eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
از نوع فری🤗 ۱ فنجان سویا ۱ فنجان قارچ نگینی خرد شده نصف فنجان فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد گوجه متوسط نگینی خرد شده پنیر پیتزا شیرنارگیل ۲-۳ قاشق غذاخوری ادویه ۱ قاشق غذاخوری سر پر نمک به مقدار لازم پیاز ۱ عدد ۱)پیاز،قارچ و فلفل دلمه ای رو توی ماهیتابه بریزید و دربش رو بزارید تا آب قارچ خارج بشه و مواد با بخار آب قارچ نرم بشن. ۲)وقتی آب قارچ کشیده شد مقداری روغن اضافه کنید و بزارید کمی تفت بخورن. سپس مواد رو کمی کنار بزنید و سویا رو توی ماهیتابه ریخته و وقتی سرخ شد(نسوزه)با باقی مواد مخلوط کنید و ادویه ها،نمک و شیرنارگیل رو‌هم اضافه کرده و در آخر گوجه رو بریزید و کل مواد رو باهم خوب ترکیب کنید و تفت بدید. ۳)در آخر مقداری پنیر پیتزای وگن رنده شده رو روی نان تست بریزید و مقداری از مواد رو روی نان پهن کنید و دوباره روش پنیر پیتزا بریزید و لایه دیگه نان بذارید. با باقی نان ها هم همینکار رو بکنید و بعد توی فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه شعله ی پایین و ۵ دقیقه شعله ی بالا گذاشته تا روی نان طلایی بشه. نوش جان🥰 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋🍵 برنج نصف پیمانه- جو ۱ پیمانه- لوبیا چیتی ۱ پیمانه-سبزی آش ۵۰۰ گرم- کشک ۲ پیمانه-سیرداغ نصف پیمانه-پیازداغ ۲۰۰ گرم-نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به میزان لازم-زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری لوبیا را خیس کرده و میپزیم.جو را ۲ ساعت خیس کرده. برنج را هم خیس می کنیم.قابلمه را تا نصف پر از آب می کنیم و برنج و جو را داخل قابلمه میریزیم تا بپزدو آب داخل قابلمه هنگام پخت به نصف برسد و از هیچ قاشقی برای هم زدن استفاده نکنید به هیچ وجه آش ته نمی گیرد. وقتی برنج و جو پخته شد لوبیا چیتی پخته شده را اضافه می کنیم و میزاریم تا جوش بیاد.بعد پیازداغ و سیرداغ را آماده کرده کمی داخل آش و کمی هم برای تزئین نگه می داریم.زردچوبه و نمک و فلفل و نعناع را اضافه کرده و همه ی مواد را مرتب هم می زنیم.سبزی خرد شده را به آش اضافه می کنیم البته یک مقدار از سبزی را نگه می داریم برای زمانی که آش پخت و جا افتاد استفاده کنیم تا حالت تازگی پیدا کند.هرکجا که دیدین آب آش کم شده کم کم آب جوش اضافه کنید و کشک را هم اضافه می کنیم و میزاریم ملایم جوش بخورد و در نهایت آش را سرو می کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هردختری باید یه همچین کانالی داشته باشه ک پر از چیزای دخترونه مثل👇 💅 💇‍♀ 🧕 و کلی چیز باحال دیگه😻 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e فقط دخترای خاص بیان😍💋
2.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🍆🍆 بادمجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم. بعد بادمجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گلپر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. نوش جان😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه. از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم. نوش جان💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا 👌😋 تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره! برنج رو آبکش کنید، نزارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه، مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، البته میتونید برنج زعفرونی رو به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید، اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمیگردونید لایه زعفرونیش پهن تر و مشخص تره، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. میتونید اول عدس پلو رو بزارید بعد پلو سفید رو، فرقی نداره، و یا میتونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید، یعنی بجای سه لایه، شش لایه بریزید. شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید. در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
موادلازم برنج چهار پیمانه شوید خرد شده تازه یک پیمانه (یاخشک) مرغ چهار تکه زعفران دم کرده دو ق غ پیاز یک عدد نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی یک عدد(به دلخواه) ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز چهار قاشق روغن سرخ میکنیم نمک،فلفل و زردچوبه و یک فنجان آب اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه و در آخر کمی زعفرون میزنیم. برای درست کردن شوید پلو برنج را شسته و به همراه دو ق غ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید.آب را داخل قابلمه ای به جوش بیارید و آب شور برنج را خالی کرده و با آب سرد بشورید و برنج را داخل آب جوش ریخته و به ارامی برنج را هم بزنید و شوید تازه را اضافه کرده و بعد از اینکه نیم پز شد برنج رو آبکش کرده اگر شوید خشک اضافه میکنید باید شوید را لابلای برنج بدید داخل قابلمه روغن یا کره بریزید و به قابلمه منتقل کنید شعله رو کم کنید تا با حرارت ملایم دم بکشه. من دو کفگیر برنج رو زعفرون زدم ته قابلمه چرب شده ریختم بعد بقیه ی برنج رو اضافه کردم نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥦 گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه... همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد سفید ...دو پیمانه شکر... یک پیمانه روغن ... یک پیمانه ماست شیرین... یک پیمانه تخم مرغ... چهار عدد هل... یک چهارم ق چ بیکینگ پودر...یک ق چ مواد شربت آب... یک لیوان شکر ...یک لیوان زعفرون... یک ق غ گلاب... یک چهارم لیوان هل...یک چهارم ق چ روغن و شکر رو با همزن هم بزنید بعد تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده و خوب هم بزنید .هل و ماست شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید . همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید . کف تابه دوطرفه رو دو لایه کاغذ روغنی بزارین زیر تابم شعله پخش کن بزارین ؛ واشر تابه رو هم جدا کنید و شعله هم متوسط رو به پایین باشه بمدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد چک کنید حالا تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم آب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه بزارین بجوشه . لازم نیست غلیظ بشه .در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب بریزین و بعد خنک شدن بریزید رو کیک کیک و شربت هر دو کاملا خنک باشند کیک رو برش بزنید بعد شربت رو روش بریزید. بزارید 2 تا 3 ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره😋👌 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در اینجا از خمیر پیراشکی اماده و گوشت چرخ کرده سرخ شده ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، موزارلا ، پنیر چدار استفاده کردم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀ سینه مرغ ⠀ 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀ 200 گرم پودرهای سوخاری ⠀ پارمسان 50 گرم، رنده شده 2 قاشق سوپخوری آویشن⠀ ⠀ دستور پخت: فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀ پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و‌ اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو‌ کنید و لذت ببرید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇