eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🐠 🐠 🐠 این نوع ماهی شباهت زیادی به سنگسر دارد ولی از خانواده دیگری است.پشت این ماهی قهوه ای یا خاکستری مایل به نارنجی است و زیر شکمش سفید است پاک کردن این ماهی به سختی سنگسر نیست و گوشت آن به همان خوبی است یعنی هم برای سرخ کردن و هم برای قلیه مناسب است.
🇱🇧 🍛 مواد لازم(۳_۴ نفر) بادمجان کبابی ساطوری ۳ عدد🍆 سیر رنده شده ۳ حبه🧄 جعفری ۵ شاخه☘ ارده 1/3پیمانه🥣 روغن زیتون ۲ ق غ🫒 نمک به میزان لازم🧂 آب لیمو را بگیرید و با بادمجان و سیر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید ارده و نمک را در آخر اضافه کنید بابا غنوچ را با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید😊
🍛✅ 💥زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد🥚 شیر ۱ لیوان 🥛 نمک اندک🧂 کره ۵۰ گرم🧈 نان تست ۱ بسته کوچک🍞 ژامبون ۱ بسته🥓 پنیر پیتزا ۱ بسته🧀 تخم مرغ،شیر و نمک را باهم مخلوط کنید و بگذارید کنار روی نان تست سس مایونز،ژامبون و پنیر پیتزا قرار دهید و روی آن را با نان تست بپوشانید و با ظرفی آن را فشار دهید داخل ماهیتابه کره بیندازید و اسنک را در آن سرخ کنید و نووووش جان کنید😊
🍯 مربا را بعد از اینکه جا افتاد از روی شعله بردارید و داغ در شیشه بریزید،درب شیشه را ببندید و شیشه را برعکس کنید تا خنک شود😊
اينم دستور يه فوق العاده با مواد لازم كره ٥٠ گرم اب شده دو ليوان و نيم ارد سفيد تخم مرغ دو عدد اب ولرم نصف ليوان شكر دو ق غ خورى خمير مايه يه ق چ خ نمك نوك ق م خ اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم. خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ... براى سس شكلاتى يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون نیاز به روغن اینمدلی عصرانه‌درست کنید درست کنید محشره طعمش خیلی هم‌برا سلامتی بهتره و توی این‌فصل این‌عصرانه‌سرد و یخچالی‌واقعا خوردن‌داره مواد لازم: شیر 1 لیتر 8 تخم مرغ 200 گرم شکر 20 گرم نشاسته ذرت 60 گرم آرد پوست لیمو وانیل 1 قاشق غذاخوری بیسکویت 320 گرمی 80 گرم کره پودر قند روش درست کردن زرده های تخم مرغ را با شکر ، نشاسته ذرت ، آرد ، شیر و پوست لیمو مخلوط کنید.و بپزید ، آجیل خرد شده را اضافه کنید. در اضافه کردن فنجان ، بیسکویت هایی با کره و سپس مخلوط آماده شده ، دوباره آن را تکرار کنید ، با آجیل و پودر قندبپاشید.
🍮 😋 کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم شیر پر چرب ۳ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س پودر دارچین نوک قاشق چ گردو پودر شده ۱/۳ لیوان گلاب ۵ ق س 🔸کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار. ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه. شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه(نیاز به جوشیدن نیست) ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم. ۲ پالس دیگه میزنیم و تمام قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال. نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم
‌ آبگوشت سنتی ▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه ▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک ▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک ▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا ▪ دو عدد پیاز ● روش تهیه ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
❖ بوے صبحانہ مے آید عطر چایے☕️ صفاے سفره صبح و "سنگگ داغ" چند لقمه زندگے ڪافیست.. ! تا "انرژے جاودانگے" در وجودمان شڪوفا شود و براے خلق ثانیہ هاے آفتاب طلوع ڪنیم... سلام عزیزان ♡ صبح زیبای چهارشنبه☕️ 🍃 اسفند ماهتون دل انگیز 💐
مواد لازم نودل 1 بسته آب جوش 2 پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه کنسرو ذرت 8/1 پیمانه آناناس خرد شده 4/1 پیمانه پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد طرز تهیه نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای‌های رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید. حال نودل‌ها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. در انتها فیله‌های تفت داده شده را اضافه می‌کنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار می‌دهیم و به آرامی مخلوط کنید نوش جان ❤️ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱