eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
یه دسر خوشمزه برای عصرونه🤗 مواد لازم:. 1 کیلوگرم شیر 1 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 250 میلی لیتر خامه صبحانه 1 بسته وانیل 100 گرم شکلات تیره. ابتدا شکر را در قابلمه می ریزیم و آن را ذوب می کنیم تا کهربا رنگ شود. سپس خامه را روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. در یک کاسه دیگر ، آرد و شیر را خوب مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی کارامل درست شده در قابلمه می ریزیم. مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود در آخر وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم و با میکسر میکس می‌کنیم. لایه کرم رنگ دسر آماده شده است. مقداری از مایع بدست آمده را برداشته در کاسه ریخته، شکلات تیره را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مثل تصویر اول در ظرفها دسر کرم رنگ را می‌ریزیم ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته بعد کرم شکلاتی را روی آن می‌ریریم در آخر روی دسر را با شکلات تزئین می‌کنیم.
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋😋☝️☝️ دیگه داریم به شب یلدا نزدیک میشیم😍 براتون یه ایده آوردم😌😌😌 مواد لازم: چهار عدد نارنگی و پرتقال آب گرفته شده شکر ۱ لیوان نشاسته ۲ ق سر پر پودر نارگیل طرز تهیه:داخل آب میوه که گرفتید،شکر و نشاسته بریزید و هم بزنید،روی اجاق قرار بدید و تا زمانیکه قوام بگیره با همزن دستی هم بزنید،بعد از قوام گرفتن یک قاشق مربا خوری کره اضافه کنیپ هم بزنید و از روی اجاق بردارید،لیوانهارو خیس کنید و مواد رو داخلش بریزید،۳-۴ ساعت داخل یخچال بمونه بعد از لیوانها خارج کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید،نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 😋 ▫️کره ۲۰۰ gr ▫️شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری ▫️پودر کاکائو یک فنجان چایخوری ▫️آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه) ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نمک یک پنس ▫️وانیل نوک قاشق 🔸کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم‌ بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید
اينم دستور يه فوق العاده با مواد لازم كره ٥٠ گرم اب شده دو ليوان و نيم ارد سفيد تخم مرغ دو عدد اب ولرم نصف ليوان شكر دو ق غ خورى خمير مايه يه ق چ خ نمك نوك ق م خ اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم. خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ... براى سس شكلاتى يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه) ۲ عدد تخم مرغ یک عدد گوجه متوسط نمک و فلفل طرز تهیه : بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊 با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊 ☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🤤 1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار) نیم کیلو فلفل سبز 1 کیلو هویج 1 کیلو خیار محلی 2 بوته سیر 2 لیوان سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه 1 بسته جعفری (بسته کوچک) تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ وحشی تووووووجه کنید مرغ اصلا نباید زیررور بشه تا وقتی که آبش کاملا جمع میشه وبه روغن میفته مرحله آخر کره رو اضافه کنید مرغ رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه شعله باید خیلی کم باشه تا پیاز ها نسوزن پیاز این مرغ کاراملی 😍 خوشمزه تر از خود مرغه😋 مرغ که سرخ شد گاز رو خاموش کنید . این مرغ خییییلی لذیذه حتمااا درست کنید