eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند موقع سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که می‌خواهید ردیف‌های رویی رو سرخ کنید روغن کم‌تری مصرف بشود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سالادكرفس_گشنيز 🍃🥗 🔸٥ليوان ساقه و برگهاي جوان كرفس(خرد شده)+٣/٤ليوان برگ گشنيز+١پيازچه خرد شده+نصف يك فلفل قرمز تند 🔸براي سس:٤ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+دو ق غ روغن زيتون ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
معرفي ميكنم اب قلم. ١٢ساعت ميذارم با اب #زردچوبه و #پياز بپزه حسابي بعد هم صاف ميكنم و غضروف و استخونارو اون مغزاي توي قلم رو درميارم ميريزم تو اب و با گوشتكوب برقي خوب ميكس ميكنم ميبينيد چقدر سفيد شده بعدم ميريزم تو اين ظرفاوميذارم ي چندساعت تو يخچال خودشو ك بست با چاقو برش ميدم و با دستكش در ميارم ميذارم تو زيپ كيپ و ميذارم فريزرك راحت بشه هر دفعه خواستم ي تيكشو بردارم براالوين هميشه استفاده ميكنم تو انواع خورشت و پلو هامونم ميريزم مخصوصا قرمه سبزي😊 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شيريني گردويي طبق دستور خانوم دردايي  گردو پودر شده 120 گرم  شكر _ 200 گرم  سفيده تخم مرغ _ 100 گرم  كيك اسفنجي _25 گرم  ابليمو ___يك ق چ  ابتدا شكر و پودر گردو و نيمي از سفيده تخم مرغ را خوب مخلوط كرده و چرخ ميكنيم و بعد بقيه سفيده و ابليمو را اضافه كرده و روي حرارت ملايم داغ ميزنيم و بعد از اينكه خنك شد پودر كيك را اضافه ميكنيم و داخل قيف بدون ماسوره ريخته و با فاصله در سيني كه كاغذ روغني گذاشتيم ميريزيم و در فر به مدت تقريبي پانزده دقيقه اجازه ميديم كه خوب بپزه و سطح روش ترك بخوره ... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لقيمات دو پيمانه ارد را با دو قاشق مرباخوري خمير فوري ،،سه چهارم استكان روغن مايع ،دو قاشق مرباخوري بيكن پودر ، دو قاشق غذاخوري شير خشك و كمي وانيل ،مخلوط كرده يك پيمانه و نيم اب هم اضاف كنيد ،و خوب هم بزنيد تا خمير شلي مانتد غلظت ماست بدست بياد ،،خمير را در مكان گرمي قرار دهيد تا حجمش دو برابر شود ،،سپس درون ظرفي كه ارتفاع داشته باشه تا نصفه روغن بريزيد وو دستكش دست كنيد با دست مقداري از خمير را برداريد و دستتونو مشت كنيد ،خميري كه از بين انگشت شستتون ميزنه بيرون با قاشق كوچكي تند تند برداريد و باندازيد تو روغن داغ ،لقيماتها حسابي پف خواهند كرد و زمانيكه خوب قرمز شدن بيريزيد تو صافي ،روغن اضافيشو بگيريد و بريزيد درون ظرف مورد نظر و روش شيره يا عسل بريزيد نوش جان😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند برای بهتر رنگ دادن زعفران🥣 روی زعفران یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشك_انار 😋 🔸انار ترجیحا ترش رو دون میکنیم و با مقدار کمی آب میزاریم یک ربع بپزه .بعد سرکه رو به انار دون اضافه میکنیم، بقدری سرکه میریزیم که ی کوچولو روی انار رو بگیره نه زیاد ، همزمان دوتا قاشق رب انار و نمک هم اضافه میکنیم و شعله رو ملایم میکنیم تا ترشکمون غلیظ بشه.به همین راحتی و به همین ترشندگی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#کیک_زعفران_کنجدی تخم:مرغ 4عدد شکر:1 لیوان سرپر آرد:3 لیوان روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر : 1لیوان زعفران آبشده 2 قاشق غذاخوری وانیل نصف ق.چ بکینگ پودر:1ق.غ کنجد بمیزان لازم . 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه  کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانتیمتر ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷#پشمک_شکلاتی پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تخته‌ای سیاه 400 گرم مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه روغن مایع 50 گرم گردو پودر شده یک‌ چهارم پیمانه طرز تهیه: شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#چیز_کیک_موزی  بیسکوییت پتی بور :۱/۵بسته کره : ۵۰گرم  موز :۲عدد  خامه صبحانه :یک بسته ۲۰۰گرم  پنیر خامه ای :یک بسته ۱۰۰گرمی  پودر قند : ۳ق غ  پودر ژلاتین :۳ق م  پودر ژله موزی :یک بسته  ابتدا بیسکوییتهارو میکس میکنیم و کره آب شده و یک عدد موز له شده رو اضافه میکنیم و ترجیحا داخل قالب کمربندی یا اگه نبود کف قالب سلفون بکشید و بیسکوییت رو روی اون پهن کنید و با قاشق فشار بدید تا کاملا فشرده بشه .بزارید نیم ساعت توی یخچال تا سفت بشه .خامه صبحانه و پنیر خامه ای روباهمزن بزنید وپودر قند رو بریزید میتونید از پودرقند بیشتری استفاده کنید .ژلاتین رو در نصف استکان آب سرد بریزید و روی بخار کتری بزارید تا حل شه و خنک که شد به خامه اضافه کنید .و مواد رو روی لایه قبلی بیسکوییت بریزید .بزارید تو یخچال تا ببنده .برای لایه آخر پودر ژله موز روبا یک لیوان سرخالی آب جوش و یک لیوان سرخالی آب سرد مخلوط کنید خنک که شد بریزید روی خامه و میتونید یک لایه هم موز برای  تزیین بچینید  برای دسرتون زیاد چرب نباشه از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#شیرینی_بدون_پخت كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
نحوه از بین بردن زردی روی وسایل برقی سفید👇 سفیدکننده، جوش شیرین و آب گرم را با هم مخلوط کنید. برای جلوگیری از آسیب به دستهایتان به دلیل استفاده از مواد شوینده از دستکش استفاده کنید. اسفنج تمیز را در محلول بزنید و محکم روی وسیله ی زرد شده بکشید و اجازه دهید ده دقیقه روی آن بماند. پس از ده دقیقه وسیله را به خوبی بشویید یا در صورت عدم امکان شستشو با پارچه ی تمیز و آب کاملا تمیز کنید. اجازه دهید قبل از استفاده ی مجدد در معرض هوا خشک شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #ترشی_هلو_و_زردالو با هلو و زردآلوترشی خوشمزه درست کنید مواد لازم ترشی هلو و زردآلو :🍑 ‏هلو٣٠٠ ‏گرم زردآلو٣٠٠ ‏گرم ‏ نعناع نصف پیمانه گل کلم۴٠٠ ‏گرم سیر٣ ‏حبه سرکه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ‏طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو :🍑 ‏هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده می‌نماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق می‌افزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرف مناسبی می‌ریزیم. روی مواد را از سرکه پر می‌کنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک می‌گذاریم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #تجربه_آشپزی #کشک ما مصرف موادمون کمه منم گفتم کشکمون بمونه یخچال مقداریش خشک میشه یا کپک میزنه واسه همین کشکارو توقالب سیلیکونی ریختم گذاشتم فریزر یخ زد بعد دراوردم ریختم مشما گذاشتم فریزر هرموقع واس کشک بادمجون و آش و...بخوام چن تاتیکه برمیدارم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#توپک_مرغ_و_چوب_شور مواد لازم; سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه طرز تهیه; سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#قارچ_سوخارى_خانگی به قارچها آبليمو بزن. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفید بزن .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى بغلطون و در روغن سرخ کن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اسموتی هلو #نوشیدنی 2عدد هلو بزرگ 2ق غ آبلیموی تازه؛12برگ نعناع؛ یک دوم فنجان ماست یونانی؛ 2ق غ عسل؛ 12حبه یخ تمام مواد را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا کاملا یکدست و نرم شود. سپس اسموتی را در لیوان ریخته و لذت ببرید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#_جغور_بغور  ✍🏻جیگر سفید رو خورد کنید بشوید و با پیاز و زرد چوبه آب بزارید تقریبا 2ساعت بپزه . و بعد سرخش کنید و ادویه ( پاپریکا, فلفل سیاه,  گرد لیمو,  نمک) با یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب سرخش کنید.  در ماهیتابه ای جدا سیب زمینی های مربع خورد شده رو با ادویه های مورد نظر سرخ کنید و بعد در آخر به جیگر های سرخ شده اضافه کنید.  نکته ؛  اگر از جیگر سیاه هم مایل بودید استفاده کنید نیاز به آبپر کردن نیست فقط سرخش کنید... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#نمک_رنگی😍😍 میتوانید با استفاده از نمک و رنگ های خوراکی به میز غذای خود بخصوص در مهمانی زیبایی خاصی ببخشید. برای رنگ کردن نمک ابتدا نمک را داخل کاسه ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک ها بریزید و سریع مخلوط کنید تا نمک ها رنگی شوند سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم ( مانند حرارت بخاری ) چند دقیقه هم بزنید تا نم نمک ها گرفته شود سپس داخل نمکدان بریزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#تزیین_پشمک_قالبی😍😍 یک ایده راحت و قشنگ پشمک را درون هر قالبی که دوست دارید بریزید و محکم فشار دهید تا کاملا کیپ هم شود بعد برگردانید کاملا شکل قالبو میگیره😍😋 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
نفخ حبوبات را با خیار بگیرید !🥒 هنگام پخت حبوبات 1 خیار را به طور عمودی به 2 نیم تقسیم کرده و به آب آنها اضافه کنید؛ با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته میشود و طعم غذا تغییر نمیکند ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید . به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ایده_تزیینات لیموترش رو داخل فریزر بزازید یخ که زد مقداری از پوستش رو رنده بزنید و برای تزیینات متفاوت استفاده کنید 👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#مرغ_لیمویی طرز تهیه:مقداری آرد رو با نمک ،رفلفل قرمز ، سیاه ، پودر سیر مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (۵۰۰ گرم فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو برای تزئین روش بریزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani