eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#موهیتو لیموی تازه یک عدد برگهای تازه نعنا شکر قهوه ای دو قاشق خوراک خوری سودا (آب گازدار) این کوکتل، یک نوشیدنی کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه موهیتو لیمو را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و چهار برش آن را جدا کنار بگذارید. دو برش باقی مانده را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. داخل یک لیوان دهان گشاد لیموهای خورد شده را بریزید و شکر و برگهای نعنا را روی آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید. تا یک سانتی متر پیش از پر شدن لیوان تکه های یخ را اضافه کنید. در آخر فضای باقی مانده داخل لیوان را با سودا پر کنید. پس از هم زدن فراوان با برگهای نعنا و لیمو تزئین کنید. کانال🍺آشپزی ایرانی 🍸 @ashpazy_irani
🍷🍷⭐️🍷🍷⭐️🍷🍷⭐️🍷🍷 #ژله_نوشابه_اى 🍷 مواد لازم: ژله آلوئه ورا 2 بسته نوشابه مشکی و گازدار 1 لیوان آب جوش 2 لیوان 🍷 طرز تهیه: 1. یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم. یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم. 2. برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم. کانال🍷آشپزی ایرانی🍺 @ashpazy_irani
طرزتهیه #خاگینه ، مواد لازم، 2عدد تخم‌مرغ، 3قاشق غذاخوری ارد، پگینک پودر، وانیل، دارچین، گردو پودر گل سرخ، برای شیره، 1لیوان شکر،1لیوان آب، تهیه، مواد را قاطی کرده با مفتول هم بزنید کمی زعفران اضافه کنید بعد در ظرف نسوز تفلون نصف مواد را بریزید کمی که خودش را گرفت گردو، دارچین وگل سرخ را اضافه کنید بعد باقی مواد را ریخته دربش را بگذارید کمی که خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر خودش را بگیرد اما سرخ کنید بعد شیره سرد را روی خاگینه داغ بریزید 😜😄 کانال 🍕آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#کیک_قابلمه_ای پنج عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ونیم شکر مخلوط کردم حسابی هم زدم تا کرم رنگ شد سپس یک لیوان شیر رو وبعد هم یک لیوان روغن رو اضافه کردم و هم زدم سپس سه لیوان ارد الک شده که قبلا با یک قاشق و نیم بکینگ پودر مخلوط شده رو آرام آرام به مایه اضافه کرده و هم میزنیم الان میتونیم گردوی خرد شده رو هم اضافه کرد وقتی خمیر ما یک دست شد البته یک چهارم قاشق چایخوری وانیل رو فراموش نکنید، سپس قابلمه تفلون یا نچسب رو چرب کرده آرد پاشیده و خمیر رو خالی میکنیم و در قابلمه رو با دمکنی میپوشانیم و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم یک ساعت کافی که کیک ما آماده بشه سپس میزاریم سرد بشه و تزیین میکنیم، امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه کانال 🎂🍰آشپزی ایرانی 🍮🍰 @ashpazy_irani
🍇نکته مهمونی🍇 هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد توي شكلات مايع فرو كنيد توي پودر نارگيل بزنيد پ ن ١: براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه پ ن ٢: چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد کانال 🍉🍉آشپزی ایرانی🍉🍉 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #خوراک_مرغ کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
#کیک_فوری مواد لازم 6 نفر و بیشتر 1 پیمانه آرد 3/4 پیمانه شکر 3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 پنسه نمک 60 گرم کره نرم و هم دمای محیط 2 عدد تخم مرغ 3/4 پیمانه شیر یا آب یا آبمیوه 1/4 ق چایخوری وانیل مراحل 👈👈15 تا 20 دقیقه 👉👉 تخم مرغ و وانیل رو مخلوط کنین و باهاش صورتک بسازین 😋 نه ، نه 🙈🙈🙈، همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین و تا جایی هم بزنین که مواد کاملا به خورد هم برن و اثری از گلوله های آرد و کره توش نباشه. اگه با همزن میزنید پنج دقیقه با دور کند و دو دقیقه با دور تند کافیه. خیلی مهم:::❌بیشتر از اون هم نزنید❌ مایه رو بریزید توی قالب مورد نظر و با فر یا بدون فر بپزید. توی فر با دمای صد و هشتاد (گازی) وصد و شصت (برقی) به مدت یک ربع تا بیست دقیقه. (بازم بستگی به فرخودتون داره ممکنه چهل دقیقه طول بکشه،با فر خودتون تنظیم کنین) کیک فوری ما حاضره. من لابه لای کیک پودر کاکائو الک کردم که یه شکلی بگیره. نوش جان ، بافت نرم و لطیفی داره😋😉😊 کانال🍰🎂 آشپزی ایرانی🍰🎂 @ashpazy_irani
دستور پخت غذای ساده با سیب زمینی : مواد لازم : سیب زمینی : ۳ عدد جعفری خرد شده : ۱۰۰ گرم قارچ : ۲ عدد ادویه : به مقدار دلخواه تخم مرغ : دو عدد ابتدا سیب زمینی ها را داخل قابلمه ریخته و با مقداری آب جوش آنها را آب پز نمایید. سپس پوست آنها را جدا نموده و له نمایید (در این مرحله می توانید از رنده خیلی ریز هم استفاده کنید) حال قارچ ها را نیز رنده نموده و یا خیلی ریز کنید و به همراه جعفری، ادویه و تخم مرغ ها به سیب زمینی اضافه نموده و هم بزنید. حال در تابه کمی روغن یا کره ریخته و کمی از سیب زمینی ها را در دست گلوله و سپس صاف نمایید و همانند کتلت در روغن سرخ نمایید و با گوجه و کاهو نوش جان فرمایید. کانال 🍛آشپزی ایرانی🍱 @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
صبح یعنی یـک سلام ناب ناب صبح یعنی دست دادن با آفتاب صبح یعنی عطر خوب رازقی صبح یعنی حس خوب عاشقی @Stylish_homes
#کیک_شکلاتی😋 مواد لازم: آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر سه قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.داخل قالب بریزید و واسه 40_45 دقیقه داخل فر قرار بدید کانال 🍰آشپزی ایرانی🍰 @ashpazy_irani
#بستنی ابتدا سه قاشق نشاسته رو با یدونه شیر پاکتی کوچیک کمی وانیل ونصف پیمانه شکر وچندقاشق گلاب ترکیب کرده وهم می‌زنیم تا یکدست بشه...بعد روی حرارت گذاشته تا غلظتش شبیه فرنی بشه...بعد از رو حرارت برداشته یه پاکت خامه بهش اضافه میکنیم...کامل هم می‌زنیم وداخل ظرف ریخته به مدت ۲۴ساعت داخل فریزر...بستنی خامه ایی وانیلی خیلی نرم و لطیفه ای هست. کانال🍦آشپزی ایرانی🍦 @ashpazy_irani
#آلبالو_خشکه خب من سه تا روش بهتون میگم برا آلبالو خشک خونگی اما خودم از روش اول استفاده میکنم 👈 روش اول: قابلمه رو تا نصفه از آب پر کردم گذاشتم رو حرارت تا به جوش بیاد. آلبالو ها رو پاک کردم و شستم وقتی آب به جوش اومد آلبالوها رو به همراه سه قاشق نمک ریختم تو آب. به مدت ده دقیقه. بعد آبکش کردم. این جوش ده دقیقه ای چند تا دلیل داره هم واسه اینکه چروکش قشنگتره هم برا اینکه بافتش عالی میشه بعد خشک شدن و اگر جوش نخور زیاد باید جلو آفتاب بمونه که مره آفتاب میگیره. بعد آبکش یه پارچه پهن کردم رو سینی استیل و همه رو یه جا ریختم تو سینی و کمی با نمکدون دوباره نمکش کردم بیست و چهار ساعت جلو آفتاب بود اما یه بار پشت و رو کردم. 👈روش دوم: بدون اینکه بجوشونین بشورین پهن کنین رو پارچه و نمک بپاشین بره جلو آفتاب. 👈روش سوم: هم میشورین میریزین تو سینی استیل و روز بعد میریزین تو ظرف گود و روش نمک و رب انار و پودر گلپر میربزین و مجدد میره جلو آفتاب. کانال🍒آشپزی ایرانی🍒 @ashpazy_irani
#شربت_ختمی یا پنیرک  من آب و شکر رو روی حرارت میذارم تا حدی که شکر حل بشه بعد بهش عرق نعنا یا گلاب اضافه میکنم میذارم تو یخچال تا کاملا خنک بشه بعد گل ختمی رو میریزم صبر میکنم تا رنگ بده بعداز صافی رد میکنم بعدش تخم شربتی از قبل خیس کردم رو بهش اضافه میکنم حالا آماده ست، خاکشیرم میشه بریزیم کانال 🍷آشپزی ایرانی 🍷 @ashpazy_irani
#تزئین_الویه کانالآشپزی ایرانی @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی #چیدمان_میوه🍋🍊🍐🍎 کانال 🍒🍇آشپزی ایرانی🍏🍎 @ashpazy_irani
#شربت_زعفران اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است. مواد لازم: آب (نيم ليتر) شکر (به مقدار دلخواه) زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری) گلاب (۳ قاشق غذا خوری) طرز تهیه : آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد#شربت_زعفران اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است. مواد لازم: آب (نيم ليتر) شکر (به مقدار دلخواه) زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری) گلاب (۳ قاشق غذا خوری) طرز تهیه : آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد @ashpazy_iran
#مربا_آلبالو به ازاي هر يك كيلو آلبالو يك كيلو شكر اضافه كردم يه شب تا صبح تو ديگ لعابي تو يخچال ،،،، معمولا بين هشت تا نه ساعت ،،، تو اين زمان شكرا كاملا آب ميشن ،،،،بعد مي جوشونم از زمان جوش آمدن ربع ساعت با حرارت كم تايم ميگيرم و آماده س ،،، موقع پخت كف روش رو حتما ميگيرم ،،، وقتي سرد شد ميريزم تو شيشه و آماده مصرف يادتون باشه موقع پخت حتما كنارش باشين كه سر ريز نشه اون وقت شما ميمونين و تميز كردن أجاق گاز😐😐😧 . نكته: كمي وانيل هم ميشه بهش اضافه كرد اگه دوست داشتين ،،،،،، مرباي آلبالو از معدود مرباهايي هستش كه نه كپك ميزنه و نه شكرك،، تازه كلي هم آب آلبالو بهمون ميده واسه شربت😍😍/ نوش جان @ashpazy_irani 🍒🍒
#آلبالو_پلو با گوشت قلقلي خوشمزه پلوي اين فصل سال هستش كه با وجود آلبالو تازه تو بازار ممكنه تو هر خونه اي طرفداراي خودش و داشته باشه تو خونه ما هم با اين ورژن ميپسندن😋من واسه درست كردنه آلبالو پلو اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بكشه😋واسه درست كردنه قلقلي ها گوشت چرخ شده رو با نمك و فلفل و يدونه پياز رنده شده كه آبش رو گرفتم و يك ق غ آرد نخودچي خوب ورز ميدم و تو روغن با حرارت ملايم سرخ ميكنم ،خلال پسته و خلال بادوم رو از قبل خيسوندم و گوشه برنج گذاشتم تا دم بكشه و مغز پخت و خوشمزه بشه 😋ايام به كام دوستان کانال 🍒آشپزی ایرانی 🍒 @ashpazy_irani
آب زردآلو مواد لازم: 2 کیلو زردآلو 2 لیتر آب 1.5 لیوان شکر آب نصف لیمو 3 عدد میخک 1 عدد چوب دارچین طرز تهیه: زردآلوهای شسته شده را به صورت درسته داخل قابلمه بریزید 2 لیتر آب و 1 لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که زردآلوها نرم شوند حدود 20 دقیقه بپزید. شکر باقیمانده ، آب لیمو ، میخک و دارچین را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. اگر میخواهید آب میوه قوام غلیظی داشته باشد زردآلوهای پخته شده را داخل صافی بریزید و با کمک قاشق از صافی رد کنید. در آخر مجدد از صافی رد کنید و در یخچال بذارید و سرد سرو کنید نوش جان این آب زردآلو برای مدت طولانی قابل نگهداری نیست و باید زود مصرف کنید. کانال🍑 آشپزی ایرانی 🍑
#شربت_آلوسیاه 🍷 😋 آلو سیاه 1کیلو آب 2/5لیتر شکر 1/5لیوان میخک 8عدد 🔸شکر و آب و میخک ها رو تو قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته 5دقیقه میجوشانیم بعد آلوها رو درسته و با پوست اضافه میکنیم تا 50 آرام شمرده زیرش رو خاموش کرده در قابلمه رو گذاشته تا دم بکشد رنگ و طعم آلوها داخل شربت بره بعد صافش میکنیم داخل یخچال گذاشته تا خنک بشه خیلی خوش رنگ و خوش عطر میشه همینطور خوشمزه کانال 🍷آشپزی ایرانی🍷 @ashpazy_irani
کرپ‌ دانتل😋 ✍ برای کرپ 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه: ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم  گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم  درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم. کانالآشپزی ایرانی @ashpazy_irani
مهربان کـه باشی خورشید از سمت قلب تو  طلوع خواهد ڪرد  و صبح مگر چیست ؟  جز لبخند مهربانت... سلام صبح بخیر لبخند خدا بدرقه نگاه مهربانتان 💞 @ashpazy_irani
#کشک_بادمجان 4 عدد بادمجان 1 عدد پیاز 1 لیوان کشک رقیق شده 2 حبه سیر نعنا داغ به مقدار لازم نمک و ادویه جات به مقدار دلخواه مراحل 👈👈1 ساعت👉👉 ابتدا بادمجان ها رو خوب سرخ میکنیم ، قبلش حتما ده دقیقه ای داخل آب نمک بخوابونید که تلخیش گرفته بشه، حالا داخل تابه پیاز رنده شده یا نگینی خرد شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه و بعد به پیاز، سیر رنده شده اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم ، بادمجان ها رو با چنگال یا گوشت کوب له میکنیم و به پیاز و سیرمون اضافه میکنیم و ادویه جاتمون رو هم اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا طعم دار بشه، حالا کمی از کشکمون رو هم اضافه میکنیم و کمی نعنا داغ و در تابه رو میبندیم تا با شعله کم حسابی موادمون توی خورد بادمجان برن، بعد بیست دقیقه آماده است، میتونیم برای تزیین از باقی مانده کشک و نعنا داغ و سیر و پیاز داغ استفاده کنیم، همچنین گردو پوره شده هم میتونید توی مرحله پخت و تزیین اضافه کنید ، خیلی راحت و سریع بود چون از قبل بادمجان سرخ شده آماده کرده بودم ، نوش جان🌹🌹🌹
#نکته_کدبانو 👩🍳 اگر کاهویی را می خواهید استفاده کنید، تلخ است می توانید آن را چند دقیقه داخل آب نمک سرد قرار دهید . با اینکار تلخی کاهو گرفته خواهد شد کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#کلوچه_سیب_زمینی سیب زمینی آبپز دو عدد پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری آرد سه قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه سیب زمینی پخته رو رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنیدتاخمیر نرمی حاصل شود. اگرخمیرچسبنده بودکمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر رو بین دو کاغذ روغنی بزارید وبا وردنه پهن کنید وقالب بزنید حتما زیر خمیر وروش رو آرد پاشی کنیدودر آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم. کانال 🍩آشپزی ایرانی 🍩 @ashpazy_irani