eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
170.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#بستنی ابتدا سه قاشق نشاسته رو با یدونه شیر پاکتی کوچیک کمی وانیل ونصف پیمانه شکر وچندقاشق گلاب ترکیب کرده وهم می‌زنیم تا یکدست بشه...بعد روی حرارت گذاشته تا غلظتش شبیه فرنی بشه...بعد از رو حرارت برداشته یه پاکت خامه بهش اضافه میکنیم...کامل هم می‌زنیم وداخل ظرف ریخته به مدت ۲۴ساعت داخل فریزر...بستنی خامه ایی وانیلی خیلی نرم و لطیفه ای هست. کانال🍦آشپزی ایرانی🍦 @ashpazy_irani
#آلبالو_خشکه خب من سه تا روش بهتون میگم برا آلبالو خشک خونگی اما خودم از روش اول استفاده میکنم 👈 روش اول: قابلمه رو تا نصفه از آب پر کردم گذاشتم رو حرارت تا به جوش بیاد. آلبالو ها رو پاک کردم و شستم وقتی آب به جوش اومد آلبالوها رو به همراه سه قاشق نمک ریختم تو آب. به مدت ده دقیقه. بعد آبکش کردم. این جوش ده دقیقه ای چند تا دلیل داره هم واسه اینکه چروکش قشنگتره هم برا اینکه بافتش عالی میشه بعد خشک شدن و اگر جوش نخور زیاد باید جلو آفتاب بمونه که مره آفتاب میگیره. بعد آبکش یه پارچه پهن کردم رو سینی استیل و همه رو یه جا ریختم تو سینی و کمی با نمکدون دوباره نمکش کردم بیست و چهار ساعت جلو آفتاب بود اما یه بار پشت و رو کردم. 👈روش دوم: بدون اینکه بجوشونین بشورین پهن کنین رو پارچه و نمک بپاشین بره جلو آفتاب. 👈روش سوم: هم میشورین میریزین تو سینی استیل و روز بعد میریزین تو ظرف گود و روش نمک و رب انار و پودر گلپر میربزین و مجدد میره جلو آفتاب. کانال🍒آشپزی ایرانی🍒 @ashpazy_irani
#شربت_ختمی یا پنیرک  من آب و شکر رو روی حرارت میذارم تا حدی که شکر حل بشه بعد بهش عرق نعنا یا گلاب اضافه میکنم میذارم تو یخچال تا کاملا خنک بشه بعد گل ختمی رو میریزم صبر میکنم تا رنگ بده بعداز صافی رد میکنم بعدش تخم شربتی از قبل خیس کردم رو بهش اضافه میکنم حالا آماده ست، خاکشیرم میشه بریزیم کانال 🍷آشپزی ایرانی 🍷 @ashpazy_irani
#تزئین_الویه کانالآشپزی ایرانی @ashpazy_irani
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میوه_آرایی #چیدمان_میوه🍋🍊🍐🍎 کانال 🍒🍇آشپزی ایرانی🍏🍎 @ashpazy_irani
#شربت_زعفران اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است. مواد لازم: آب (نيم ليتر) شکر (به مقدار دلخواه) زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری) گلاب (۳ قاشق غذا خوری) طرز تهیه : آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد#شربت_زعفران اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است. مواد لازم: آب (نيم ليتر) شکر (به مقدار دلخواه) زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری) گلاب (۳ قاشق غذا خوری) طرز تهیه : آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد @ashpazy_iran
#مربا_آلبالو به ازاي هر يك كيلو آلبالو يك كيلو شكر اضافه كردم يه شب تا صبح تو ديگ لعابي تو يخچال ،،،، معمولا بين هشت تا نه ساعت ،،، تو اين زمان شكرا كاملا آب ميشن ،،،،بعد مي جوشونم از زمان جوش آمدن ربع ساعت با حرارت كم تايم ميگيرم و آماده س ،،، موقع پخت كف روش رو حتما ميگيرم ،،، وقتي سرد شد ميريزم تو شيشه و آماده مصرف يادتون باشه موقع پخت حتما كنارش باشين كه سر ريز نشه اون وقت شما ميمونين و تميز كردن أجاق گاز😐😐😧 . نكته: كمي وانيل هم ميشه بهش اضافه كرد اگه دوست داشتين ،،،،،، مرباي آلبالو از معدود مرباهايي هستش كه نه كپك ميزنه و نه شكرك،، تازه كلي هم آب آلبالو بهمون ميده واسه شربت😍😍/ نوش جان @ashpazy_irani 🍒🍒
#آلبالو_پلو با گوشت قلقلي خوشمزه پلوي اين فصل سال هستش كه با وجود آلبالو تازه تو بازار ممكنه تو هر خونه اي طرفداراي خودش و داشته باشه تو خونه ما هم با اين ورژن ميپسندن😋من واسه درست كردنه آلبالو پلو اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بكشه😋واسه درست كردنه قلقلي ها گوشت چرخ شده رو با نمك و فلفل و يدونه پياز رنده شده كه آبش رو گرفتم و يك ق غ آرد نخودچي خوب ورز ميدم و تو روغن با حرارت ملايم سرخ ميكنم ،خلال پسته و خلال بادوم رو از قبل خيسوندم و گوشه برنج گذاشتم تا دم بكشه و مغز پخت و خوشمزه بشه 😋ايام به كام دوستان کانال 🍒آشپزی ایرانی 🍒 @ashpazy_irani
آب زردآلو مواد لازم: 2 کیلو زردآلو 2 لیتر آب 1.5 لیوان شکر آب نصف لیمو 3 عدد میخک 1 عدد چوب دارچین طرز تهیه: زردآلوهای شسته شده را به صورت درسته داخل قابلمه بریزید 2 لیتر آب و 1 لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که زردآلوها نرم شوند حدود 20 دقیقه بپزید. شکر باقیمانده ، آب لیمو ، میخک و دارچین را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. اگر میخواهید آب میوه قوام غلیظی داشته باشد زردآلوهای پخته شده را داخل صافی بریزید و با کمک قاشق از صافی رد کنید. در آخر مجدد از صافی رد کنید و در یخچال بذارید و سرد سرو کنید نوش جان این آب زردآلو برای مدت طولانی قابل نگهداری نیست و باید زود مصرف کنید. کانال🍑 آشپزی ایرانی 🍑
#شربت_آلوسیاه 🍷 😋 آلو سیاه 1کیلو آب 2/5لیتر شکر 1/5لیوان میخک 8عدد 🔸شکر و آب و میخک ها رو تو قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته 5دقیقه میجوشانیم بعد آلوها رو درسته و با پوست اضافه میکنیم تا 50 آرام شمرده زیرش رو خاموش کرده در قابلمه رو گذاشته تا دم بکشد رنگ و طعم آلوها داخل شربت بره بعد صافش میکنیم داخل یخچال گذاشته تا خنک بشه خیلی خوش رنگ و خوش عطر میشه همینطور خوشمزه کانال 🍷آشپزی ایرانی🍷 @ashpazy_irani
کرپ‌ دانتل😋 ✍ برای کرپ 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه: ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم  گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم  درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم. کانالآشپزی ایرانی @ashpazy_irani
مهربان کـه باشی خورشید از سمت قلب تو  طلوع خواهد ڪرد  و صبح مگر چیست ؟  جز لبخند مهربانت... سلام صبح بخیر لبخند خدا بدرقه نگاه مهربانتان 💞 @ashpazy_irani