eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥖 😋 🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه 🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید 🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین 🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید 🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید ♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین ♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#فیلینگ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
همین طور که میدونید خیلی خیلی رو به جای خامه برای بین لایه های میشه استفاده کرد....کلا هر نوع پودینگی مناسبه..اما یا وانیلی چون در ترکیب با هر میوه و اسانسی خوشمزه ست برای این منظور می تونه مناسب باشه... منم امروز یه وانیلی درست کردم از وسط برش زدم مابینش کشیدم البته هر چقدر پر ملات باشه خوشمزه تره دستورشو مینویسم دوست داشتید درست کنید😋 مواد لازم: زرده تخم مرغ: 3 عدد شکر: 60 گرم شیر: 250 میلی لیتر آرد: 1 ق سوپخوری نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپخوری کره: 25 گرم وانیل: 1 ق چایخوری اسانس وانیل: 1 ق چایخوری (من نداشتم) طرز پخت: زرده ها و شکر رو با همزن زدم تا کرم بشه وانیل و اسانسش رو هم می ریزیم شیر رو کم کم ریختم توش و هم زدم و در نهایت آرد و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و بازم هم زدم (نشاسته ذرت سفید رنگه) مایه رو روی حرارت ملایم گذاشتم...من از همون اول همه این کارها رو توی ظرف پیرکس انجام دادم که توی همونم بذارم رو شعله...مرتب روی حرارت با ویسک هم می زنیم همینجور هم می زنیم تا غلیظ بشه ... من چون میخواستم لای کیک استفاده کنم غلیظ تر از پودینگ دسری برداشتم .. یه جورایی مثه خامه فرم گرفته دیگه...بعد از روی حرارت برداشتم و کره رو توش ریختم و هم زدم تا آب بشه ریختم توی ظرف دیگه و روش پلاستیک کشیدم..جوری که پلاستیک به روی پودینگ بچسبه و مانع رویه بستنش بشه..کنار گذاشتم تا خنک بشه... این فیلینگ برای کیکها عالیه..یه بار امتحان کنین شاید خوشتون اومد، مخصوصا اگه مثه من جزو اون دسته از کسانی هستین که خامه کیک رو کنار میذارین و نمی خورین .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥧 😍❤️ مواد برای۱۲ نفر روغن به مقدار لازم آرد کامل ۱ پیمانه آرد گندم ۱/۲ پیمانه جو پرک ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ تخم مرغ هم زده ۱ عدد شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳ ق چ کشمش ۱/۳ پیمانه گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه 💖فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید. آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود. می تونیدجایگزین گردو وکشمش, از انواع میوه خشک و خشکبار استفاده کنید. ••●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و 😍❤️ یک یا عالی فر رو گرم میکنیم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت چهار پیمانه جو پرک ، نصف پیمانه عسل ، یک و یک چهارم پیمانه ماست کم چرب، دو عدد تخم مرغ، یک چهارم پیمانه روغن مایع، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و یک قاشق مربا خوری پر دارچین رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز روشن می کنیم تا موقعی که یک مایع نسبتا یک دست به دست بیاد. قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم یک قاشق غذا خوری سر پر از مواد میریزیم داخل هر قسمت و شکلات میذاریم روش . میذاریم توی فر تا بپزه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که دورش یکم طلایی بشه. ۱۶ تا شیرینی بزرگ برای من شد. میتونین به جای شکلات کشمش، گردو یا مغزهای خرد شده دیگه هم استفاده کنین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم : ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️شکر ۳ ق غ ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️شیر ۱ لیوان ▫️بکینگ پودر ۱ ق م ▫️وانیل ۱/۴ ق چ ▫️آرد ۱.۵ لیوان ابتدا داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم بعد به نوبت شیر و روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در چند مرحله اضافه میکنیم و لا همزن دستی میزنیم تا کاملا یکدست شود بعد تابه نچسبی رو روی حرارت قرار میدیم تا داغ شود و از مواد با یک ملاقه برداشته و داخل تابه می ریزیم نیازی به چرب کردن تابه نیست وقتی روی پنکیک شروع به حباب حباب شدن کرد برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود به همین ترتیب همه مایه رو میپزیم وبعد با مربا ، شکلات یا عسل سرو میکنیم . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍗🍗 برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
1.تره 2. جعفری 3. گشنیز 4.شنبلیله 5. در بعضی فصول مقداری اسفناج یا برگ چغندر نسبت ترکیب این سبزیجات بسیار سلیقه ای هست و گاهی در شهر های محتلف مثلا در شمال کشور از سبزی به نام "خلواش " نیز استفاده میکنند و گاهی در کنار آن مقداری سبزی چوچاق نیز در ترکیب فوق استفاده میشود ، ولی عموما سبزیجات را با درصد های بالا ترکیب و سبزی قرمه را درست میکنند .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فنجان طلای شعر ناب آوردم چای گل سرخ با گلاب آوردم برخیز و بنوش زندگی را از نو در سینی صبح، آفتاب آوردم سلام صبحتون بخیر🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ 2ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺷﻜﺮ 2 ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ... ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ 1 دسى ﻟﻴﺘﺮ و 100 ﻛﺮﻩ. ﺩاﺭﭼﻴﻦ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ . ﻫﻞ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻱ ﺧﻮﺭﻱ ﮔﻼﺏ ﻧﺼﻒ ﺩﺳﻲ ﻟﻴﺘﺮ .. ﮔﺮﺩﻭ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻳﻚ دسى ليتر .... اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻮ ﻣﻲ ﺩﻫﻴﻢ ﺗﺎ ﻛﻤﻲ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﻴﺮﺩ ..ﺷﻜﺮ و ﻫﻞ و ﺩاﺭﭼﻴﻦ. ﮔﺮﺩﻭ و ﮔﻼﺏ ﺭا ﺑﺎ ﻣﻘﺪاﺭ 4ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻪ اﺭﺩ و ﺭﻭﻏﻦ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ و ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩ ﺣﺴﺎﺑﻲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﺩ ﺯﻋﻔﺮاﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻛﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﺷﺮﺑﺘﻲ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻳﻢ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ اﮔﺮ اﺑﺶ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻤﻲ اﺏ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﻢ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ یه خوش عطر و خوشمزه . نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بدون سیب زمینی 2 تخم مرغ 1 پیمانه ماست 1 فنجان قهوه خوری، روغن مایع 1 مشت جعفری یا پیازچه خرد شده 1 کاسه پنیر فتا 1 پنس نمک 10 گرم بکینگ پودر یا کمتر 1ونیم پیمانه آرد تخم مرغ هارو با ماست مخلوط کنین، بقیه موادو بجز آرد و بکینگ پودر اضافه کنین و هم بزنین با دست، آرد و بکینگ پودر رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، تا غلظتش مثل مایع پنکیک شه،بعد داخل تابه که کمی روغن داره و روغن گرمه، با قاشق بزارین و شکل بدین و هر دو طرفشونم سرخ کنین.گرم سرو کنین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.