🔷یک وعده ی رژیمی و یک غذای سالم
يك چهارم سينه ي مرغ رو با نمك و فلفل و پياز آبپز كنيد(هشتاد كالري).بعد ريش ريش كنيد و بدون روغن در تابه بريزيد،يك تا دو ق مرباخوري رب گوجه فرنگي(یا سس باربکیو)+فلفل قرمز+پودر سير+دو ق از آب مرغ اضافه كنيد و هم بزنيد تا روي شعله ملايم آبش تبخير و مرغ مزه دار بشه حالا داخل كاسه مقداري كاهوي خرد شده بريزيد،روش يدونه كدو سبز كوچیک(خرد شده)+يكم فلفل دلمه اي قرمز(يا هر رنگي كه دوست داريد)+يكم گشنيز+مرغ مزه دار شده+نصف ليوان لوبياي پخته شده(كاملا بدون روغن،شصت كالري)،بذاريد با ليموي تازه و نمك و فلفل سرو كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#املت_مافینی
طرزتهیه:تخم مرغها را خوب هم بزنید سپس در هر سینی کاپ کیک مواد دلخواه خود را درون قالب ها بریزید مثل پنیر،سینه مرغ،تن ماهی،گوشت چرخ کرده،ذرت،هویج،لبو،بروکلی،گوجه فرنگی های کوچک ونخودفرنگی و.....سپس تخم مرغهارو روی مواد بریزید وسینی رو به مدت 20دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
با آزمایشی ساده میتوان اصل یا تقلبی بودن روغن زیتون را تشخیص داد. روغن زیتون را مدتی در یخچال قراردهید؛ اگر حالت سفت شدن یا یخ زدگی دانه های روغن در آن دیده شد، روغن اصل و خالص است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
اگر ميخوايد پيتزا تون خوشمزه تر و منسجم تر باشه...!!!
مواد پيتزا(مخصوصا پيتزا مخلوط) رو از قبل مقدارى تفت بديد و نگذريد كه ابدار بمانند
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷 #ترفند
#لعاب_سوپ 🥘
یک و نیم قاشق چای خوری آرد رو به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود یا اینکه میتوانید مقداری از آن را در غذا ساز بریزید و پوره کنید سپس به قابلمه اصلی برگردانید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#رولت_یخچالی
#دسر_پادشاه_سارماسى🍴😍😋
شیر : ۴ لیوان
شکر : ۵ ق غ خ
پودر کاکائو : ٢ ق غ خ
آرد معمولى : ٣ ق غ خ سر پر (تقریبا ۱ لیوان سرخالی)
شکلات تخته ای :۸۰ گرم
کره :۱ ق غ خوری
وانیل :نصف ق مرباخوری
بیسکویت پتی بور :۱ بسته
خامه فرم گرفته :به میزان لازم
طرز تهیه:
همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط کنید و روى اجاق با شعله ى ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق بردارید و ٨٠ گرم شکلات تلخ، نوک ق چ خ وانیل و یه قاشق کره اضافه کنید و با میکسر هم بزنید تا یکدست بشه…
خوب کرم شکلاتى رو آماده کردیم، حالا یه بسته بیسکوئیت پتى بور رو پودر کنید و توى ظرف مستطیلى پخش کنید و بعد کرم شکلاتى رو روش پخش و یکدست کنید و بذارید سه چهار ساعت تو یخچال تا سفت وخنک بشه، بعد روى کرم شکلاتى خامه ى فرم گرفته بریزید و به آرامى پخش کنید تا یکدست بشه و بعد برش بزنید و به وسیله ى لیسک رول کنید و توى بشقاب بچینید و با میوه سرو کنید🤗
به جای خامه فرم گرفته هم میتونید کرم شانتی استفاده کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش آلو اسفناج
دستور تهیه :👇
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.
وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه)
وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)
و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته.
پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید
عالی میشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#باقالی_قاتق
باقالی رو پوست بکنید اگه خشک چند ساعت تو آب خیس کنید پوست بگیرید تو قابلمه هراه کمی روغن شوید چند حبه سیر خرد شده نمک زردچوبه تفت بخوره اگه کره دوست داشتید کره طعمش وعالیتر میکنه وقتی تفت خورد یک کمی آب جوش بریزید زیاد نه بزارید یک ربع آماده سه یکی دوتا تخم مرغ هم میزنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
مربای شلیل🍑
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کال کباب
یک کیلو بادمجون رو روی اجاق کبابی میکنیم که طعم دودی بگیره با هاون یا چنگال له میکنیم
چند تا سیر کمی گردو سبزی معطر شمال که چوچاق هست و نعنا خالواش نمک فلفل ،اب انارترش یا پوره انار ،یا ابنارنج ،ابغوره میزنیم اصلش با انار اگه انار نداشتید اینا رو میرزیم همه رو مخلوط میکنیم میزاریم یخچال بمونه چند ساعتی کنار غذاهایی مثل باقالی قاتق ،کتلت غذاهای مخلوط خیلی خوشمزه میشه حتی میتونه به عنوان یه وعده غذایی با نان یا برنج خورده بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#موهيتو
💢برای دو لیوان موهیتوی خنک و تگری دو مشت پر از برگ نعنای تازه و یک لیوان یخ خرد شده و یکم شکر نصف فنجون ابلیموی تازه و یک لیوان سودا( آب گاز دار) یا یک لیوان سون آپ یا یک لیوان فانتا رو داخل میکسر ریخت و میکس کرد. سون آپ یا فانتا از همش خوشمزه تره.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج روخرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اسنک_پنیر_سوخاری
طرز تهیه
من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردن ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند
بعضی غذاها با سرخ کردن با کره خیلی خوشمزه می شوند اما کره زود می سوزد، برای حل این مشکل وقتی غذایی را با کره سرخ می کنید،یک قاشق مرباخوری روغن به آن اضافه کنید از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد 👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شربت_زعفران_و_تخم_شربتی 🍹
شربت زعفران غلیظ آماده کنید و باد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه.
#شربت_سه_رنگ
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نوشیدنی_های_شیک_و_پرخاصیت 🍹🍷
🔹خاکشیر را یه ربع خیس میکنیم میزاریم ته نشین که شد اب سرش رو خالی کرده و دوباره اب میریریم و چند بار آبش رو عوض کنید( آهسته از یه ظرف به ظرف دیگه منتقل کنید تا شن ریزه های ته نشین شده کاملا جدا بشن) و اگر نیاز داشت تایم بیشتری خیس کنید تخم شربتی هم شسته و اب سرش رو خالی کرده و دو سه بار شسته و بعد توی قالبهای یخ بریزین فریزر کنید .
و بعدش دربیارین توی کیسه های پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید ،
🔸شربت زعفرانی هم جدا میپزم توی شیشه میزارم یخچال البته توی شربت بیدمشک و گلاب در انتها فراموش نشه .. حالا میتونی توی قالب یخ نعنا و لیمو هم بزاری من نداشتم فعلا. یا گل یا میوه .
👈طرز تهیه شربت:برای شربت هم دو لیوان شکر و یک لیوان اب روی حرارت میزارم فقط شکر حل بشه کافیه لازم نیست قوام بیاد . خنک که شد میزاریم توی شیشه یخچال . هر وقت خواستی مقداری شهد و چند تا قالب یخ خاکشیر و مقداری اب توی پارچ میریزیم و هم می زنیم تا یخها اب بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله زیبا 😍😍
ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم های طالبی رو خارج کنید و ژله رو داخلش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده بعد به شکل دلخواه برش بزنید .
#ژله_بستنی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_سیخی 😍😍
برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید.
طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید .
البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید .
برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید .
🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد قالبی
خیار ۴ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
زیتون سیاه
جعفری خرد شده ۱ دسته
پیازچه خرد شده ۱ فنجان
سینه مرع پخته شده ۲ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
هویج رنده شده ۲ عدد
روغن زیتون داغ ۵ ق غ
سیر رنده شده ۲ حبه
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کانال دسر و ژله مدرن
#دسر
🔸موادلازم:
موز يك عدد
پودر ژله توت فرنگي يك عدد
پودر قند سه ق غ خ
گلاب دو ق غ خ
خامه صبحانه يك عدد
اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده.
بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد.
@ashpazy_irani
لکوم هویج : مواد لازم👇🏾👇🏾
۱ کیلو هویج🥕🥕🥕
۱ لیتر آب
۵ ق غ پودر نشاسته ذرت
۱ لیوان شکر
۱ فنجان فندق درشت خردشده
۱ ق چ وانیل شری(وانیل ایرانی نوک ق چ)
پودر نارگیل (برای غلتاندن).
طرز تهیه👇🏾👇🏾
هویج ها را پوست کنده و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و رویش ۱ لیتر آب بریزید و اجازه دهید بپزد
هویج های پخته شده را آبکش کنید (آبش را دور نریزید) یک لیوان از آب هویجی که درونش پختیم را به هویجا اضافه کنید و با غذاساز هویج ها را پوره کنید
سپس پوره را داخل ظرفی ریخته و روی اجاق بگذارید وشکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید
بعد از اینکه از رو حرارت برداشتید وانیل و فندق را به مواد اضافه کنید و هم بزنید
یک ظرف سایز متوسط پیرکس یا چینی انتخاب کنید و خیس کنید( برای راحت جدا شدن)
پوره را داخل ظرف ریخته رویش راصاف کنید و یک شب در یخچال بگذارید و یا (حداقل ۳-۴ ساعت )
سپس از یخچال خارج کرده و به قطعات کوچک ببرید داخل پودر نارگیل بغلتانید و باز هم چند ساعتی داخل یخچال بگزارید و سپس سرو کنید🍽
@ashpazy_irani
✅کیک ماست شکلاتی 😋
سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
#کیک_ماست_شکلاتی
@ashpazy_irani
کاپ کیک کرمدار
تخم مرغ دوعدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکرنصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آردسمولینا یک لیوان
ارد شیرینی نصف لیوان
کرم کاپ کیک :
شیر یک لیوان
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
وانیل کمی
شکر سه قاشق غذاخوری
کره ۱۰گرم
طرزتهیه کرم کاپ کیک :
شیروشکر و نشاسته و وانیل وکره رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم تاحالت فرنی غلیظ به خودش بگیره بعد میزاریم کنار....
حالا میری سراغ خود کیک :
تخم مرغ وشکر ووانیل رو پنج دقیقه باهمزن میزنی تاحجیم و کرم رنگبشه بعد شیر رو اضافه ميكنيم و بعد روغن درحدمخلوط شدن و اخر سر ترکیب ارد شیرینی و سمولینا و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم تا مایه صاف و یکدست بشه...فرروهم ازقبل گرم کرده بادمای ۱۸۰ داخل قالبهای پای سیب کپسول میندازیم و دوسوم از قالب رو با مایه پرمیکنی و ازکرم داخل قیف میریزی و روی کیک به شکل به علاوه میریزیم قالب ها را داخل فر ميذاريم به مدت ۴۵دقیقه بعد پخت میزاریم خنک بشه و با برس ازشربت بار میزنیم روش براق بشه شربت بارهمون شربت حلوا و بامیه هست
نوش جون 😋😋😋
@ashpazy_irani
✅ ایده جدید و فوق العاده برای ژله هاتون😍
ابتدا ژله شیر یا بستنی رو درست کنید(ژله آلورا با شیر یا بستنی) در ته قالب به اندازه ای که می خواید بریزید و بذارید ببنده بعد با کاتر(قالب) قسمت هایی رو که می خوایم خالی می کنیم. ژله رنگی دلخواه رو در جاهای خالی می ریزیم و مجدد در یخچال نگه می داریم که ببنده،سپس یه لایه ژله رنگی می ریزیم و همین طور به ترتیب ادامه می دیم. تعداد لایه ها و ضخامتشون بستگی به سلیقه خودتون داره.
@ashpazy_irani
#حلوا_هویج_ارومیه😍😍
✍️مواد لازم:
هویج 350 گرم
شکر 250 گرم
شیره انگور 1 پیمانه
گردو 1 پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
♨️روش تهیه:
1- هویج ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید. اجازه بدهید که حدود نیم ساعت بماند تا مقداری آب بیاندازد.
2- روی حرارت ملایم قرار بدهید و در قابلمه را ببنید تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزد.
3- بعد از اینکه هویج ها پخته شدند، شیره انگور را هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدهید که رطوبت مخلوط تبخیر شود.
4- گردو و پودر هل را کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر شود اضافه و مخلوط کنید. زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مانده بود، گلاب را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد، در ظرف بکشید و سرو کنید
@ashpazy_irani