eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#پاستا 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بعضی دستورها وقتی سس خامه ای پاستا رو درست میکنن کمی آرد هم میزنن ولی این دستور آرد نداره، بنظرم اینطوری لذیذ تره👌 پاستا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۰ تا ۱۲ عدد فلفل دلمه رنگی پیاز ۱ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم( پاکت صورتی) پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه نمک و فلفل سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و تفت بدید، بعد حدود یه لیوان آب و کمی نمک بریزید تا بپزه، نیمساعت که پخت آبش رو کنار بزارید که برای پاستا لازم داریم (باید حدود نصف لیوان آب مرغ باقی بمونه برای پاستا) قارچهارو خرد کنید و تفت بدید بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو هم تفت بدید داخل تابه یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، سه حبه سیر رنده کنید یا اینکه از پودر سیر استفاده کنید و اضافه کنید فلفل هم اضافه کنید، بعد آب مرغ اضافه کنید، بعد هم یه پاکت خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید، کمی نمک هم اضافه کنید البته آب مرغ هم نمک داره مواظب باشید شور نشه، پنیر پارمزان هم اضافه کنید و خاموش کنید پاستارو داخل آبجوش بریزید تا کاملا بپزه بعد آبکش کنید حالا پاستا و مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای رو داخل یه ظرف بریزید بعد هم سس آماده شده رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و از خوردنش لذت ببرید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_نارگیلی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم کره ۱۱۰ گرم یا روغن مایع نصف لیوان آرد ۲ لیوان پودر نارگیل ۱ لیوان شکر ۱ لیوان بیکینگ پودر دو ق مربا خوری سرخالی شیر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد وانیل ( یا هل که در صورت تمایل بیشتر هم می توانید بزنید ) یک چهارم ق چ مقدمات کار: تمام موارد را از یک ربع قبل در دمای کحیط اشپزخانه بذارید . فر رو روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید . قالب مناسب کیک را کاغذ روغنی بندازید یا اگه قالبتون ساده نیست و طرحداره حتما چرب و کامل اردپاشی کنید و آرد اضافی رو بتکونید(قالب مناسب قالبی است که دو سوم آن با مایع کیک پر شود و بقیه خالی بماند ) ارد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید . طرز تهیه : کره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. سپس تخم مرغ ها رو هم یکی یکی به مواد اضافه کنین و هرکدام را حدود یک دقیقه ای بزنید . شیر رو که به دمای اتاق رسیده رو به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوط بشه کافیه. هل یا وانیل رو هم اینجا اضافه میکنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مواد بالا اضافه کنید. خیلی آروم هم میزنیم تا آرد کامل با مواد مخلوط بشه. حالا پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد مایه کیک رو توی قالب گردی که کفش کاغذ روغنی گذاشته شده بریزید و در فری که با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدید. بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه اگه مواد کیک به خلال نچسبه یعنی پخته. برای رویه کیک یکم شهد یا شربت را با قلمو به سطح کیک گرم بزنید و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید . . 👈 نکته: اگر از پودر نارگیل های خشک موجود در بازار استفاده میکنید اون رو با کمی آب جوش (حدود یک چهارم لیوان) خوب مخلوط کنید تا کمی مرطوب بشه و رطوبت کیکتون رو به خودش جذب نکنه و باعث خشکی کیک نشه! بعد اون رو فشرده کنین تا آب اضافی خارج بشه. 👈 شاید قبلا هم گفته باشم من عاشق طعم گلاب و هل هستم به خاطر همین یک لیوان شیر را سرخالی ریختم و بقیه آن را با گلا ب پر کردم و حدود یک ق مرباخوری هم هل پودرشده اضافه کردم که از نتیجه کار خیلی راضی بودم. 👈 برای روغن هم از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#چیز_کیک_نسکافه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم خامه قنادی ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرم پودر قند یک ق غ شیر عسلی نصف قوطی نسکافه دو ق غ پودر ژلاتین دو ق غ آب نصف پیمانه کیک برای پایه چیزکیک (یا ترکیب بیسکوییت پتی بور و کره استفاده کنید که من دوست ندارم) اول از همه یه کیک درست کنید شکلاتی یا نسکافه ای باشه من شکلاتی درست کردم پودر نسکافه رو با یک ق غ آب گرم مخلوط کرده تا حل شود، پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید تا کامل حل شود و بزارید کنار تا خنک شود، خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره پنیر رو با یک ق غ پودر قند با همزن مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود بعد پنیر رو به خامه اضافه کرده خوب مخلوط کنید و کم‌کم ژلاتین رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد نسکافه و نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. کیک رو داخل قالب کمربندی یا رینگ قرار دهید روی کیک رو کمی با نسکافه مرطوب کنید و مواد کرمی رو روی کیک بریزید با لیسک پخش کنید تا سطحش صاف بشه و داخل یخچال قرار بدین حداقل ۵_۶ ساعت بمونه و بعد از یخچال خارج کرده و هر مدلی دوست دارید تزیین کنید و نوش جان 😍😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای قسمت روشن آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه پودرقند ۱/۲ پیمانه کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم هل ۱/۲ ق چ طرز تهیه : ابتدا آرد سفید رو الک کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمیداریم و دوباره الک میکنیم و روی شعله گاز برمیگردونیم، کره رو اضافه و هم میزنیم ، بعد هل رو اضافه میکنیم ،وبعد پودر قند هم روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد منسجم بشه،قالب ۱۵ در ۱۵رو چرب کرده ( من از رینگ متحرک استفاده کردم) ، مواد رو داخل قالب پهن میکنیم ،و خوب صاف میکنیم طوری که یکدست باشه و داخل فریزرمیزاریم تا مواد رویی رو‌ درست کنیم مواد لازم برای قسمت تیره آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه پودرقند ۱/۲ پیمانه کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم پودرکاکائو ۱/۵ ق غ ابتدا آرد سفید رو الک کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمیداریم و دوباره الک میکنیم و روی شعله گاز برمیگردونیم، کره رو اضافه و هم میزنیم ، بعد پودرکاکائو رو اضافه میکنیم ،وبعد پودر قند هم روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد منسجم بشه در آخر مواد رو روی حلوای رنگ روشن بریزین و صاف میکنیم میزاریم داخل فریزرتاسفت بشه بعدازسفت شدن داخل محیط بزارین یه کم نرم بشه بعد برش میزنیم اگر همون جوری سفت باشه و برش بزنیم برش ها تمیز در نمیاد و خورد میشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
واسه درست کردنشم مثل همون ژله چرخشی که قبلا گفتم، اول پاناکوتا یا ژله الوئه ورا شیر رو درست میکنین میریزین تو قالب و میذارین تو یخچال بمونه تا سفت شه ژله رولی ها رو درست کنین من وقت نداشتم ۸ رنگ درست کنم وگرنه خوشگل تر میشد 😍 ژله الوئه ورا رو فقط با اب جوش درست کنین بذارین سرد شه وقتی پاناکوتا تو قالب خوب سفت شد با چاقو برش بزنین و اون قسمت هایی که الان توش ژله رولی گذاشتم رو خالی کنین، اون قسمتای لاغر سفید بمونه تو قالب 😁 پاناکوتایی که از قالب خارج کردین رو دوباره ذوب کنین خیلی کم ژله الوئه ورا بریزین تو قسمتایی که خالی کردین، بذارین نیمبند بشه ژله رولی ها رو بچینین توش ژله الوئه ورا ساده بریزین رو ژله رولی ها و بذارین نیمبند بشه پاناکوتای خنک شده رو بریزین تو قالب و بذارین ۸ ساعت تو یخچال بمونه وقتی دسرتون بست قالب رو بذارین تو آب گرم چند ثانیه نگه دارین و برگردونین تو ظرف سرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
500_450 گرم آرد 150 میلی شیر 200 گرم کره 3 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک فوری 1 پنس نمک (مقدار خیلی کم با دو انگشت بردارید) برای داخل نان: 7_6 عدد سیب 1 لیوان شکر 1 قاشق مرباخوری دارچین نصف لیوان فندق خرد شده طرز تهیه: پوست سیب را کنده درشت رنده کنید. و همراه با شکر داخل ماهیتابه با شعله کم بپزید وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و بعد از سرد شدن دارچین و فندق را اضافه کرده هم بزنید. برای خمیر ، خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و شیر ولرم را روی خمیر مایه بریزید و خمیر مایه را در شیر حل کنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود 10 دقیقه داخل شیر ولرم استراحت بدید) سپس آرد ، شکر ، کره نرم شده و نمک را به داخل ظرف بریزید و ورز بدید و خمیر را آماده کنید(ابتدا مقداری از آرد را بریزید حدود 400 گرم و اگر بعدا خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از شکل دادن در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(دقت کنید زیاد در فر نماند و خشک نشود)بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید. من خمیرمو داخل قالب تارت پهن کردم و بعد موادمو روی خمیر پهن کردم و روش هم با خمیر تزیین کردم.بعد پخت هم رومال عسل روون شده زدم.😊 پ ن۱:من بجای شیر ، آب ریختم و بجای کره میتونین روغن جامد استفاده کنین😊 پ ن۲: برای پخت هم ده مین از پایین زمان دادم و ۵ مین هم گریل رو روشن کردم تا روی نونها طلایی بشه😊 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.