eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 😋 🔸اول چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو بزارید بپزه در این فاصله مواد میانی کوکو رو اماده کنید پیاز و خورد کنید داخل تابه یی بریزید کمی روغن بهش اضافه کنید بزارید تفت بدین تا طلایی بشه کمی زردچوبه و فلفل بزنید و ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید کمی نمک بریزید دو قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد حرارت و خاموش کنید بزارید خوب خنک بشه. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد بزلرید کاملا خنک بشه وقتی خنک شد رنده ریز بزنید حالا سیب زمینی رنده شده را داخل کاسه یی بریزید سه عدد تخم مرغ کامل،دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده،دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری،نمک،فلفل قرمز و سیاه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یه کاسه آب جلوی دستتون بزارید کمی از مواد بردارید کمی پهن کنید از مواد گوشتی کمی روی سیب زمینی ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روش بزارید و اطراف کوکو رو صاف و یکدست کنید تو روغن داغ سرخ کنید. با این مقدار مواد ۱۵ تا کوکو درست شد
🍘 😋 🔸اول چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو بزارید بپزه در این فاصله مواد میانی کوکو رو اماده کنید پیاز و خورد کنید داخل تابه یی بریزید کمی روغن بهش اضافه کنید بزارید تفت بدین تا طلایی بشه کمی زردچوبه و فلفل بزنید و ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید کمی نمک بریزید دو قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد حرارت و خاموش کنید بزارید خوب خنک بشه. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد بزلرید کاملا خنک بشه وقتی خنک شد رنده ریز بزنید حالا سیب زمینی رنده شده را داخل کاسه یی بریزید سه عدد تخم مرغ کامل،دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده،دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری،نمک،فلفل قرمز و سیاه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یه کاسه آب جلوی دستتون بزارید کمی از مواد بردارید کمی پهن کنید از مواد گوشتی کمی روی سیب زمینی ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روش بزارید و اطراف کوکو رو صاف و یکدست کنید تو روغن داغ سرخ کنید. با این مقدار مواد ۱۵ تا کوکو درست شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞 سلام دوست جونا روزتون دلچسب و آفتابی☺❤🌞 میزان مواد در ویدئو مشخصه ◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید ◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید ◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس . با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 ◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 ▫️کرفس نیم کیلو ▫️سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم ▫️گوشت 200 گرم ▫️روغن به میزان لازم ▫️آب به میزان لازم ▫️آبغوره 2ق غ ▫️نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم ▫️پیاز 1 عدد ▫️رب گوجه 1ق غ 🔸کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه. بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید. من بجای آبغوره کمی غوره ريختم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍮 😋 🔸۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت بعد زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆👆 اموزش 👆👆👆👆🥳🥳🥳 اموزش درست کردن قویماخ سنتی😱 یا کاچی وای که یه داروی فوق العاده عالی برای زنان زاعو برای زمان پریودی اصلا یه وعده غذای خوشمزس کیا دلشون خواست پاشن ایده بگیرن و درست کنن 😍😍😍
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور قارچ سوخاری با دیپ پنیر ⭕️و اینکه بی شک عاشق این بشقاب خوشمزه میشید 😋 ⭕️برای دیپ پنیر : کره ۵۰گرم آرد ۱ق‌غ شیر ۱لیوان پنیر چدار ۲۰۰گرم اگه دوست دارین سس پنیرتون کش بیاد مقدار پنیر رو دو برابر بریزین ولی به کالریش هم فکر کنین .😊 آخر سر هم روش حتما فلفل قرمز بریزین . ⭕️ادویه ها : فلفل سیاه فلفل قرمز پودر سیر پودر پیاز پاپریکا آویشن نمک زردچوبه . . .
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍁فصل پرتقال و نارنگیه🍊 یعنی یه پاییزی نپزیم؟😍 🥧🥧🥧🥧 خب برای تهیه این کیک خوشمزه، اول باید حدود ۱ کیلوگرم پرتقال یا نارنگی رو خوب بشورید، بعد برای ۱۵ دقیقه توی آب جوش قرار بدید. وقتی پخته شدن، اول توی یه ظرف قرارشون بدید تا سرد بشن. بعد به قطعات کوچیک بُرش بزنید و چهار قاچ کنید. پرتقال یا نارنگیا رو توی میکسر (غذاساز) بریزید تا خوب له بشن، و یه پوره یکدست و نرم داشته باشید. حالا توی یه ظرف دیگه، ۳ عدد تخم مرغ رو بشکنید، با قاشق چوبی خوب هم بزنید. ۱ پیمانه شکر، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۳ پیمانه آرد اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد پوره پرتقال یا پوره نارنگی رو به مواد اضافه کنید. آنقدر هم بزنید که کاملا باهم مخلوط شده و یکدست بشن. حالا خمیر کیک رو توی یه ظرف مناسب یا قالب کیک ، که کاغد روغنی گذاشتید و چربش کردید بریزید. روی مواد رو با قاشق صاف کنید. درون فر که از قبل گرمش کردید، با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۱ ساعت قرار بدید تا پخته بشه. میتونید با پودر قند و میوه ای که ازش استفاده کردید کیک تون رو تزئین کنید.😍
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک خوشمزه و خیلییییی آسون ‎مواد لازم: ‎تخم مرغ :۴ عدد ‎خامه صبحانه:۴۰۰ گرم ‎پنیر خامه ای :۶۰۰ گرم ‎وانیل:۱/۲ ق م ‎نشاسته ذرت:۲ ق غ ‎شکر:۱ پیمانه ‎طرز تهیه: ‎پنیر خامه ای و‌شکر رو باهم مخلوط میکنیم و بعد این که کاملا مخلوط شد خامه ی صبحانه ی رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم و در مرحله ی بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کرده و هر تخم مرغ رو بمدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم ‎و مرحله ی آخر نشاسته رو اضافه و مخلوط میکنیم ‎حالا مواد رو داخل قالب کمربندی۲۲ ‎دمای ۱۸۰ طبقه ی وسط بمدت ۵۰/۶۰ دقیقه میذاریم و بعد از پخت در فر خاموش اجازه میدیم سرد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️☝️ کرپ مواد لازم برای کرپ👉🏻 یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک تخم مرغ نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یک لیوان کامل آرد 1ق چ خ بیکینگ پودر مواد مورد نیاز برای ملات داخلی پنیر چدار رنده شده دو فلفل سبز یک فلفل دلمه قرمز سوسیس به اندازه کافی 1 سفیده تخم مرغ برای آخر کار ( اندازه گیری فنجان 200 میلی لیتر) طرز تهیه کرپ: شیر و اب و تخم مرغ نمک, روغن, آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. داخل تابه نچسب با ربی یا ملاقه ریخته.وقتی یک‌ طرف پخت برمیداریم( فقط از یک‌طرف بپزید). پنیر چدار, فلفل دلمه و فلفل سبز و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها بریزید مطابق فیلم ببندید. داخل تابه مقداری روغن ریخته و کرپ ها رو میچینیم. یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده را ریخته درب رو میزاریم حدود ده دقیقه تا پنیر ذوب شه😋 نوش جان❤❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده بر پهنه‌ٔ آفاق گذر کن🌸🍃 پلکی بزن و بر رُخ ِ دلدار نظر کن🌸🍃 این پیلهٔ خمیازه گیِ صبحگهان را🌸🍃 با خنده‌ٔ پروانگی‌ات دست به سر کن🌸🍃 سلام صبح بخیر🌸🍃 لحظه‌هاتون مملو از شادی و آرامش و مهر 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹یکی ازجمعه ها 🌸او خواهد آمد 🌹به درد عشق 🌸درمان خواهد آمد 🌹غبارازخانه های دل 🌸بگیریدکه بر این خانه 🌹مهمان خواهد آمد 🌸به امید ظهور مولایمان 🌹اللهم عجل لولیک الفرج
یه دسر خوشمزه برای عصرونه🤗 مواد لازم:. 1 کیلوگرم شیر 1 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 250 میلی لیتر خامه صبحانه 1 بسته وانیل 100 گرم شکلات تیره. ابتدا شکر را در قابلمه می ریزیم و آن را ذوب می کنیم تا کهربا رنگ شود. سپس خامه را روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در یک کاسه دیگر ، آرد و شیر را خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی کارامل درست شده در قابلمه می ریزیم. مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم و با میکسر میکس می‌کنیم. لایه کرم رنگ دسر آماده شده است. مقداری از مایع بدست آمده را برداشته در کاسه ریخته، شکلات تیره را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مثل تصویر اول در ظرفها دسر کرم رنگ را می‌ریزیم ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته بعد کرم شکلاتی را روی آن می‌ریریم در آخر روی دسر را با شکلات تزئین می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋😋☝️☝️ دیگه داریم به شب یلدا نزدیک میشیم😍 براتون یه ایده آوردم😌😌😌 مواد لازم: چهار عدد نارنگی و پرتقال آب گرفته شده شکر ۱ لیوان نشاسته ۲ ق سر پر پودر نارگیل طرز تهیه:داخل آب میوه که گرفتید،شکر و نشاسته بریزید و هم بزنید،روی اجاق قرار بدید و تا زمانیکه قوام بگیره با همزن دستی هم بزنید،بعد از قوام گرفتن یک قاشق مربا خوری کره اضافه کنیپ هم بزنید و از روی اجاق بردارید،لیوانهارو خیس کنید و مواد رو داخلش بریزید،۳-۴ ساعت داخل یخچال بمونه بعد از لیوانها خارج کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید،نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 😋 ▫️کره ۲۰۰ gr ▫️شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری ▫️پودر کاکائو یک فنجان چایخوری ▫️آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه) ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نمک یک پنس ▫️وانیل نوک قاشق 🔸کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم‌ بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید
اينم دستور يه فوق العاده با مواد لازم كره ٥٠ گرم اب شده دو ليوان و نيم ارد سفيد تخم مرغ دو عدد اب ولرم نصف ليوان شكر دو ق غ خورى خمير مايه يه ق چ خ نمك نوك ق م خ اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم. خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ... براى سس شكلاتى يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....