eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیاپلو سیرنشدنی برای ۵ نفر: لوبیا: ۱ کیلو گوجه: ۱ کیلو گوشت (ران گوساله): ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد روغن: ۶ قاشق غذاخوری برنج: ۳ پیمانه نمک: ۲ قاشق‌ چای‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زمان پخت پوره گوجه و لوبیا: ۱ ساعت زمان پخت سس لوبیا پلو (گوشت+لوبیا): ۴۵ دقیقه زمان دم کشیدن برنج: ۲۵ دقیقه بعد از آماده شدن سس، برنج آبکش شده و سس رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بذارید تا دم بکشه در هنگام دم کشیدن اگر دوست داشتید یکم زعفرون دم شده روی برنج بریزید. من ریختم. گوشت ران گوساله باید به قطعات کوچک تقسیم بشه (مثل خورشت خلال) شما میتونید به جای گوشت تکه‌ای از گوشت چرخ کرده، مرغ و یا حتی بدون گوشت لوبیا پلو رو درست کنید و لذت ببرید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگت شکم پر مواد لازم: نان باگت 4-3 عدد سینه مرغ آبپز شده 1 عدد سیب_زمینی نگینی آبپز شده 1عدد هویج نگینی آبپز شده1عدد نخودفرنگی آبپز شده به مقدار لازم مواد سس : کره : 1 قاشق غذاخوری سرپر آرد : 1 قاشق غذاخوری سرپر شیر 2لیوان نمک 1ق چ فلفل_سیاه 1 ق چ پنیرپیتزا طرز تهیه: داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه ریخته و بعد از جوشیدن زیر گاز را خاموش کنید. در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید. اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید. مواد آماده شده را داخل نان بریزید و روش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موجور کدو مواد لازم: 4_3 عدد کدو 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد سوخاری یک مشت جعفری نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،40 گرم) نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، نعناع پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا کدو ها را بشویید و با قسمت درشت رنده همراه با پوست، رنده کنید و آب کدوها را خوب بگیرید. داخل ظرف بزرگی بریزید و تمام مواد بجز پنیر پیتزا را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد تکه هایی اندازه تخم مرغ بردارید و داخلش پنیر پیتزا بذارید و با دست پهن کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی موجور سرخ شود حدود 20_15 دقیقه بپزید. مجدد روی موجور پنیر پیتزا بذارید و تا وقتی که سرخ شود در فر نگه دارید. گرم سرو کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم یک لیوان ارد سفید یک لیوان شکر یک لیوان اب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان گلاب زعفران دم کرده کره و روغن دستور تهیه ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان❤️ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم این هم یه کوکوی خیلی آسون و سریع و خوشمزه 😍. امیدوارم درست کنین و دوست داشته باشین 🤗. مواد لازم: قارچ یک بسته بزرگ (۴۰۰ گرم) ذرت خام یا کنسروی یک لیوان نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر آویشن یک قاشق غذاخوری آرد سفید شش قاشق غذاخوری تخم مرغ سه عدد پیازداغ در صورت تمایل دو الی سه قاشق غذاخوری قارچها رو نگینی خرد می‌کنیم و روی حرارت میذاریم تا آب بندازه و آبش کاملاً تبخیر بشه. بعد اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشه. قارچ‌ و ذرت و نمک و فلفل و آویشن و آرد رو با هم مخلوط می‌کنیم، سپس تخم‌مرغها رو اضافه کرده و مواد رو هم می‌زنیم تا یکدست بشه. از مواد با یک ملاقه کوچیک برداشته و به شکل دایره‌های کوچیک توی روغن داغ سرخ می‌کنیم. یک طرف کوکوها که سرخ شد، برمی‌گردنیم تا طرف دیگه‌شون هم سرخ بشه. به همین سادگی 😍😋. با این مقدار مواد، تعداد ده تا کوکو درست شد. راستی به نظر من با پیازداغ خوشمزه‌تره 😊. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله قلبی مواد لازم : ژله ی آلوورا نصف بسته ژله ی انار یک تا دو بسته بستنی وانیلی یک تا دو قاشق غذاخوری آب جوش دستور تهیه : اول از همه ژله ی آلوورا رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم خوب شفاف بشه و سرد بشه. زمانی که کاملا سرد شد یک قاشق بستنی وانیلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه. کف سینی رو چرب میکنیم و ژله رو به اندازه ی نیم سانت میریزیم و می‌فرستیم داخل یخچال تا خوب ببنده. حالا یک بسته ژله ی انار رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم سرد بشه (کاملا ذرات ژله حل شده باشه) وقتی ژله بستنی آلوورا خوب سفت شد با کاتر قلب قالب میزنیم و مانند فیلم به دیواره های جام میچسبونیم. دوباره برای ده دقیقه جام ها رو میذاریم داخل فریزر تا قلب ها حسابی سفت بشن و به ظرف بچسبن. حالا ژله ی انار رو که حسابی سرد سرد شده رو خیلی آروم داخل جام ها میریزیم و پر میکنیم و دوباره میذاریم یخچال برای سه تا چهار ساعت تا خوب ببنده. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدودا برای ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ کره هم در صورت تمایل 1 ق غ پنیر پیتزا اختیاری مقداری سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین . پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم . از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه . من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر . بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم : ماست 1لیوان سوسیس مقداری خرد شده پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان) ماست 1 لیوان گوجه فرنگی 1عددبزرگ تخم مرغ 2 عدد زیتون سیاه مقداری جعفری خرد شده مقداری آرد 2تا 2/5لیوان طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید. ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇