فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کورن_داگ_سوئیسی
1.15 لیتر (4⅔ پیمانه) شیر
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن
آرد ذرت 720 گرم (5⅘ پیمانه)
450 گرم (3.½ پیمانه) آرد(همه منظوره)
3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
3 قاشق چایخوری فلفل قرمز
3 قاشق چایخوری نمک
3 عدد سینه مرغ
پنیر سوئیسی یا موزارلا
ژامبون
روغن
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
💜💜🦋🦋@GIRL_LANDS1
در این آدینه مبارک 🌺🍃
از خــ❤️ـدا
برایت من چنین خواهم
دلت آرام❤️تنت سالم🌹
دعاهایت مستجاب🙏
عاقبتت بخیر😇
آفتاب عـمرت هميشــه برقرار🌺
و زندگیت سرشار از 🌺
عشق و آرامش خدا ❤️🙏❤️
#سلام_صبح_بخیر
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپسِ زندگی، با سس قارچ گودا 🥔🧀🌽
نحوه برش چیپس رو ببینید، بعد از برش اونهارو داخل آب یخ بریزید، ماساژ بدید و آب کش کنید و اونهارو داخل روغن داغ سرخ کنید.
ادویه چیپس: پودر پیاز، پودر جعفری و نمک
.
سس قارچ گودا:
قارچ: ۴۰۰ گرم
روغن: ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
خامه: ۲ قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۵ ورق
___FOOD_______
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
💜💜🦋🦋@GIRL_LANDS1
#فتوچينى_با_ميتبال دوست داريد؟؟😄
گوشت چرخ كرده رو با پيازرنده شده ونمك ادويه جات مخلوط كرده وورز مى ديم وگلوله هايي اندازه گردو درست مى كنيم بعد ميت بالهامونو توى كمى روغن تفت ميديم زياد سرخ نمى كنيم كه تيره وخشك بشن.توى همون ظرف رب گوجه وپوره گوجه وسيروفلفل دلمه اى خردشده واويشن ونمك فلفل مى زنيم وكمى تفت ميديمويكم ابجوش مى ريزيم وميذاريم قلقلى هاى جذابمون توى سس جوش بخورن وكامل سس به خورد شون بره.پاستا رو طبق دستور ابكش كرده ومى تونيم همون طورى با ميت بالها سرو كنيم يا مثل من كمى مخلوطشون كرده وبيست دقيقه اى بذاريد دم بكشه .(من اينطورى بيشتر دوست ميدارم،)تازه ته ديگ سيب زمينى هم گذاشتم اخه مى دونيد ديگه ته ديگ سيبزمينى عششقه
#جوجه_پنیری 🍗
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
ماست دو قاشق غذاخوری
زعفران دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده دو حبه
فلفل دلمه ای یک عدد
پنیر موزارلا یک بسته
نمک.فلفل. آب لیمو به مقدار لازم جعفری خورد شده به مقدار لازم
❤طرزتهیه
اول از همه سینه مرغ به صورت نوارهای دراز و و تقریبا باریک(به اندازه دوبند انگشت) برش زدم. پیاز و سیر رنده شده و همراه ماست و زعفران و نصف فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه و نمک و زعفران و آبلیمو باهم خوب مخلوط میکنیم و نوارهای مرغ میریزیم توش و به مدت دو ساعت میزاریم یخچال استراحت کنه. بعد دو ساعت نوارهای مرغ با گوشکوب فلزی میکوبیم تا نازک بشه و روی نوار مرغ پنیر و جعفری خورد شده و فلفل دلمه ای که به صورت باریک برش زدم میزاریم و رول میکنیم و خلال دندان فیکسش میکنیم. رول های مرغمون میزاریم تو ماهی تابه که روغن ریختیم در ماهی تابه رو میزاریم اجازه میدیم مغز پخت شه. و در آخر در ماهی تابه رو برمیداریم تا قشنگ سرخ بشن.فوق العاده خوشمزه و آبدار میشه و طعم پنیرم دیگه بهتون نگم محشره 😋👌
#سوپ_قارچ
قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم
شیر......۳لیوات
کره.....۲۵گرم
اب مرغ......۲لیوان
پیاز ریز خورد شده......۱عدد
جوپرک ......۱پیمانه
نمک و فلفل...... به میزان لازم
خامه صبحونه ......نصف یه پاکت
جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین
طرز تهیه:
اول پیاز خورد شده رو توی کره و روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید و هم بزنید سریع سروکنید.بهتره برای اضافه کردن خامه ،کمی از اب سوپ را بردارید ابتدا درون یه کاسه با خامه مخلوط کنید سپس به کل مواد اضافه کنید.بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه که سوپ نجوشد
#کیک_مرغ_گردو
تمام مواد بسته به سلیقه تون میتونید کم و زیاد کنید.👌
.
سینه مرغ یک عدد
نان تست یک بسته
گردو نیم کوب شدا نصف لیوان
جعفری خرد شده نصف لیوان
پیازچه خرد شده یک لیوان
خیارشور خرد شده نصف لیوان
سس مایونز سه چهارم لیوان
ماست خامه ای چکیده نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه نصف بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز ابپز کنید بعد از اینکه پخته شد خوب خردش کنید. ماست، سس مایونز، پنیر ماسکار پونه، فلفل و نمک و یک قاشق ابلیمو تازه رو باهم مخلوط کنیدو داخل یخچال بذارید. در ظرف دیگه فیله ی مرغ، پیازچه، گردو، خیارشور و جعفری رو به مواد اضافه کنید نیمی از سس رو به مواد اضافه کنید ته قابلتون نایلون بذارید بعد اطراف نون تست رو برش داده و یه لایه نان ته قالب بذارید و از سه ساعت داخل ظرفتون برگردونید بقیه سس رو روی کیک بزنید و با جعفری و گردو و خیار شور .... تزیین کنید
نوش جان🌸🌺
#_دیپ_چیز
👈این روزا دیپ چیز خیلی در رستوران ها پر طرفدارشده و خیلیها وسوسه میشن با برگر امتحانش کنن .
✍ابتدا دو ق نشاسته ذرت رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بزارید و هم بزنید وقتی شروع به غلیظ شدن کرد یک تا یک ونیم لیوان پنیر چدار رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه ومخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه . از روی شعله بردارید این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید .
#خوراک_گوشت
طرزتهیه:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.گوشت کاملا خشک کنید و با روغن زیتون تفت بدید ، نمک و فلفل بهش اضافه کنید اجاز بدید هردو طرفش تفت بخوره و رنگ گوشت عوض شه،حالا پیاز و سیر خورد شده رو بریزید روش و چند دقیقه تفت بدید،بعد آویشن و رزماری و سس شیر رو بهش اضافه کنید و حدود نیم ساعت بپزن، حالا سیب زمینی و هویج خرد شده رو بهش اضافه کنید
#پاستا_چیکن_بال
ماکارونی رو آبکش کنید و آماده بذارین سینه ی مرغ رو چرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفرون و پیاز رنده شده حسابی ورز بدین و یک ساعت بذارین یخچال ، بعد قلقلی کنید
حالا ملات ماکارونی رو آماده کنید:
یه پیاز و یه فلفل دلمه و سه تا دونه سیر و پنج تا گوجه رو رنده کنید و تو ماهیتابه بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بریزیدو یه قاشق رب هم اضافه کنید و قلقلی ها رو بریزید و اجازه بدید مزه ها به خورد هم برن ملات که آماده شد بریزین رو ماکارونی آبکش شده و لایه لایه تو ظرف بریزین و روشو با پنیر پر کنید و در نهایت روشو ذرت بریزین تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت... بسی خوشمزه و لذیذ
#کیک_یزدی🧁🧁
آرد سفيد -- 300 گرم
تخممرغ -- 3 عدد
شکر -- 200 گرم
ماست ---- 175 گرم
روغن مايع --- 175 گرم
گلاب ته استکان
زعفران به دلخواه
عسل یا شربت بار هم 1 قاشق
بيكينگ پودر -- يك قاشق چایخوری
هل سبز ساييده -- يک قاشق چايخوري
نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه
طرزتهيه:
شکر، تخممرغ، ماست و روغن مايع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسهاي با همزن دستي مخلوط ميکنيم(حدود پنج دقیقه).در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط ميکنيم سپس بتدريچ به مخلوط اضافه کرده و هم ميزنيم. کاغذهاي مخصوص را داخل قالبهاي فلزي کيک يزدي ميگذاريم. از مواد داخل قالبها را تا نيمه پر ميکنيم سپس قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيكها فرو ميكنيم.روی کیکها رو هم میتکنید کنجد بپاشید و هم از پودر پسته استفاده کنید. کیکها رو در فر داغ با دمای ۲۲۰ درجه گذاشتم کاملا گنبدی شدن بعد دما رو به ۱۸۵ تغییر دادم تا روشون طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه سیب زمینی
مواد لازم :
این مقدار مواد برای ۳۵ تا ۴۰ عدد سمبوسه متوسط هست
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
سبزی ساطوری شده (تره، جعفری، پیازچه) ۱۰۰گرم
نون لواش ۶ عدد
پیاز بزرگ ریز نگینی شده ۱ عدد
ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
سس فلفل به دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 #کیک_خیس( براونی)
روغن مایع 1 لیوان
شکر ریز 1ونیم لیوان
شیر 1 لیوان
پودرکاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
آردسفید 2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم پر 👨🍳جذاب و دلبر😍
بادمجان ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
پودر سوخاری ۲ ق غ
سیبزمینی ۲ عدد
گوجهفرنگی ۶ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
آب ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
#دسر_برفی
۴لیوان شیر
۶قاشق غذاخوری شکر
۶قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته
۲۰۰گرم خامه صبحانه
۱۰۰گرم شکلات سفید
۴ قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل
همه مواد جزء شکلات وخامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه وشکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه وشکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم وآماده سرو میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁
مواد لازم: ۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ
دو تکه دارچین
یک حبه سیر
دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل
یک فنجان پوره گوجه فرنگی
نمک و روغن
در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید.
بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه.
نوش جانتون😘😘😘
نکته ی دیگه اینکه به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید.
اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید
#ترشی_هفت_بیجار
🔸به نظر من كه ترشى هفت بيجار فقط با آبغوره تازه و سبز بينظير مى شه فلفل يك كيلو، گوجه ها كوچيك بودن ١٢ تا ريختم اگه بزرگ باشه كمتر بريزيد،٤ تا بادمجان، سير دو تاكامل،آبغوره،نمك،خالواش،نعناع، سه مشت همه رو خرد مى كنيم و با هم مخلوط😌يه نكته بهتون بگم فلفل و بادمجون رو حتما بچلونيد كه آبش گرفته بشه،فلفل اگه دونش زياد بود با چلوندن دونش كمتر مى شه و تنديش هم كمتر و بادمجون هم تلخيش گرفته مى شه.فقط آخرش كمى نعناع وخالواش خشك هم بهش اضافه كنيد.يادتون هم باشه كه دستكش بندازيد كه فلفل دستتون و نسوزونه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه_زمستونی☝️☝️
تو هوای سرد حسابی میچسبه
#خوراک_عدسی
مواد لازم:
_دو پیمانه عدس
_اب سه پیمانه تقریبا
_یک عدد پیاز درشت
یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط
_نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم
_رب گوجه فرنگی یک قاشق
طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان
پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا همسر من دوس نداره برای همین نریختم.
برای ناهار امروز یه #غذای_ساده ، بدون گوشت و سالم و البته خوشمزه پختم .
#ماش_پلو یا #پلو_ماش
میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید .
یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه .
دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم .
دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم .
دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم .
توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم .
میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد .
به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋
وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است . 😁😁😁
روز خوش