eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#الویه_طبقاتی سیب زمینی پخته 4 عدد کلم قرمز 1 عدد کوچک ژامبون 300 گرم ذرت 1 قوطی خیارشور 400 گرم تخم مرغ 2 عدد گوجه گیلاسی جهت تزیین سس مايونز نمک فلفل آبلیمو ابتدا سیب زمینی پخته را نگینی خیلی ریز کرده و به همراه خیار شور نگینی ریز و سس مايونز و خیلی کم آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار میکنیم و در ردیف اول قالب میگذاریم، سپس ردیف بعدی را برگ کلم قرمز که خیلی ظریف اسلایس کردیم پوشش میدهیم و کمی سس مايونز آماده شده روی آن میزنیم و بعد ذرت میریزیم سپس ژامبون و روی آن کمی مجدد سس مایونز آماده شده . و بعد خیار شور و در نهایت تخم مرغ رنده شده، و با گوجه گیلاسی و.پیازچه تزیین میکنیم. در هنگام سرو مجدد میتوان از سس استفاده کرد. کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍔 @ashpazy_irani
#ابگوشت😊 ماهيچه یا گوشت با استخوان نخود يك پيمانه پياز ١عدد متوسط سيب زميني ۴ عدد کوچیک گوجه رنده شده يك عدد يك قاشق غذاخوري رب گوجه نمك و فلفل و زرچوبه و دارچين به مقدار لازم نصف پیازو تفت میدیم و گوشتو بهش اضافه میکنیم تا سرخ بشه بعد بهش اب اضافه میکنیم یه جوش که خورد نخود كه از شب قبل خيس شده رو بهش اضافه ميكنيم ميزاريم رو شعله متوسط تا كامل بپزه نصف دیگر پیازو تفت میدیم سپس گوجه فرنگي رنده شده و رب و نمك و فلفل بهش اضافه كرده تفت که خورد به ابگوشت اضافه کرده و نیم ساعت اخر پخت هم سیب زمینی رو اصافه میکنیم میزاریم خوب پخته بشه. کانال🍗آشپزی ایرانی 🍡🍜 @ashpazy_irani
#خورش_هویج مواد لازم هویج ۲۰۰گرم مرغ ۲۰۰گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عدد زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری آلو 100 گرم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه ابتدا مرغ را با 1عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه نیم پز کنید. هویج را بعداز پوست گرفتن قالب زده مانند سیب زمینی سرخ کنید. رب گوجه را به هویج افزوده و تفت دهید.سپس به مرغمون اضافه کنید و اجازه دهید هویج در آب پخته شود.بعد زعفرون و آلو و یا آبغوره را اضافه کنید و حرارت راملایم کنید تاخورش جابیفتد. بجای آبغوره از آب نارنج و یالیموی تازه نیز میتوان استفاده کرد. درنهایت درصورت تمایل میتوانید چند حلقه گوجه فرنگی سرخ شده نیز به خورش اضافه کنید. کانال🍰🍚آشپزی ایرانی🍱 @ashpazy_irani
#کیک_شکلاتی_مخصوص_کافی_شاپ کانال آشپزی ایرانی🍰🍰 @ashpazy_irani
آرد سفید ۲ پیمانه شکر ۲ پیمانه پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه تخم مرغ درشت ۳ عدد بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱ پنس باترمیلک (شیرکره) ۱ پیمانه آب گرم ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری مواد لازم شیر ۱ لیوان سرکه یا آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه درجه سختی زمان تهیه ۱۵دقیقه زمان پخت ۵۰دقیقه فر را روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید ابتدا باتر میلک را درست کنید: به این صورت که یک قاشق سرکه یا آبلیمو را داخل یک لیوان بریزید و روی آن شیر بریزید به همان صورت تا یک رب بزارید بمونه تا شیر به اصطلاح بریده شود بعد از یک رب وقتی شیر راهم بزنید متوجه میشوید که شیر بریده بریده شده باترمیلک ما آماده است ۳ آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را مخلوط و ۳ بار الک کنید ۴ تخم مرغ و وانیل و شکر را به مدت ۵ دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر شود ۵ روغن و آب گرم و باترمیلک آماده شده را اضافه کنید ۶ بعد از هم زدن مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود ۷ قالب را چرب و آرد پاشی کنید ۸ مایع کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید ۹ بعد از زمان تعیین شده تست کنید اگر نپخته بود میتونید زمان بیشتری بگذارید چون دمای فرها اغلب متغیر هست بعد از زمان تعیین شده از قالب دربیاورید و نوش جان کنید سایر نکات کیک شکلاتی مخصوص(کافی شاپی) نکته بسیار مهم این هست که مایع این کیک نسبت به بقیه کیکها رقیقتر هست پس نگران نباشید و آرد زیادی اصلا اضافه نکنید همین رقیق بودن مایع کیک باعث بافت نرم و اسفنجی کیک خواهد بود
#اسلایس_پنیر_و_آلبالو 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 کانال 🍟🍝آشپزی ایرانی 🍲🍖
#اسلایس_پنیر_و_آلبالو 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 کانال 🍟🍝آشپزی ایرانی 🍲🍖 @ashpazy_irani
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاناپ تن ماهی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
هدایت شده از Asiyeh🦋
‏صدای سوت کتری توی خانه بساط گرمِ چایی دلبرانه ببین ، بشنو سرآغازی جدید است دوباره صبح و گنجشک و ترانه درود‌ صبح‌ بخیر🌺 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی آلبالو کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
آلبالو ۳۰۰ گرم آب آلبالو یک لیوان بستنی وانیلی حدودا یک لیوان خامه صبحانه یک قاشق میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره . خیلی راحته درست کردنش . آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه . داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم . آماده است نوشیدنی مون . می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین . . دیروز طرز تهیه آب آلبالو راحت و بدون وسیله رو براتون استوری گذاشتم . حدودا یه لیوان (۲۰۰ گرم ) آلبالو رو شستم و داخل ظرفی ریختم و کمی نمک پاشیدم و یه لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه یه ربع روی حرارت موند و بعد از صافی رد کردم و آب آلبالو گرفتم . @ashpazy_irani