eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍 نان لواش پنیر پیتزا سس ڪچاپ خامه صبحانه ژامبون قارچ گوجه فلفل دلمه نان لواش رو مستطیلے برش بزنید و تا ڪنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس ڪچاپ و خامه بزنید و ژامبون هارو‌بچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جااان😍❤️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو ۲ق ▫️نشاسته ذرت ۳ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر۱/۳پیمانه ▫️شیر۲/۵پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅نخود پلو😋 ✍موادلازم: برنج نخود فرنگی شوید نمک و روغن 🥣طرزتهیه : برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذاے خوشمزه با گوشت چرخ ڪرده مواد لازم: گوشت چرخ ڪرده: نیم ڪیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخارے: نصف ڪاسه ماست خورے نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینے: سه عدد متوسط ڪدو خورشتے: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن براے سرخ ڪردن: به اندازه ڪافے رب گوجه: دو قاشق غذاخورے طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ ڪرده رو با پیاز، آردسوخارے، نمک، فلفل و ادویه ترڪیب ڪنید و توے مخلوط ڪن بریزید. بعد از چند دقیقه ترڪیب رو به صورت گوله در بیارید و توے سینے فر بذارید. سیب زمینے و ڪدو خورشتے رو خرد ڪنید و توے روغن سرخش ڪنید. بعد روے گوشت چرخ ڪرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه ڪنید و روے مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترڪیب ڪنید تا رقیق بشه. بعد هم روے مواد بریزیدش. روے غذا ورقه فویل بڪشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دماے 185 درجه فر بپزه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکم پر قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀 فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶 ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓 گردو خرد شده ۵۰ گرم😌 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀 نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍 داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.🤗 حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥 قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧 بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هالومی سوخاری 🧀 (پنیر کبابی،سرخ کردنی) مواد لازم: 250 گرم پنیر هالومی(مارک کاله ،پگاه و...را در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید) 1/3 لیوان آرد گندم 1_2 عدد تخم مرغ 1/2 لیوان آرد سوخاری فلفل طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو کنید،نوش جان🤗 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت دادم تا نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده و بعد گوشت (200 تا 300 گرم) رو اضافه کردم و خوب تفت دادم فلفل دلمه ای نگینی خورد شده 1 عدد متوسط رو هم اضافه کردم و نمك و فلفل و اویشن و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه کردم. 300 گرم قارچ نگینی شده و در ظرفی جدا با کمی ابلیمو در روغن تفت دادم و به مخلوط گوشتي اضافه کردم و با حرارت ملایم خوب مخلوط کردم اگه دوست داشتین میتونید 1 ق رب گوجه هم بزنید و شعله رو خاموش کردم نان های مینی همبرگر را باز كردم خمير داخلش رو جدا کردم و با مواد گوشتي آنها را پر کردم و پنیر پیتزا رنده شده روي مواد گذاشتم و نان ها را چند دقيقه در ساندويچ ساز قرار دادم. مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 خرما یه جعبه کره ۲۰۰ گرم پودر قند یک ق غ سرپر آرد یک لیوان وانیل نوک ق نمک از نوک ق کمتر اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین. بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین ،بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا