نان لقمه ای زیتون 😍😍
آرد سفید: ۲۴۰ گرم
نمک : ۳ گرم
شکر: ۲ گرم
روغن زیتون : ۳۰ گرم
خمیرمایه : ۴ گرم
آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم
زیتون به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و
اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به
دست نچسبد
خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا
گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین
چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد روسی😍❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رانی_هلو 😍❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
كله_گنجشكی😍❤️
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 300 گرم، پیاز : يك عدد بزرگ
سیب زمینی: 1 عدد متوسط، رب گوجه فرنگی : 2 ق غ خوری، نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه نصف پياز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط كرده و خوب ورز میدیم .از موادگوشتی به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا شكل خودش رو حفظ كنه.
سپس پیاز رو نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه كمي تفت ميديم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه كرده و تفت ميديم تا رب خوشرنگ بشه، بعد كوفته ريزه ها رو داخل ظرف چيده و همراه رب سرخ ميكنيم.
در اين فاصله سيب زميني رو پوست گرفته و به شكل دلخواه برش ميديم، دو ليوان آب به ظرف اضافه کرده میزاریم تا بجوش بیاد. بعد سيب زميني ها رو هم اضافه كرده،كمي نمك هم ميزنيم و اجازه ميديم تا خوب بپزه.
براي چاشني ميتونيد در آخر مقداري آبغوره هم اضافه كنيد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#قورمه_سبزی_گیلانی 😍❤️
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته... 😍
اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...امتحان کنینن خوشمزه ست😍
برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم...🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی 🍗
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعمدار کردن مرغ است👇🏻
🔸برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.
🔸پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
45.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی🔝🔝
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم
درست میکنم هیچ😜
🌟مدل به مدل #گیره_تاج_گلسر ست
لباسش درست میکنم براش💪
مامانها باید #بافت_مو بلد باشن👌
#آموزش_تصویری_مدل #مو و #بافتهای_دخترونه😍😍😍
🌟 انواع #بافت مو ⭐️ #زیگزاک
⭐️ #حصیری 🌟 #افریقای
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی . . .
کاروانیست زودگذر
آهنگی نیمه تمام
تابلویی زیبا و فریبنده
میسوزد ؛ میسوازند
و هیچ چیز در آن
رنگ حقیقت نمیگیرد
جز مهربانیها ...
یاد بگیریم بیشتر بخندیم
بیشتر با هم مهربان باشیم
و بیشتر هوای هم را داشته باشیم
صبحتون دلنشین❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_لیموناد_هندی
💢✍ کامل با تمام نکات
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.