eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترشی_قارچ موادلازم: قارچ خرد شده ۱ کیلو سیر له شده یک بوته نمک به میزان لازم فلفل سبز شیرین خرد شده ۱ پیمانه سرکه به میزان لازم فلفل سیاه ۱/۲ ق چ پودر فلفل قرمز تند ۱/۲ ق چ سبزی معطر خشک ۶ ق س ( ترخون ، شوید،نعناع ) گوجه فرنگی خرد شده ۱ پیمانه طرز تهیه : اب را بجوشانید و قارچ خرد شدت و یک ق س ابلیمو به اب جوش امده اضافه کنید ، و قارچ ها را پنج دقیقه بجوشانید تا حجم قارج کم شده و پخته شود قارچ پخته را داخل صافی بریزد تا اب اضافه ان گرفته شود ‌پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و تخم های داخل گوجه را جدا کنید و فیله های گوجه فرنگی را خرد کنید به قارچ ابپز شده سیر له شده و سبزی های خشک و نمک و فلفل ها و فلفل سبز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و مواد ترشی را داخل شیشه بریزید و سرکه اضافه کنید تا روی همه مواد را بگیرد در شیشه ترشی را ببندید و در یخچال نگهداری کنید ترشی بعد از یک هفته اماده است نوش جان کنید @ashpazy_irani
#سالاد_مخصوص ✍موادلازم: کاهویی که خیلی باریک خرد شده کنسرو ماهی تن که روغنشو کامل گرفتم(تن ماهی) لوبیا چیتی نخود فرنگی ذرت زیتون پیاز قرمز ✍ مواد لازم برای سس: گشنیز آبلیموی تازه آب نارنج روغن زیتون بکر تخم گشنیز پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و قرمز 🍜همه با هم مخلوط میشن تا یکدست بشن. مخلوط این سالاد و سسی که گفتم طعم معرکه‌ای ایجاد میکنه، حتما امتحانش کنید. #سالاد_مخصوص @ashpazy_irani
#ترشي_لوبيا_سبز لوبيا سبز 1 كيلو سير 2 بوته فلفل ‏سبز 5 عدد ترخون تازه بميزان لازم زردچوبه،نمك بميزان لازم سركه بميزان لازم ابتدا لوبيا سبز رو پاك كرده بشكل دلخواه برش داده و شسته با يك ليوان اب و نصف ليوان سركه ميزاريم روي حرارت تا رنگ عوض كردن لوبياها ميزاريم بپزه بعد سير و فلفل رو خرد كرده همراه نمك و زردچوبه خوب قاطي ميكنيم لوبياهارو هم از صافي رد كرده ب مواد اضافه ميكنيم ترخون را خرد كرده اضافه ميكنيم همه اين مواد رو خو قاطي كرده حالا مواد را داخل ظرفاي مورد نظر ريخته و روش سركه ميريزيم درشو محكم بسته جاي خنك نگهداري ميكنيم @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_یونانی این ترشی با سرکه کم و روغن زیتون درست می شه و ترشی بسیار خوشمزه ایه 2 پیمانه قارچ ورقه شده 2 پیمانه زیتون بدون هسته 1 پیمانه موسیر 1 پیمانه سیر به میزان لازم نمک 4 عدد فلفل سبز 1 قاشق غذاخوری پودر کاری 4 قاشق غذاخوری پودر انبه 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرکه به میزان لازم 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری زرد چوبه قارچ، زیتون، سیر، موسیر و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون مخلوط می‌کنیم. نمک، پودر کاری، پودر انبه، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. مواد را داخل بطری شیشه‌ای مناسب ریخته و سرکه را تا آنجا که روی تمام مواد را بپوشاند اضافه می‌کنیم. به دلخواه خود برای میزان نرمی و سفتی مواد، می‌توانیم بین یک روز تا يك هفته این ترشي را در ظرف نگه داریم ودر جای خنک بزارید @ashpazy_irani
#بورک_سیب_زمینی ‌ مواد لازم: ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری فلفل سیاه ۱قاشق مرباخوری نمک روغن مایع برای رومال مابین یوفکا پنیرموزارلا(دلخواه)‌ ‌ سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید. @ashpazy_irani
#سیر_ترشی_با_شیره_انگور طرز تهیه ی ترشی سیر با شیره انگور سیر             یک کیلو سرکه         به مقدار لازم نمک           یک قاشق چایخوری شیره انگور     یک استکان طرز تهیه: واسه درست کردن  این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_کدو اردنصف پیمانه شیرنصف پیمانه بکینگ پودریک ق غ تخم مرغ یک عدد نمک وفلفل به میزان لازم کالباس یک پیمانه پنیز موزارلایک پیمانه پیازچه نصف پیمانه همه موادرومخلوط میکنیم ودرروغن سرخ میکنیم @ashpazy_irani
🍰كيك هل مواد لازم:آرد شيريني پزي سه پیمانه(پيمانه استاندارد يا ليوان دسته دار فرانسوي)،هل ساییده شده دو ق مرباخوری(ميتونيد كمي كمتر يا بيشتر بريزيد)،شکر يك و نيم پیمانه،شیر يك پیمانه،تخم مرغ سه عدد،،روغن مایع يك پیمانه،وانیل یک سوم قاشق چایخوری،بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری طرز تهيه:تخم مرغ+شكر+وانيل رو پنج دقيقه با همزن برقي بزنيد بعد روغن و بعدش شير رو اضافه و مخلوط كنيد.آرد+بيكينگ پودر+ هل رو مخلوط و الك كنيد و كم كم به مواد قبل اضافه كنيد و با ليسك فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد. قالب بيست تا بيست و سه سانتي رو چرب و آردپاشي كنيد،مواد رو داخلش بريزيد و در فر صد و هفتاد و پنج درجه كه از يك ربع قبل گرم كرديد حدود چهل و پنج دقيقه تا يكساعت بپزيد(با توجه به حرارت فرها زمان كمي متغيره،پخت رو با خلال دندان چك كنيد). مايكروفر:كانوكشن،دما صد و هفتاد،قالب روي سه پايه كوتاه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_شکلاتی_کافی_شاپی شکر  یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد 2 لیوان شیر  یک و نیم تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو  50 گرم  طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه گاناش روی کیک ۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه @ashpazy_irani
#كيك_شيرموز_و_گلاب طرز تهیه: چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و كمي وانيل هم ميزنيم تا سفيد و كشدار شود ،نصف پيمانه شيرموز اماده اي و كمتر از نصف پيمانه گلاب و نصف پيمانه روغن مايع اضافه كرده و مخلوط ميكنيم ،دو پيمانه ارد و دو قاشق چ بيكن پودر الك شده ريخته و مخلوط كرده .قالب را چرب ميكنيم و مايه را درون قالب ميريزيم ،و با درجه حرارت صدو هفتادو پنج س و به مدت پنجاه دقيقه تقريبا لازم است تا كيك پف كرده و بپزد البته زودتر خودتان چك كنيد ، وقتي كه كيك پخته و سرد شد ،روش با ميوه تزيين كرده و پودر شكر بريزيد ،، من از میوه و کرم خوش طعم لوتوس استفاده کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_گاتوشا موادلازم: روغن مایع1پ شکرریز1پ شیر1/2پ پودرکاکائو1/2پ تخم مرغ2عدد آردسفید1پ بکینگ پودر2ق.چ نمک یک پنس وانیل مقداری طرزتهیه: ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین . این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره *نکته:آردوبکینگ ونمک رو فقط در حد مخلوط شدن بزنید چون زیاد بزنید بافت کیک سفت میشه @ashpazy_irani 🍧🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک شگرد ساده و چند تا اسمارتیز ، کیک ساده ای رو خلاقانه و زیبا تزیین کنید 👌🏻😊 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#كيک_شكلاتي_خيس_بدون_فر درابتدا ۱ونیم لیوان شير ،۱نیم لیوان شكر ،۴ق غ پودر كاكائو،۱لیوان روغن مايه روباهم مخلوط ميكنيم وبه دوقسمت تقسيم ميكنيم بعد داخل ي كاسه بزرگ۳تخم مرغ ميشكنيم وخوب هم ميزنيم بعد يكي از مواد مايه كه كنار گذاشته بوديم به تخم مرغ اضافه ميكنيم بعد ۲لیوان آرد و۱ق بكين پودرو در۳مرحله به مواد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تا مواد يك دست بشه بعد قابلمه روروي حرارت ميزاريم وچرب ميكنيم وبعد مواد داخل قابلمه ميريزيم وازدم كن استفاده ميكنيم ودر قابلمه رو ميزاريم روحرارت كم بعد اجازه ميديم كيك آماده بشه بعد ٤٠دقيقه كيك آماده شد وكيكو وقتي داغ داغ هست باسيخ چوبی سوراخ ميكنيم مواد مايه كه كنار گذاشته بوديم روي كيك ميريزيم و اجازه ميديم تاتمام مواد به داخل كيك فرو بره @ashpazy_irani
#كيك_پرتقالى🍰🍊 آرد دو و نيم پيمانه، شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد، بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه. زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبى هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_شنی #کیک_شنی_خیلی_نرم اول3/4پ شکر و3عدد تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد1پ ماست و1/2پ روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط 1و1/4پ آردو1ق.غ بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه1/2قوطی شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#کیک_زعفران_کنجدی تخم:مرغ 4عدد شکر:1 لیوان سرپر آرد:3 لیوان روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر : 1لیوان زعفران آبشده 2 قاشق غذاخوری وانیل نصف ق.چ بکینگ پودر:1ق.غ کنجد بمیزان لازم . 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه  کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانتیمتر ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_یخچالی این کیک خیلی راحت تهیه میشه موادش هم نسبتا کم کالریه ، بعد ازاینکه ۴-۵ ساعت دریخچال موند طعم ومزه شیرینیهای تر خوش کیفیت رو به خودش میگیره ، امیدوارم بپزید واز خوردنش لذت ببرید. مواد لازم  شیر: 2 لیوان شکر: 1لیوان پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری کره : 50 گرم آرد: 2 قاشق غذاخوری بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی) طرزتهیه شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه. برای این مدل کیک یخچالی که بصورت تک نفره سرو میشه باید بیسکوییت هارا داخل ظرف چیده و روی ان یک لایه مواد ریخته و دوباره بیسکوییتمیگذاریم و این کار را تا انجا که دوست داشته باشید میتوانید انجام دهید. سپس لایه اخر را مواد میریزیم. وقتی کاملا پوشش گرفت ۴-۵ ساعت داخل یخچال بزارید بعد از یخچال خارج کنید و قالب زده و داخل ظرف سرو بچینید.من بعد قالب زدن هم روی دسرم رو دوباره مواد ریختم, این دسر هرچه قدر بیشتر داخل یخچال بمونه خوشمزه تر میشه نوش جان . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ آموزشی😍 #طرح انداختن روی کیک ☺️ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پیازچه_وتن_ماهی برای سرعت در عمل! و فرار از پدیده پوست کندنِ سیب زمینی آب پز ( که یا دستت باید بسوزه، یا درست درمون پوستش کنده نمیشه) سه تا سیب زمینی رو اول پوست گرفتم بعد به اندازه مربع کوچیک خرد کردم. با کمی! نمک و زردچوبه پختم و بعد آبکش کردم. اینجوری سیب زمینی ها خیلی قیافه بهتری دارن، اگه بعد از پخت خردش کنید، قسمت عمده ش له میشه و کج و کوله از آب در میاد. نصف لیوان پیازچه، کمتر از نصف لیوان شوید خرد شده، بیشتر از یه لیوان خیارشور، یه تن ماهیِ بیست دقیقه! جوشیده و روغن گرفته... و در نهایت هم فلفل سیاه و سس مایونز. نمک هم نزدم چون هم تن هم خیارشور نمک داره. بعد از یکی دو ساعت استراحت تو یخچال، طعمش عالی میشه @ashpazy_irani
#ترشی_انگور_شانی این ترشی جز ترشی های مجلسی و اعیانی قدیمی شهر تبریز است و سر سفره میهمانی های زمستانی این شهر، به نوعی تاج سر است و حین دیدن آن به انسان حس نوستالژی دست می دهد. در قدیم الایام این ترشی سر سفره زمستانی خانواده ها، نماد غنی بودن مرد خانه و همچنین خانه داری بانوی محترم خانه به حساب می آمد که البته امروزه قطعاً آن معانی را ندارد و صرفاً یک ترشی است مثل مابقی ترشی ها که البته مانند سایر ترشی ها رواج ندارد. درست کردنش هم خیلی آسونه پس تا فصلش نگذشته زود دست به کار شین واما دستور #ترشی انگورشانی انگور یک کیلو سرکه و آب به مقدار مساوی (یعنی به اندازه ای که سرکه میزنین به همون اندازه هم آب بریزین) نبات 250 گرم اول آب رو میجوشونیم و میزاریم کاملا خنک بشه بعد انگورهامونو میسورییم و از ساقه جدا نمیکنیم با قیچی ساقه هاشو چند تیکه میکنیم تا موقع استفاده ترشی کارمون راحت بشه انگورهارو درون شیشه میریزیم و نصف ظرفمون آب میریزیم و مابقی هم سرکه ودر آخر هم نبات هارو روش میچینیم و درشو کاملا سفت میبندیم ودر جای خنک به مدت 20 الی 30 روز قرار میدیم تا ترشیمون آماده بشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید @ashpazy_irani
. #قرمزه_نخودچی درست کردم😍 عاشق اسمش شدم 😊🤗 این غذا،غذای اصیل اصفهانیه وبه این صورت درست میشه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک وفلفل ویک قاشق غذاخوری نعنارا اضافه کنیدوخوب ورز بدیدتا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونیدبه موادتون اضافه کنیدنیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزاریدتو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته وگردکنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. @ashpazy_irani
#چیکن_استراگانف یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینه‌ی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس رو‌به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید. @ashpazy_irani
#نودالیت_گوشت_قلقلی مواد اولیه : برای 4 نفر نودالیت گوشت الیت 2 بسته گوشت چرخ کرده 400 گرم سیر 1 حبه پیاز (بزرگ) یک عدد تخم مرغ 1 عدد گوجه فرنگی به میزان لازم ادویه به میزان دلخواه در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سیر خرد شده، پیاز رنده شده و ادویه ها را ترکیب کرده و به خوبی ورز میدهیم. سپس گوشت ورز داده شده را به صورت کوفته های کوچک در آورده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت سرخ شد، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی و کمی آب را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد. در همین حین نودالیت گوشت الیت را طبق دستور روی بسته آن درست میکنیم و از آب بیرون کشیده و درون مواد گوشتمان میریزیم. گوشت و نودالیت را با هم ترکیب کرده و سرو می کنیم. نوش جان @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا