eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد 1 بسته وانیل 200 گرم شکلات تلخ (2.5 بسته) خامه 1 بسته شیر ، آرد و شکر دائماً مخلوط و پخته می شوند تا زمانی که پودینگ به قوام خود برسد و ته آن پوشانده شود. وانیل را اضافه کنید ، سپس شکلات را اضافه کرده ، مخلوط کرده و اجازه دهید ذوب شود. با مخلوط کردن با هم اجازه خنک شدن دارد. وقتی خوب خنک شد ، خامه سرد را اضافه کنید ، آن را هم بزنید و در فنجان ها به اشتراک بگذارید ، 3-4 ساعت خنک و آماده سرو شود
سلام دوستای خوشگلم🧡 بریم سراغ دستور سوهان کنجدی که خیلی درخواستشو داشتین🧡حتما درستش کنید خیلی خوشمزه و عالیه میشه . مواد لازم: کنجد یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان سر پر کره ۲۵ گرم ❌اندازا گیری لیوان دسته دارفرانسوی❌ دستور: کنجد رو درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدید مدام تفت بدید تا کاملا برشته بشه.بعد از تابه خارج کنید کنار بزارید. بعد شکر رو درون تابه ریخته واجازه بدید که ذوب بشه چند دقیقه یکبار تابه رو به صورت گهواره ای تاب بدید تا شکر یکدست ذوب بشه مواظب باشید که شکر ته نگیره(از ابتدا تا انتها باید حرارت یکنواخت باشه به هیچ عنوان کم زیا نکنید)شکر که کاملا آب شد کره رو اضافه کنیدسریع مخلوط کنید بعد کنجد رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید وسریع از روی حرارت و بردارید روی سینی چرب شده بریزید با گوشتکوب کاملا صافش کنید .تا داغه با پیتزا بریا چاقوی تیز به شکل دلخواه برش بزنید وبعد از سرد شدن از هم جداکنید.(توجه داشته باشید این مرحله باید سریع انجام بگیره)
🥨 😋 ▫️سیب زمینی متوسط ۳ عدد ▫️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق ▫️ادویه (نمک فلفل پودر سیر) 🔸ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید نوش
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم ▫️پیاز ۳ عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه) ▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری ▫️ فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری ▫️زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ▫️کاری نصف قاشق چایخوری 🔸گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه ( اضافه کردن ادویه های بالا الزامیس). میتونید گوشت رو کف تابه پهن کنید و یا مث من از اون سیخ های کوچیک استفاده کنید. ابتدا کف تابه رو کمی روغن بریزید( نیاز ب روغن زیاد نیست گوشت ک ترکیبی از گوساله و گوسفنده چرب هست) کباب رو ته تابه بزارید وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد در تابه رو بزارید تا با حرارت ملایم سرخ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.چند رنگ ژله رو درست کنید. می تونید ژله شفاف درست و یا اینکه ژله رنگی رو با شیر یا بستنی درست کنید که کدر بشه. (به ازای هر بسته ژله رنگی یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید) داخل قالب بریزید وقتی کامل بستن از قالبها جدا کنید. می تونید از قالب یخ هم استفاده کنید برای ژله های توپی. 2.ژله آلورا رو با یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر درست کنید. (برای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر) ژله وقتی خنک شد بستنی اب شده و یا شیر رو بریزید. 3.بعد از بسته شدن توپی ها آنها رو تو قالب بریزید و ژله سفید رو به روش ذکر شده درست کنید و روش بریزید تا ببنده. برای اینکه ژله های توپی شناور نشن می تونید در چند مرحله ژله سفید رو توی قالب بریزید.
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو دلرُبا (گلکسی) مواد لازم: گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد شکر ۱ ق.غ یخ به مقدار لازم برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد . این مقدار برای ۱ لیوان هست . به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید . به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه . گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید .
🍗🧀😋 ▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده ▫️1/4 لیوان سس مایونز ▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل ▫️1 حبه سیر رنده شده ▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو ▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت) ▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده ▫️1/2 قاشق چایخوری نمک ▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل 🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید
🍲 😋 ▫️ 1 کاسه بزرگ زیتون سبز بدون هسته ▫️ 2 عدد فلفل کاپیا(قرمز و دراز) دودی شده ▫️ 2-3 پیازچه سبز ▫️ کمی جعفری ▫️ کمی شوید ▫️ کمی نعناع ▫️ نصف فنجان گردو ▫️ 2 قاشق غذاخوری سس انار ▫️ نصف لیوان چای خوری روغن زیتون ▫️ 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ▫️ آب نصف لیمو 🔸 زیتون های سبز بدون هسته را حلقه حلقه خرد کرده و زیتون ها را درون ظرف بریزید.در یک ظرف جداگانه جعفری ، نعناع ، پیازچه سبز و شوید ریز خرد شده و نصف لیوان چای خوری گردوی ریز خرد شده را روی زیتون ها اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری سس انار ، لیمو ، روغن زیتون ، یک قاشق چایخوری فلفل چیلی و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید
به شکل خورشید 😋 نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو 🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است
🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
کیک نوتلا مواد لازم: ۳عدد تخم مرغ ۱لیوان شکر از یک‌ لیوان یک‌بند انگشت کمتر شیر از یک لیوان یک بند انگشت کمتر روغن مایع ۳ق غ نوتلا ۳ق غ پودر کاکائوو ۲لیوان پر ارد ۱۰گرم بیکینگ پودر وانیل ۵گرم طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا‌ کنید. شکر را نصف کنید‌،نصف روی زرده‌و نصف دیگر‌را روی سفیده بریزید. سفیده تخم مرغ را با سرعت اخر همزن تا زمانی که فرم بگیرد بزنید. زرده و شکر را تا زمانی که شکر اب شود بزنید. روغن و شیر را به زرده اضافه کنید و هم بزنید. ارد ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را هم به زرده ها اضافه کنید و تا وقتی یکدست شود بزنید. نوتلا را هم اضافه کنید و‌هم بزنید. این ترکیب بسیار غلیظ است. به این ترکیب سفیده خوب فرم‌گرفته را اضافه کرده و با کمک لیسک به ارامی طوری که پفش نخوابد بصورت دورانی هم بزنید. کف قالب کمربندی را چرب کنید ،دیواره های قالب را چرب نکنید که کیک بعد از پخت پفش نخوابد. اگر قالب کمربندی نیست کل قالب را چرب کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۰درجه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیزکیک شربتی
آشپزی ایرانی🍔
چیزکیک شربتی
چیزکیک کادایف شربتی برای لایه اول : ۲۰۰ گرم کادایف نرم ۸۰ گرم کره آب شد پودر هل(اختیاری) مقداری گردو درشت خرد شده ۳/۴ پیمانه آب نیم پیمانه شکر چند قطره آبلیمو - برای قسمت پنیری : ۸۵۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی، لبنه یا ماسکارپونه ۱ پیمانه شکر ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ تخم مرغ وانیل - برای گاناش : ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه ۱۳۰ گرم شکلات خرد شده - یک قالب کمربندی مربع یا دایره ۲۱ سانتیمتری، یا یک رینگ رو آماده کنید، یعنی زیرش کاغذ روغنی بزارین و فر رو روی ۲۰۰ درجه قرار بدین . برای لایه اول رشته های کادایف نرم رو با کره آب شده و به اختیار ، پودر هل، مخلوط کنید با دست و یک مشت از این رشته ها کنار بزارین برای تزیین و بعد گردو هارو اضافه و مخلوط کنید و کف قالب یکدست فشار بدین و حدود ۲۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه. از فر دربیارین و روی ظرف سرو قرار بدین و اجازه بدین تا سرد شه. برای شربت لایه اول، آب، شکر و آبلیمو رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا بجوشه بعد ۵-۶ دقیقه دیگه بجوشونین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین تا ولرم شه. شربت ولرم رو روی کادایف ولرم بریزین با قاشق. همون قالب کمربندی یا رینگ رو تمیز کنید و دوباره کاغذ روغنی بزارین. برای قسمت پنیری، پنیر خامه ای، شکر و وانیل رو با همزن ترجیحا دستی هم بزنید تا یکدست شه بعد آرد ، نشاسته ذرت و خامه رو اضافه و مخلوط کنید بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و با همزن دستی فقط درحد ترکیب شدن مخلوط کنین وگرنه حین پخت ترک میخوره. مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۵۰ درجه ،حدود ۱ ساعت بپزین تا کلا بگیره. دمای فر رو زیاد نکنین. فر رو خاموش کنین و درشو کمی باز کنین و اجازه بدین تا چیزکیک داخل فر یک ساعت بمونه و سرد شه. بعد دربیارین و یک چاقوی تیز دور قالب بکشید و چیزکیک رو روش سلفون بکشین و بزارین یک شب یخچال بمونه. لایه اول هم سلفون بکشین در دمای اتاق بمونه. پیشنهاد من اینه که روز بعدی لایه اول رو درس کنین تا تردیش بمونه. چیزکیک (قسمت پنیری) رو روی لایه اول قرار بدین. برای تزیین ، کادایفی که اول کنار گذاشته بودید رو تفت بدین تا سرخ شه بعد چیزکیک رو تزیین کنید.
دمپختک کازرونی
آشپزی ایرانی🍔
دمپختک کازرونی
مواد لازم گوشت + دمبه کلم قمری لوبیا قرمز برنج ادویه.نمک.فلفل.زیره.لیموعمانی ترخون خشک شوید خشک سیر خشک پیاز تفت بدین و گوشت و دمبه رو اضاف کنید. تفت که خورد ادویه ، نمک ، فلفل ، زیره و پودر لیموعمانی اضاف و در اخر لوبیای خیس داده شده و کلم قمری نگینی خرد شده و آب. درب زودپزو ببندید تا یساعت. گوشت و استخونو جدا کنید . دمبه هارو در بیارید و بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. دومشت شوید خشک شده + یه مشت ترخون خشک شده + 1 قاشق سیر خشک خرد شده به ابگوشت اضافه و در اخر برنج خیس داده شده رو اضافه کنید. مثل دمی دمش کنید فقط اگر میترسید شل بشه بنظر من گوشت و مخلفاتو جدا کنید. مخلفات و برنج و شوید و ترخون و سیر قاطی و ابگوشت رو اندازه ۲ بند انگشت اضاف کنید که شل نشه دیگه شله درست کنید😁گوشت کیلو خداتومنی حیف شه😁
کاسادیا مرغ
آشپزی ایرانی🍔
کاسادیا مرغ
کاسادیا مرغ با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی مواد لازم: 2 پیاز ریز خرد شده فلفل دلمه ای قرمز و سبز 400_500 سینه مرغ 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی مقداری زنجبیل ریز خرد شده(اختیاری) پنیر ورقه ای و پنیر رنده شده سس هزار جزیره یا سس مایونز سیب زمینی تنوری👇 3_4 سیب زمینی جعفری خرد شده ادویه ایتالیایی(هایلات شده)یا مخلوط اویشن،ریحان و اورگانو روغن زیتون سس ماست👇 ماست یونانی را با آب لیمو ، نمک ، فلفل ، پودر پیاز و پودر سیر ، جعفری مخلوط کنید طرز تهیه: پیاز را با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود،بعد فلفل دلمه های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند،بعد تکه های مرغ را اضافه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند ،سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا مرغ پخته شود،همزمان سیب زمینی را پوست بگیرید، خرد کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و به،جعفری،روغن ادویه ها اغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای مدت 30_35 یا تا زمانیکه سیب زمینی پخته شوند، قرار دهید،سپس تابه را روی حرارت گذاشته کف آن را با کره چرب کنید یک نان ترتیلا یا لواش کف ماهیتابه گذاشته ،یک طرف نان ،سس دلخواه بزنید،دو ورقه پنیر ،مواد مرغ و پنیر رنده شده را اضافه کنید و نان را تا کنید و دو طرف نان را در ماهیتابه سرخ کنید تا پنیر ها ذوب شوند، سپس گرم با سیب زمینی تنوری و سس ماست یونانی سرو کنید،نوش جان🤗
طرز تهیه 👇👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #حلوا_شکری 👇👇
ارده حدود یک پیمانه(این مقدار تقریبی) شیرخشک ( قنادی ) یک پیمانه سر پر پودر قند یک پیمانه سرخالی پودر هل نصف تا یک قاشق چایخوری شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط می کنیم . پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده . حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید . ( با دست مخلوط کنید ) می تونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید . میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید . بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را می پوشانیم یا با سلیفون بپوشانید . بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی ازمواد را توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند . من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند .ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود ولی من ۴ ساعت گذاشتم . بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید . میتونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید . می تونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید . موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود ، خمیر بدست آمده باید سفت باشد . .
آشپزی ایرانی🍔
جوجه کباب زعفرانی
. جوجه‌کباب زعفرونی ایرانی تقدیم به همه شما . مرغ رو اگه خودتون خورد نمی‌کنید، به صورت خورد شده از قصابی بگیرید. مرغ (سینه یا رون): ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم برای هر نفر پیاز و فلفل‌دلمه : ۱ عدد بزرگ(از هر کدام) برای ۱ کیلو مرغ زعفران دم شده: نیم گرم برای ۱ کیلو مرغ (کمتر هم میشه، من نیم گرم میزنم)، زعفرون رو بکوبید و با یخ و آبجوش بزارید تا دم بکشه. فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ الی ۱/۵ قاشق چای‌خوری (تست کنید که خوش نمک باشه) آب لیمو تازه: نصف فنجون (حدود ۲ تا لیمو) روغن گیاهی مایع(من زیتون زدم): ۶ قاشق غذا‌خوری گوجه و فلفل کبابی هم، کبابتون رو کامل میکنه. کره: ۱۰۰ گرم ——- مرغ، پیاز و فلفل‌دلمه، به مدت ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه، بعد که ادویه و سایر موارد رو زدید، باز هم حداقل ۱ ساعت استراحت کنه. اگه خواستید بیشتر بمونه، پیاز و فلفل دلمه رو خارج کنید. هر طرف جوجه روی ذغال، ۷ الی ۱۰ دقیقه. اگه آبدار دوست دارید ۷ دقیقه کافیه. گوجه هم حدود ۷ دقیقه برای هر طرف، فلفل کبابی، ۲ دقیقه هر طرف کره رو روی بخار آب کنید و با زعفرون مخلوط کنید، بعد از کباب کردن، تا جوجه داغه، روی اون کره زعفرون بزنید. با نون داغ یا چلو میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
🍆 😋 ‎چهار عدد بادمجان درشت را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و يك لیوان آب بپزید. وقتی رنگش عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد بريزيد با فشردن قاشق ، آب اضافی بادمجان را بگیرید. بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عددتخم مرغ ، آرد سوخاري چهار قاشق غذا خوري ، جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و گرم شود سپس باقاشق غذاخوری از مواد داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید
آغاز هر کار یاد خدا باید کرد خود را به امید او رها باید کرد ای با تو شروع کارها زیباتر آغاز سخن ترا صدا باید کرد امروزمان را آغاز میکنیم بنام خدایی که تسکین دهنده دردها و آرامش دهنده قلبهاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سه شنبه 🌸23دی ماه خوش آمدین 🌺امروز برایتان 🌺اینگونه آرزو میکنم 💫ان شاءالله 🍃🌹 🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه 🌸هدیه بده حال خوب 💫خانواده آروم 🌼خیر و برکت 🌼شوق زندگی 💫حس خوشبختی 🌷موفقیت 🌷عمر با عزت و 💫عاقبت بخیری
آشپزی ایرانی🍔
کوفته سیخی با سس گوجه😋
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت قرمز چرخ کرده 1 دسته جعفری 1 عدد پیاز رنده شده 4-3 ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) 1 عدد تخم مرغ به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید. طرز تهیه🔻 همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود. البته من اول کوفته هارو تو روغن شناور سرخ میکنم بعد به سیخ میزنم ولی تو دستور اصلی اول به سیخ میزنن😊 مواد لازم برای تهیه سس🔻 3 عدد گوجه فرنگی 3 عدد پیاز تازه 3 حبه سیر نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی روغن فلفل سیاه. نمک. 1 ق.غ رب گوجه فرنگی(به دلخواه) طرز تهیه سس🔻 فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب(اگه گوجتون بی رنگ هست به دلخواه رب اضافه کنید ) را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی سرخ بشن و روغن بندازن و یک لیوان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید و کامل جا بیوفته . برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید.