#آشنایی_با_مواد_غذایی🐠
#ماهی_صبیتی🐠
#هفته_ای_یکبار_ماهی_بخوریم🐠
این نوع ماهی شباهت زیادی به سنگسر دارد ولی از خانواده دیگری است.پشت این ماهی قهوه ای یا خاکستری مایل به نارنجی است و زیر شکمش سفید است
پاک کردن این ماهی به سختی سنگسر نیست و گوشت آن به همان خوبی است یعنی هم برای سرخ کردن و هم برای قلیه مناسب است.
#دستور_بابا_غنوچ🇱🇧
#پیش_غذا🍛
مواد لازم(۳_۴ نفر)
بادمجان کبابی ساطوری ۳ عدد🍆
سیر رنده شده ۳ حبه🧄
جعفری ۵ شاخه☘
ارده 1/3پیمانه🥣
روغن زیتون ۲ ق غ🫒
نمک به میزان لازم🧂
آب لیمو را بگیرید و با بادمجان و سیر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید ارده و نمک را در آخر اضافه کنید بابا غنوچ را با روغن زیتون و جعفری تزیین کنید😊
#فوت_کوزه_گری
🍛#خوشرنگ_شدن_زعفران✅
💥زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_خانگی🥪
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد🥚
شیر ۱ لیوان 🥛
نمک اندک🧂
کره ۵۰ گرم🧈
نان تست ۱ بسته کوچک🍞
ژامبون ۱ بسته🥓
پنیر پیتزا ۱ بسته🧀
تخم مرغ،شیر و نمک را باهم مخلوط کنید و بگذارید کنار
روی نان تست سس مایونز،ژامبون و پنیر پیتزا قرار دهید و روی آن را با نان تست بپوشانید و با ظرفی آن را فشار دهید
داخل ماهیتابه کره بیندازید و اسنک را در آن سرخ کنید و نووووش جان کنید😊
#فوت_کوزه_گری
#نگه_داری_مربا🍯
مربا را بعد از اینکه جا افتاد از روی شعله بردارید و داغ در شیشه بریزید،درب شیشه را ببندید و شیشه را برعکس کنید تا خنک شود😊
اينم دستور يه #پيراشكى فوق العاده با #سس_شكلاتى
مواد لازم
كره ٥٠ گرم اب شده
دو ليوان و نيم ارد سفيد
تخم مرغ دو عدد
اب ولرم نصف ليوان
شكر دو ق غ خورى
خمير مايه يه ق چ خ
نمك نوك ق م خ
اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ...
براى سس شكلاتى
يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون نیاز به روغن اینمدلی عصرانهدرست کنید درست کنید محشره طعمش خیلی همبرا سلامتی بهتره و توی اینفصل اینعصرانهسرد و یخچالیواقعا خوردنداره
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
8 تخم مرغ
200 گرم شکر
20 گرم نشاسته ذرت
60 گرم آرد
پوست لیمو
وانیل 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت 320 گرمی
80 گرم کره
پودر قند
روش درست کردن
زرده های تخم مرغ را با شکر ، نشاسته ذرت ، آرد ، شیر و پوست لیمو مخلوط کنید.و بپزید ، آجیل خرد شده را اضافه کنید. در اضافه کردن فنجان ، بیسکویت هایی با کره و سپس مخلوط آماده شده ، دوباره آن را تکرار کنید ، با آجیل و پودر قندبپاشید.
#دسرکدوحلوایی 🍮 😋
کدوحلوایی پخته ۴۰۰ گرم
شیر پر چرب ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق س
پودر دارچین نوک قاشق چ
گردو پودر شده ۱/۳ لیوان
گلاب ۵ ق س
🔸کدو حلوایی پخته شده رو به همراه پودر گردو و گلاب و دارچین داخل میکر پوره میکنیم و میزاریم کنار.
ژلاتین رو روی ۱/۴ پیمانه اب سرد میریزیم و میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا شفاف بشه.
شیر و شکر و خامه رو توی ظرفی روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه(نیاز به جوشیدن نیست)
ژلاتین شفاف و زعفران رو به مخلوط شیر اضافه میکنیم و زمانیکه کمی از حرارت افتاد با پوره کدو حلواییمون مخلوط میکنیم.
۲ پالس دیگه میزنیم و تمام
قالب رو با خیلی کم روغن چرب میکنیم و دسر رو توش میریزیم و برای ۴ ساعت یا یک شب میزاریم توی یخچال.
نهایتا هم با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزئینش کردم
آبگوشت سنتی
▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه
▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز
● روش تهیه
ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
#سالاد_آسیایی_با_پنیر_سرخ_شده_و_نودل
مواد لازم
نودل 1 بسته
آب جوش 2 پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده 4/1 پیمانه
کنسرو ذرت 8/1 پیمانه
آناناس خرد شده 4/1 پیمانه
پنیر کبابی چهارگوش خرد شده 6 تکه
پودر تخم گشنیز 8/1 قاشق چایخوری
فیله گوساله خلالی خرد شده 150 گرم
پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
روغن کنجد
طرز تهیه
نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمهایهای رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.
حال نودلها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.
در انتها فیلههای تفت داده شده را اضافه میکنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار میدهیم و به آرامی مخلوط کنید
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱