10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
باقالی پلو با ماهیچه🤤😋
.
البته درستش این بود که یک ظرف ژله هم درست میکردم میزاشتم کنارش😂😂😂
.
بریم برای یک توضیح مختصر .
ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه
اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه⏲
.
بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گاز🧂
.
برنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره
.
حالا نوبت آبکش 💦
.
کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگبزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه👌🏼
.
برنج و بزارید دم بکشه
.
در آخر وقتی غذا رو کشیدید روش کمی روغن محلی آب شده بریزید و تمام😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام🙋
شمامیونه تون با غذاهای محلی چطوره مثل من عاشق این سبک غذاها هستین😋 یا اینکه زیاد دوست ندارین
_منکه هر موقع بخوام برای خودم تکی غذا درست کنم ناخوداگاه میرم سمت غذاهای سنتی و محلی کشورمون، اصولا میونه خوبی با گوشت ندارم همیشه غذاهای گیاهی و بدون گوشت رو بیشتر دوست دارم (بجز زرشک پلوو آبگوشت😋) _اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانیه که از زمانهای قدیم در سرزمین خراسان طبخ میشده و ورژن های مختلف اون در سراسر کشورمون تهیه میشه ،اشکنه تقریبا مثل آبگوشت هستش که در اون نان ترید میکنند و میخورند و یک غذای لذیذ فوری هستش
_ ورژن اصلی این غذا سیب زمینی نمیخواد و برای لعاب غذا یک قاشق ارد رو با پیاز داغ تفت میدن ، بعضیا هم بجای سیب زمینی، عدس میریزن ولی همه شون خوشمزه میشه ،این مقدار مواد که در فیلم میبینید برای یک نفر کافیه
_در اخر هم اگه دوست داشتین کمی ابقوره به غذا اضافه کنید که اونم سلیقه ای هستش و اصالت نداره
#شیرینی_گل_نگین
هر استكان١٠٠ ميلى ليتر
تخم مرغ يك عدد
ماست يك استكان
روغن مايع يك استكان
پودر قند يك استكان
ارد قنادى به ميزان لازم(حدود سه ليوان )
بكينگپودر ى ق غ خورى
وانيل نصف ق م خورى
تمام مواد رو به جز ارد با هم مخلوط مى كنيم و بعد ارد رو كم كم بهش اضافه مى كنيم تا ى خمير نرم كه به دستمون هم نچسبه به دست بياريم..
خمير رو نيم ساعت استراحت ميديم و بعد با وردنه خمير رو پهن مى كنيم به قطر نيم سانت و بعد دو سانت دو سانت برش مى زنيم و هر كدوم از نوارهارو مى پيچونيم و بعد رول مى كنيم تا به شكل گل در بياد و بعد توى روغنى كه خيلى داغ نشده با حرارت كن سرخ مى كنيم روش رو بعدخنك شدن روش پودر قند ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۶ الی ۸ عدد
آب لیمو ۵الی ۶ قاشق
۳ الی ۴ قاشق روغن
یک قاشق سس ( کچاب یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی )
ماست دو قاشق
نمک ، فلفل ، پودر سیر ،زیره سبز و آویشن به میزان لازم .
مواد لازم برای مزه دار کردن سیب زمینی ها :
سیب زمینی ۶ عدد متوسط
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
نمک ، فلفل ، پودر سیر ،آویشن و زیره به میزان لازم .
در ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو ، روغن ، سس، ماست و ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک وفلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کرده و در سینی فر چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید 😍😋 حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر و روی موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند
پ.ن : به جای سیب زمینی می تونید از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید 😋
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_پیتزا
برای خمیر پیتزابا سس جدید
آرد 4پیمانه یا 4لیوان
خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن دوقاشق غذاخوری
پودرسیر نصف قاشق غذاخوری یا کمتر
پودرپیاز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه .........
ارد را یکبار الک کنید با خمیرمایه وشکر ونمک وروغن وپودرسیر وپودرپیاز مخلوط کنید بعد یک ونیم لیوان آب ولرم را کم کم بخورد ارد بدین تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد ارد اضافه بخورد خمیر ندین ظرف را کمی چرب کنید وخمیر را استراحت دهید حدود 45تا 60دقیقه تا حجم خمیر دوبرابر بشه
ادامه کار با خمیر ودرست کردن پیتزای متفاوت وخوشمزه را در پست بعدی میزارم
#کیک_ساده 😎😁.
تخممرغ ۳ عدد
شکر...... یک پیمانه
آرد .....۲ پیمانه
شیر.....نصف پیمانه
روغن مایع....... نصف پیمانه
وانیل۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق م
خب اول از همه تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم،کشدار و کرمی رنگ بشه (حدودا ۵ دقیقه)بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و ۱تا۲دقیقه دیگه بزنید آخر سر آرد وبکینگ پودر روکه بعدازسه بار الک کردن به مواد اضافه کنید وخیلی آروم با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا ترکیب بشن ،در قالب چرب وآرد پاشی شده ریخته در فر ۱۷۰درجه به مدت بیست تا نیم ساعت میپزیم
من در قالب ۲۵ در ۳۵ این کیک رو پختم ،بعداز سرد شدن کیک رو از قالب خارج کردم ،کیک رو به صورت مربع مربع برش دادم بعد مربعها رو دوباره به صورت سه گوش برش زدم ودر سس شکلاتی زدم ودر آخر در پودر نارگیل غلتوندم 🌹
برای درست کردن سس شکلاتی
دوفنجان شیر
یک فنجان پودر قند
دو قاشق غذاخوری پودر کاکاعو
یک لیوان پودر نارگیل
برای تهیه سس،مواد رو دریک تابه بریزین ومخلوط کنید ،روی حرارت بزارین تا بجوش بیاد بعد حرارت رو خاموش کنید،وبزارین یکم سرد.. بشه
.
#ادویه_آب_گوشت
🍵خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان –
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت به آلو😋
مواد لازم🔻
مرغ ۶ تکه
به ۲ عدد
آلو ۲۰ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۵ حبه
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پول بیبر ، پودر زنجبیل ، پودر پاپریکا ، پودر دارچین ، از هر کدام نصف قاشق چای خوری
زعفران به میزان لازم
رب ۱ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه🔻
مقداری پودر زعفران روی مرغ ها بریزید و حسابی ورز بدین تا همه جای مرغ ها زعفرانی بشه ،
مرغ ها رو سرخ کنید و کنار بزارین ،
سیر و پیاز رو خرد کنید و تفت بدین تا طلایی بشه ، حالا ادویه جات رو اضافه کنید و بعد رب ،وقتی تفت خورد دو لیوان آب جوش اضافه کنید و تمه های مرغ رو اضافه کنید و بزارین بپزه ،
نیم ساعت آخر به ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا داخل خورشت وا نره ،
به ها و آلوها رو اضافه کنید و بزارین نیم ساعت جا بیفته و بعد هم نوش جانتون.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ
اسنک مرغ
برای ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست ۱۰ عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋اسنک پنیری😍
پیاز یک عدد
سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
نان تست ۸ عدد
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
فلفل به میزان لازم
در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جاان
21.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش باگت های شیرین
مواد لازم
خمیر:
350 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر گرم
نمک 4 گرم (1 قاشق چایخوری)
25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر
7 گرم (2 قاشق چایخوری) مخمر خشک
50 گرم (3/2 قاشق غذاخوری) کره
700 گرم آرد (5/3 فنجان)
آب پخت و پز:
اب
25 گرم (2 قاشق غذاخوری) شکر
برای خمیر: در یک کاسه شیر گرم را بریزید. نمک ، شکر و مخمر تازه اضافه کنید. آن را مخلوط کرده و کره ذوب شده و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و بگذارید 90 دقیقه بماند.
خمیر را به گلوله تقسیم کنید. هر توپ را پهن کرده و یک نان درست کنید.
در قابلمه آب را بریزید و شکر اضافه کنید. بگذارید بجوشد و بعد نانها را اضافه کنید. آنها را کمی بپزید و درون تابه قرار دهید و از بالا برش بزنید. مقداری آرد بپاشید. آنها را در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦