#بقچه_پلو_و_بادمجون 🍆 😋
کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی
نحوه پیچاندن
در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#حلیم_بادمجون _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#حلیم_بادمجون
✔مواد لازم
بادمجان شش عدد متوسط
عدس یک کاسه ماستخوری
گوشت یک کاسه ماستخوری
پیاز دو عدد
نعناع دو قاشق غذاخوری
کشک یک فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
روغن یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
✔ طرز تهیه حلیم بادمجان :
یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت میپزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشتکوب آن را میکوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم.
شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش میزنیم و با یک فنجان روغن سرخ میکنیم سپس بادمجانها را به گوشت و عدس پختهشده اضافه کرده، میکوبیم.نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم میزنیم و بعد شعله را خاموش میکنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست میکنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرف پهن کرد تا خشک و برشته شود.حلیم بادمجان را در ظرف میکشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزیین) روی آن استفاده می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم
میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_ماست_شکلاتی 🥮 😋
سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ماست_هندی
ماست هندی از پیش غذاهای سرد و لذیذ هند است که می توان آن را در وعده های اصلی ناهار و شام مصرف کرد. ماست هندی را می توان با چیپس سیب زمینی سرو نمود. برای تهیه ماست هندی کافیست تمامی مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید.
مواد لازم:
ماست چکیدهپیاز رنده شدهگشنیز ریز خرد شدهفلفل دلمه ای ریز خرد شدهفیله گوجه فرنگی خرد شدهنمک و فلفل
۲ پیمانه۱ قاشق سوپخوری۱ قاشق سوپخورییک چهارم پیمانهیک چهارم پیمانهبه میزان لازم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥗چرخ کرده_با_بادمجان
برای 10 نفر
هر پرس:210 گرم
کالری هر پرس:131
مواد لازم:
🔹گوشت چرخ کرده....400 گرم
🔹فلفل دلمه....1عدد
🔹گوجه.....5 عدد
🔹روغن ارده.....2 قاشق غذاخوری
🔹پیاز....1 عدد
🔹بادمجان.....6 عدد
🔹نمک و فلفل...به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥣پیاز را خرد کرده و داخل ماهیتابه با روغن مایع تفت می دهیم . وقتی رنگش عوض شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و یک ربع تفت می دهیم . سپس بادمجان ، گوجه و فلفل خرد شده را به مواد اضافه کرده و در ماهیتابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کته_گشنیز #کته_گشنیز
طرز تهیه:👩🏻🍳
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#تهچین_سه_رنگ 🍘 😋
🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کوفته_گل_کلم
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :217
مواد لازم :
➕گل کلم...... 600 گرم
➕پنیر ..... 70 گرم
➕آرد گندم...... نصف لیوان
➕تخم مرغ..... 2 عدد
➕روغن ارده..... 2 قاشق غذاخوری
➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#سوتى_پلو 🍛 😋
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#اوتمیل_آلمانی 😋
جو دوسر پرک ۳ ق س
شیر ۱ لیوان
عسل ۱ ق غ
وانیل کمی
🔸شیر را روی حرارت ملایم قرار داده، جو را اضافه میکنیم، مدام هم میزنیم، عسل و وانیل را افزوده و هم زدن را ادامه میدهیم تا به غلظت دلخواه برسد، اگه دوست داشتید میتونید مواد رو داخل میکسر بریزید و بعد با دارچین و میوههای فصل نوش جان کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ساندویچ_هموس_لبنانی
مواد لازم:
🍴نخود ۲۰۰ گرم
🍴ماست موسیر ۲۰۰ گرم
🍴گوجه فرنگی ۲ عدد
🍴زیتون ۳۰۰ گرم
🍴پودر سیر ۱ ق .غ
🍴نان به مقدار لازم
🍴کاهو ۱ عدد
🍴ارده ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
🌮ابتدا درتابه ۲ ق .غ روغن زیتون می ریزیم،بعد گوجه فرنگی ها را مربع خرد کرده وکمی تفت می دهیم.زیتون های بدون هسته را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه و تفت می دهیم.کمی فلفل سیاه می ریزیم ،برای درست کردن هموس نخود،روغن زیتون،ارده،پودر سیر را در خردکن می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.نان پیتا یا تافتون را پهن می کنیم و از مخلوط نخود با باقی مواد روی آن می مالیم،سپس ماست موسیر را روی آن پهن کرده و به مقدار دلخواه از مخلوط گوجه و زیتون تفت داه شده به آن اضافه می کنیم،در انتها کاهو خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و حال ساندویچ ما آماده سرو است.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#خوراک_مرغ_با_نخود
برای 4 نفر
هر پرس:140 گرم
کالری هر پرس:200
مواد لازم:
🔆نخود.....200 گرم
🔆سینه مرغ.....200 گرم
🔆پیاز.....1 عدد
🔆سیر.....3 حبه
🔆رب گوجه.....2 قاشق غذاخوری
🔆روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری
🔆ادویه......1 قاشق چای خوری
🔆نمک و فلفل .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❗️نخود ها را از شب قبل خیس کنید سپس با اب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود . پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده بعد سینه مرغ هایی که در اندازه دلخواه خرد کرده ایم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اب مرغ خشک شود بعد رب گوجه و سیر رنده شده ، ادویه ، نمک،فلفل را اضافه می کنیم و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شود در نهایت نخود را افزوده و یک ربع دیگر می پزیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥮بلغور_پلو_با_گوجه
برای 6 نفر
هر پرس:230 گرم
کالری هر پرس:169
مواد لازم:
🌀بلغور......1.5 لیوان
🌀پیاز.....1 عدد
🌀گوجه.....1 عدد
🌀فلفل قرمز.....3 عدد
🌀روغن زیتون......2قاشق غذاخوری
🌀آب.....3 لیوان
🌀نمک....به مقدار لازم
طرز تهیه:
▪️بلغور را از 2 ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل اب می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می دهیم. نوش
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یه پیشنهادِ خوشمزههههه دارممممم 😋😋
داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم. در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عاالیه 😍)
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
❌گوشت_با_نخود_سبز
برای 8 نفر
هر پرس:253 گرم
کالری هر پرس:201
مواد لازم:
🥒نخود سبز.....1 کیلو
🥒سیب زمینی....2 عدد
🥒هویج....2 عدد
🥒گوشت قرمز....300 گرم
🥒پیاز....2 عدد
🥒گوجه.....2 عدد
🥒رب گوجه....2 قاشق غذاخوری
🥒روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری
🥒نمک...به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥘گوشت را همراه 1 عدد پیاز و 1 لیوان آب برای نیم ساعت می پزیم . در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت می دهیم وقتی رنگش عوض شد
گوشت را اضافه می کنیم و دوباره برای 2 ذقیقه تفت می دهیم. گوجه را رنده می کنیم و همراه هویج خرد شده و رب گوجه به مواد افزوده سپس
2 لیوان اب ریخته و بعد از به جوش امدن سیب زمینی و نخود سبز را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر
دوستان مهربون
سر آغاز صبح🌸🍂
قلبی که امواجش
روی فرستنده های آسمانی
تنظیم شده باشد🌸🍂
همیشه موسیقی زیبای پرستش
از آن شنیده می شود🌸🍂
دوستان قلبتون آسمانی
و یک شنبه تون پُر برکت🌸🍂
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘بادمجان پلو
برای 10نفر
مواد لازم:
🥄برنج.....2 لیوان
🥄بادمجان.....2 عدد
🥄پیاز......3 عدد
🥄گوجه.....2 عدد
🥄شکر.....1 ق مرباخوری
🥄آب گوشت.....4 لیوان
🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری
🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید .
بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#دسر_ليواني
طبقه اول:
كيك شكلاتي
خورد شده براى پايه
طبقه دوم:
دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي)
يك ليوان شير سرد
يك عدد خامه صبحانه
چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي )
نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم
همه اينا با هم ميكس ميكنيم
طبقه سوم:
صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم
و روش ميريزيم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍆سالاد بادمجان
برای 4 نفر
مواد لازم:
❗️فلفل قرمز.....5 عدد
❗️روغن زیتون.....6 قاشق غذاخوری
❗️جعفری.....1 مشت
❗️سیر.....4 حبه
❗️بادمجان.....4 عدد
❗️ماست.....1.5 لیوان
❗️نمک .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄ابتدا بادمجان و فلفل را داخل فر کباب کنید. سپس در اندازه های کوچک برش بزنید . سیر را رنده کنید . جعفری را خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرفی مخلوط کنید. نوش جان
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘ماهی کبابی
برای 4 نفر
هر پرس:180 گرم
کالری هر پرس:266
مواد لازم:
❄️ماهی....2 عدد متوسط
❄️برگ بو......4 برگ
❄️روغن زیتون......1.5 قاشق غذاخوری
❄️لیمو......1 عدد
❄️جعفری.....1 مشت
❄️نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔆ابتدا شکم ماهی را باز کرده و خوب تمیز کنید . بعد از تمیز کردن برگ بو را داخل شکم ماهی بگذارید . سپس روغن زیتون را با نمک مخلوط کرده و با فرچه به تمام قسمت های گوشت ماهی بزنید . فر را از قبل گرم کنید . برای مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه داخل فر قرار دهید . در ظرف دیگری آب لیمو و جعفری و روغن زیتون را مخلوط کرده و موقع سرو روی ماهی بریزید .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پاناکوتا_شکلاتی 🍫 😋
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🔸اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کیک_صبحانه_فوری
💞با ما همراه باش کدبانو جان💞
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇