eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس تخم مرغ🍳 ‌ ♨️ ۴ سفیده تخم مرغ ‌‌ ♨️۱/۲ پیمانه آب ‌ ♨️ ونمک وفلفل وپودرسیر ‌‌ ‌♨️ پنیر پارمسان‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥔 😋 🔸٢،٣ دونه سيب زميني رو پوست بگيرين و با يك ليوان اب و ٢ ليوان شير، كمي نمك و زردچوبه و آويشن بزارين بپزه ، در حين پخت گوشت چرخ كرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي و رب گوجه فرنگي و ادويه ترجيحا تند و جعفري خرد شده رو باهم مخلوط كنيد و تفت بدين سيب زميني ها كه كاملا پخته شدن رو پوره كنيد و با يك عدد تخم مرغ مخلوط كنيد ، كنار دستتون يك كاسه آرد سوخاري و يك كاسه تخم مرغ هم زده بزارين، به اندازه يه توپ كوچولو سيب زميني رو كف دستتون پهن كنيد و مايه گوشتي رو داخلش قرار بدين و گردش كنيد ، توپك رو اول داخل تخم مرغ سپس در آرد سوخاري بغلتونين و با روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان بفرمایید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 ✍مواد لازم : آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد 🍲 طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌯 😋 🔸سوسیس بندری را که همه وارد هستید و ممکنه با تفاوت جزیی از همدیگه درست کنیم که اونم بخاطر ذائقه هاست چند نکته...... شما میتونید سوسیس را جدا گانه سرخ کنید هم میتونید با پیاز سرخ کنید سیب زمینی را هم میتونید سرخ کنید هم بصورت آبپز درشت خرد کنید و به مواد اضافه کنید که توی ساندویچ فروشیها همیشه ابپز درست می کنن سوسیس بندری باید تند باشه میتونید هم زرد درست کنید هم رب برنید و قرمز رنگ بشه 🔸پیاز را خلالی خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد اگر دوست داشتید فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد زردچوبه و فلفل قرمز وپودر زیره که واسه گرفتن نفخ پیاز است و ادویه مخلوط یا کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد سوسیس سرخ شده را اضافه ومخلوط کنید ودراخر رب را با اب رقیق کنید واضافه کنید وسر تابه را بذارید با حرارت کم تا موادپخته بشه من چون سوسیس نمک داره وخیار شور هم استفاده می شه نمک نزدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭🍭 خیلی سادس 😋😍😍 حالا میشه بهش رنگ غذا اضافه کرد و رنگارنگ درست کنیم 👌 لایه لایه هم میشه👌 با رنگای مختلف💚💛💙❤💜
🍮 😋 🔸برای درست کردنشم یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلابِ اعلا ودولیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده رو کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه،بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده بعدشم شعله رو خیلی خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی رو دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه و بعد داخل ظرف دلخواهمون میریزیم و میزاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم.دوست داشتید آخرای کار داخلش خلال بادوم هم بریزید که نورِعلی نور میشه😉 موقعی که مسقطی رو دم میزارید خیلی مواظبش باشید و مدام چک کنید و هم بزنیدش که سَر نره. هم زدن مداومِ ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیتش خیلی موثره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍴‌ ‌ مواد لازم:👇 3لیوان هویج رنده شده 1لیوان شکر 1/5لیوان بیسکوییت bebeیا بیسکوییت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده 1استکان گردو پودر شده در غذا ساز پودر نارگیل ‌ برای روی دسر:👇 گردو کامل ‌ طرز تهیه:👇 هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود .هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.بیسکوییتها و گردو خرد شده را روی هویجها بریزید و با هم ترکیب کنید.روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید .به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید.1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سروکنید . ‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 شیر و آرد و تخم مرغ و کمی نمک را مخلوط کنید و در تابه بریزید. بعد از اینکه کمی برشته شد بردارید. میتوانید پودر کاکائو هم بریزید.و داخلش رو با مواد دلخواه پر کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم درست میکنم هیچ😜 🌟مدل به مدل ست لباسش درست میکنم براش💪 مامانها باید بلد باشن👌 و 😍😍😍 🌟 انواع مو ⭐️ ⭐️ 🌟 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
( نسترن وحشی ) آش آذری مواد لازم: گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم سبزی آش 1 کیلو گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه برنج 1 پیمانه برگ زردآلو 1پیمانه آلوچه بدون هسته 1 پیمانه مغز گردو 1 پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه طرز تهیه آش گیلدیک ( نسترن وحشی ) آش آذری طرزتهیه: 1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم. 2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم. 3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند. 4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد. 5- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم. 6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 🔸آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه. من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.