eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 ▫️برنج چهار پیمانه ▫️لوبيا چشم‌بلبلي پخته شده دو ليوان ▫️شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان ▫️پياز سرخ شده يك عدد ▫️زعفران يك قاشق چايخوری ▫️ نمك و فلفل به ميزان لازم 🔸ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويه‌ها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. با گوشت تکه و گوشت چرخ‌كرده قلقلي يا تكه‌هاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز مي‌توان اين پلو را تهيه کرد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی مواد مورد نیاز: تمشک و توت فرنگی: ۲ یا ۳ پیمانه عسل: دو تا سه قاشق غذاخوری (یا شکر) آبلیمو: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی: ۱.کل محتویات را داخل غذاساز ریخته تا پوره یک دستی بدست آید. آموزش تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی ۲. یک سینی فر را با کاغذ فوم یا روغنی بپوشانید و پوره را با قطر حداکثر نیم سانتی‌متر پهن کنید. ۳. سینی را داخل فر گذاشته و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه فارنهایت (۷۶ درجه سانتی‌گراد) بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت یا تا زمانی‌که وسط پوره چسبناک نباشد ۴. بگذارید لواشک خنک شود. و برای نگهداری طولانی مدت آن‌ها را در ظرف درب دار به مدت ۴ ماه در فریزر نگه‌داری کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥐 🌮ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔽روزهای گرم تابستون فقط نوشیدنی و دسر خنک میچسبه و بس .😋😊 موادلازم: طالبی پوره شده یا میکس بستنی یا خامه یک سوم پیمانه سس شکلاتی یک دوم پیمانه روش تهیه: طالبی دوساعت میزارم داخل فریزر تا کمی یخ بزنه بعد میکس میکنم داخل ظرف سرو اول یخ میریزم تا نصفی از لیوان پرشه بعد طالبی میکس شده میریزم و یک سوم لیوان خالی میزارم . بستنی یا خامه زده شده(که من از مخلوط هر دو استفاده کردم) به آرومی روی طالبی میریزم حدود یک قاشق از لیوان خالی میزارم و دوباره سس سس شکلاتی میریزم روی اسموتی‌ رو در اخر با هر چه که دوست دارید دیزاین کنید . نوش جونتون 😉 شما میتونید از مخلوط طالبی و موز برای لایه اولی استفاده کنید . 🔺شما میتونید از هر میوه ی یخ زده ای برا اسموتی و شیک و دسر خنک تابستونی استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 😋 ▫️شير 1ليتر ▫️آرد 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 2 ق غ ▫️وانيل 1ق م ▫️كره 1 ق غ ▫️شكر 1 ليوان ▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته ▫️شكلا تخته ايي 80 گرم 🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍜 😋 🔸آش یه غذاییه که درست کردنش خیلی راحته ولی جا انداختنش خیلی مهمه و تو کیفیتش تاثیر داره که نه شل باشه نه خیلی سفت,از شب قبل مقداری لوبیا چیتی لوبیا قرمز و نخود و جو رو بخیسونید.حبوبات و همراه سبزی آشی بریزید و یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و سرخ کنید و بهش اضافه کنید چندلیوان آب بریزید تا حوبات کاملا پخته شه خودم که همیشه میریزم توی دیگ,اگه در کنار سبزی آش جداگانه اسفناج داشتید مقداری هم اسفناج شسته خرد کنید و به سبزی اضافه کنید با اسفناج بیشتر بافت آش لطیف تره.وقتی حبوبات پخت به آش کمی نمک و زدچوبه و پودر فلفل قرمز اضافه کنید من دوس دارم رنگ آش کمی به زردی بزنه بعد بیست دقیقه آخر کشک و بریزید و هم بزنید تا کمی بجوشه و خاموش کنید.من همیشه از سیر و نعنا داغی که واسه روی آش درست میکنم وقتی کشک و ریختم مقداری تو آش میریزم وقتی سیر به خرد آش بره طعم آش بهتره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها این نون قندی ،روغنی و شیرینه خیلی طعم خوب و نوستالژی داره ما که عاشقش شدیم 😍، وقتی تو فر بود یه عطر محشری تو خونه پیچیده بود که نگو😇، خودتون که درست کنید متوجه میشید👌😋 _مواد لازم: _ماست...نصف پیمانه _روغن مایع....نصف پیمانه _شکر....نصف پیمانه _ارد نان فانتزی ... حدوداً دو ونیم پیمانه _پودر هل.... نصف قاشق چایخوری _پودر زنجبیل....یک قاشق چایخوری _‌وانیل...کمی _بکینگپودر... یک قاشق مرباخوری _مواد رومال: _نصف تخم مرغ+کمی وانیل+کمی زعفران+یک قاشق شیر را با هم مخلوط کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: نخودفرنگی پخته ۲پیمانه فیله مرغ 300گرم پیاز ۳عدد نمك و فلفل به میزان لازم زعفران 1ق غ برنج 3پیمانه روغن به میزان لازم رب گوجه فونگی 1ق غ طرز تهیه: در ظرفی پیاز خلالی شده را تفت دهید تا طلایی شود.سپس فیله های مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.سپس كمی زعفران به آن اضافه كرده و زیر شعله را بسیار كم میكنیم تا بپزد.حالا رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.برنج را ابکش کرد ومواد اماده شده رو لابه لای برنج میریزیم تا دم بکشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾روش اول من همیشه برای مقدار کم مثل ۱ یا ۲ کیلو بادمجان از سفیده تخم مرغ استفاده میکردم به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنم و با چنگال میزنم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنم و سرخ میکنم‌. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه و بادمجان بسیار پوک و عالی میشه 😋👌 . ◾ روش دوم برای بادمجان با مقدار زیاد بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید. . ◽من برای این مقداری که توی تصویر میبینید یک لیتر روغن سرخکردنی داخل تابه ریختم و بیشتر روغن بعد از تمام شدن کار و سرخ کردن تمام بادمجان ها ته تابه باقی موند. به همین راحتی😊😄 . . . . .#غذای_خونگی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام اینم یک غذای ساده که زود آماده میشه همه چیز توی کلیپ مشخص هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک فیله گوساله به روش رست از قسمت وسط فیله گوساله استفاده کنید بعد از مزه دار کردن روی حرارت بالا هر طرف رو ۲ دقیقه گریل کنید تا روش تیره رنگ بشه حالا به مدت ۱۲دقیقه داخل فر قرار بدید بعد از خارج کردن از فر روش رو بپوشونید و بزارید نیم ساعت استراحت بکنه خب دیگه وقت برش زدنه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.