eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🌸ترشى_خيار_چنبر خیارهارو شستم و خشک کردم و به صورت حلقه ای خرد کردم و تو ظروف در بسته گذاشتم و نمک و سير و سرکه و سبزی معطر (نعنا خشک)اضافه کردم.ميتونيد فلفل هم اضافه كنيد. بعد از ۱۵ روز آمادس! @ashpazy_irani
#خامه_فرم_گرفته_با_پودر_خامه پودر خامه گیاهی یا قنادی ۶-۷ قاشق غذا خوری شیر سرد ۱ فنجان پودر قند ۴ قاشق غذا خوری اسانس دلخواه ۲ قطره طرز تهیه ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم. زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید. آشپزی با سرآشپز🥗🍛🍲 @ashpazy_irani
#ترفند_خانه_داری 💥 تقسیم بندی با پشت چاقو یا کاردک کیک به اندازه های دلخواه برای فریز کردن گوشت ،یه روش برای وقتهایی که مقدار کمتری نیاز دارید @ashpazy_irani
#دسر_خرمالویی 200-400 میلی لیتر خامه حدود نیم پیمانه شکر حدود نیم پیمانه نشاسته میتونین خامه رو کم کنین و همونقدر شیر بجاش بزنین وانیل برای سس خرمالو: 2 خرمالوی نرم 1 قاشق چ شکر خامه، شکر و نشاسته رو توی قابلمه با هم زدن بپزین، وانیل رو اضافه کنین، از روی شعله بردارین و با همزن بزنین و داخل لیوان ها بریزین(طوریکه کمیش خالی بمونه) و بزارین تا سرد شه. خرمالو هارو با قاشق توشونو خالی کنین و بریزین توی قابلمه، شکر رو اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه و بعد با همزن بزنین و بعد از سرد شدن روی پودینگ ها بریزین و خرمالو های مکعب مکعب خرد شده رو هم روشون بزارین و بزارین یخچال. @ashpazy_irani
#خورشت_به این خورش خوشمزه رو حتما امتحان كنيد. طرز تهیه:یدونه پیاز بزرگ رو خورد کنید و تفت بدید ، کمی که طلایی شد گوشت ها رو داخلش بریزید و باهم تفتشون بدید.وقتی رنگ گوشت عوض شد، یکم زردچوبه و یک ق غذاخوری رب هم اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید .حالا دو سه لیوان آب بریزید و بزارید یک ساعت بپزه تا گوشت نیمه پز بشه.در این فاصله، به رو نصف کنید و هسته ها و قسمتهای سفت رو جدا کنید و هر مدلی که دوست دارید خورد کنید، بعد داخل یک قاشق روغن تفت بدید و به همراه آلو به خورشت اضافه کنید و بزارید با حرارت ملایم خورشت جا بیفته.اواخر پخت، نمک غذا رو بریزید و اندازه کنید. نکته اول:من به رو از اول با گوشت میریزم و خیلی هم خوب میشه. نکته دوم:بسته به ذائقه ، بعضیا داخل این خورشت کمی شکر یا آبلیمو میریزن ولی اختیاریه @ashpazy_irani
#شیرینی_موزاییکی_هویج ( بدون فر) مواد اولیه : بیسکویت پتی بور 1 بسته هویج کوچک 5 عدد شکر 4 ق غ وانیل 1/2 ق چ گردو خردشده 1/2 فنجان کره 35 گر هویج ها رو می شوییم و پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و در تابه همراه با شکر روی حرارت میذاریم. روی حرارت ملایم هم میزنیم تا هویج نرم بشه و تمام شکر به خوردش بره( اگه لازم شد خیلی کم آب اضافه می کنیم. هویج رو د ظرفی میریزیم و کره رو داخل تابه روی حرارت آب می کنیم و میذاریم کنار خنک شه. بیسکویت ها رو به تکه های نسبتا" درشت خورد می کنیم و با هویج پخته ووانیل و گردو و کره آب شده مخلوط می کنیم. مخلوط رو با قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا چسبندگی پیدا کنه ولی بیسکوییت ها نباید زیاد خورد بشن. روی میز تمیز مخلوط رو با دست به صورت یک لوف یا کنده درخت در میاریم و روش رو با سلوفون می پوشونیم و 3 ساعت در یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد باکارد تیز برش می زنیم. @ashpazy_irani
#غذا_كودك #پوره_انبه_هویج_سیب ♦️1 عدد هویج و 1 عدد انبه، 1 عدد سیب را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا کاملا بپزد سپس آنها را با مخلوط کنید میکس کنید. @ashpazy_irani
#ماهی_کباب فیله ماهی : 1 کیلو روغن مایع : 1/4 پیمانه آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری آب پیاز : 6 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : 4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم ️تکه های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود @ashpazy_irani
#دمى_باقالى #خوراك_بدون_گوشت 💢ابتدا پیاز رو خرد کرده وتفت میدیم تا طلایی بشه بعد به آن زرد چوبه میزنیم کمی با زرد چوبه هم تفت میدیم بعد آب اضافه کرده ولپه باقالی هارو به آن اضافه میکنیم وفقط نیم ساعت احتیاج به پخت داره(لپه ها نباید نرم یا سفت باشن باید یک حالت نیم پز باشن تا وقتی با برنج میپزم شکل خودشان را از دست ندهند) بعد برنج را اضافه کرده وقتی آب برنج جمع شد دم میکنیم. برای چهار پیمانه برنج دو پیمانه لپه باقالی ویک پیاز متوسط ویک قاشق غذا خوری سر صاف زرد چوبه لازم داریم. درست کنید و لذتشو ببرید🥰 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@ashpazy_irani
#سيب زميني تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود به راحتی میتوانید بار رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.  سیب زمینی سرخ کرده ابتدا قابلمه ای آب را میگذاریم تا جوش بیاید.سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینیهارا داخل قابلمه آب جوش میریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل میگیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجد شوند.وبعد سرخ ميكنيد @ashpazy_irani
#شوید_پلو 🍃🍚 نصف ران مرغ با استخوان و كمي پياز را بپزيد. 4 قاشق غذاخوري يا يك استكان كوچك برنج و يك قاشق مرباخوري كره را اضافه كنيد تا مثل كته پخته شود و هنگام دم كردن 1 قاشق غذاخوري شويد ريز شده نيز اضافه كنيد. هنگام غذا دادن به كودك مجددا" يك قاشق كره اضافه كنيد و همراه ماست به او بدهيد. @ashpazy_irani
خانم ها دیگه بهانه نگیرید☺️ 🥗🍖🍕🥘🌭🍝🍗🍜🍔🍳🥞🍟 کوکو سبزی، کوکو کدو، همبرگر گوشت و مرغ ، کوفته، خوراک قارچ، کشک بادمجون ،کوکوی بادمجان ,بادمجان شکم پر، ابگوشت ، املت ، کتلت و شامی ,کوکو ماکارونی ,سالاد ألويه، فلافل ،كبه عربي ، دلمه برگ ،مرغ سوخارى ،رولت مرغ ،ميگو پفكى، شنیسل مرغ، سالاد ماکارانی ، ابدوغ، قفقازی,خوراک لوبیا سبز ،بورانی اسفناج, خوراک مرغ، پیراشکی .پیتزا، عدسی، سمبوسه ، خوراک لوبیا چیتی ، کله گنجشکی، پوره سیب زمینی، کتلت عدس. خوراک نخود فرنگی ، گوجه و بادمجان. بورک گوشت ،کدو شکم پر .کتلت مرغ .کباب .اشکنه انواعش.. کوکو لوبیا سبز ، چیپس .اسنک سبزیجات.کوفته مرغ .سیب زمینی شکم پر یا همون کراکت سیب زمینی.تاس کباب. خوراک زبان ،بنیه ها گراتن اسفناج، گراتن ماهی، گراتن مرغ و قارچ، گراتن سیب زمینی با سبزیجات ،موساکا یونانی ،سینه ،خوراک لوبیا سبز، خوراک بادنجان با گوشت وپنیر، حلیم، کله پاچه ،شکم پاره(قارنی یارخ)، شوربای سبزیجات، کله جوش، خوراک بلدرچین با سس پرتقال، بادنجان حصیری ،حلیم بادنجان، خاگینه بادنجان ،بورانی کدو ،خوراک زبان با قارچ، نرگسی اسفناج، نرگسی لوبیا سبز ،کوکوها: هفت طبقه، براکلی ،زیتون سیاه، مرغ کوکو سبزیجات ،بادنجان ،آجیلی، ژامبون ،دو رنگ، مرغ، مغز ،سیب زمینی ،سبزیجات با اسپاگتی،سیب زمینی مغز دار،سیب زمینی با پنیر پیتزا،کدو ،لوبیا سبز،،آبگوشت بز باش، آبگوشت ساده @ashpazy_irani فوروارد به دوستان 👨‍🍳👩‍🍳
#چيپس_خوشمزه_كدو_سبز طرزتهیه: کدو را به حلقه های نیم سانتی ببرید. در یک ظرف آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر نان که با نمک و ادویه ی دلخواهتان مخلوط کرده اید بریزید،در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید. حلقه های کدو را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در پودر نان بغلطانید. در ظرف کوچکی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته روی حرارت ملایم گذاشته سپس کدوها را داخل آن سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی قرار دهید. احتیاج به روغن زیاد نیست! سس:ماست چکیده یا ساده را با سیر له شده،ساقهء خرد شده ء پیازچه و نمک و فلفل ترکیب کنید،یک ساعت در یخچال بماند سپس مصرف کن @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#كاري_گوشت_و_نخودسبز ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه. من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_سیب _ هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن _با هر میوه ای که دوست دارید ،میتونید خیلی آسون لواشک درست کنید _من خودم لواشک سیب رو بیشتر از بقیه ی میوه ها دوست دارم ، ولی شما میتونید ازمیوه های دیگه مثل زردآلو و آلو و... استفاده کنید، روش کار یکیه. _🔴بچه ها توضیحات روی فیلم کامله فقط چندتا نکته داره _🔴لواشک رو نذارید زیاد جلو‌آفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شد _🔴میتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه @ashpazy_irani
#خوراك_بدون_گوشت سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان كنيد @ashpazy_irani
#بورانی_لبو لبو رو میپزیم ورنده میکنیم میریزیم توماست سون یا ماست پرچرب چکیده وچندتاتاحبه سیر رو تفت می دیم بعد که سیر سرد شد بهمراه نعنا خشک یا پونه کوهی وشکر میریزیم توی ماست ویکم فلفل سیاه هم میریزیم لبو بستگی بخودتون داره که چقد میخواین بریزین ماستتون رنگ بگیره و شکر هم باز بستگی به میلتون داره من که اهل شیرینی نیستم ترجیح میدم شیرین باشه @ashpazy_irani
نان مهیاوه ای  دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم وبعد روش مهیاوه میریزیم. نوش جان🌹 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن؟؟؟😋😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
کباب تابه ای گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز ویع دونه گوجه فرنگی کوچولو رنده ریز👌 آبشو کاملا گرفتم حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم دادم وکمی روغن می ریزیم مابینش ومیزاریم روی حرارت درتابمونو هم میزاریم . سیب زمینی رونگینی خرد وباکمی زردچوبه سرخ کردم ودرآخرگوجه فرنگی روهم توهمون تابه سرخ کردم وقتی گوجه ها رودرآوردیم ازتابه گوجه ها کمی آب جوشیده میریزیم یع جییییز باحالی😎می کنه ومیریزیم روکبابا و شد این چیزی که می بینید 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان حالتون چطوره؟ ‌اینم طرز تهیه ی# پفک _خونگی ساده😋😍 اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت واقعا، شاید بگید پفک نیست که ولی قطعا به نظرتون خوشمزه میاد امتحان کنید ‌طرز تهیه👇: ‌ ‌۲ فنجان پوره سیبزمینی، یک فنجان پنیر چدار، دو قاشق غذاخوری پارمسان، دو قاشق غذاخوری آرد ذرت، یک قاشق چیخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری نمک، ۴ قاشق غذاخوری شیر، یک عدد تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و با هر ماسوره ای که دوست دارید بریزید تو روغن دااااغ اگه روغن داغ نباشه....😁 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا