eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 #فیلم_شربت_های_چند_رنگ 😍🍸🍹🍷 کانال🍷🍷 آشپزی ایرانی 🍷 @ashpazy_irani
#رفع_زردی_لیوان‌ها😷😍 ⭕️👈دفعه‌ي قبل با سركه و جوش شيرين تميزشون كردم،ولي اينبار از پودر پرسيل استفاده كردم. ليوانها رو چند ساعتي توي محلول آب و پودر گذاشتم بمونه، بعد با مايع ظرفشويي پريل شستم. حسابي برق افتادن کانال آشپزی ایرانی😉 @ashpazy_irani
#سالاد_ماکارونی‌ ⭕️👈ماکارونی فرمی و آبکش کنید،با سیبزمینی،ژامبون،تخم مرغ،فلفل دلمه،هویج،خیارشور،ذرت،نخودفرنگی، نمک فلفل و سس مایونز آرام مخلوط کنید و در یخچال بذارید کانال🍝 آشپزی ایرانی🍝 @ashpazy_irani
#تزئین_سالادفصل 😍😍 آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#سالاد_الویه_شیک #سرو_تکنفره من الویه رو با سینه مرغ و سیب زمینی و خیار شور وتخم مرغ و ذرت و نخود فرنگی و هویج خام رنده شده وفلفل دلمه و سس و نمک وفلفل و کمی آبلیمو درست می کنم این دفعه به جای اینکه سیب زمینی رو بکوبم ساتوریش کردم برای اینکه وانره و شکلش رو حفظ کنه نباید زیاد سس داشته باشه بعد از آماده کردن سالاد الویه اونها رو گرد کنید و در جعفری ساتوری هویج خام ریز رنده شده کلم بنفش ریز خرد شده بغلطانید آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
دیزاین پذیرایی کانال آشپزی ایرانی🍔🍲🍜 @ashpazy_irani
♦️سالاد مکزیکی: 🔸مواد لازم: ▫️کلم پیچ سفید ▫️کلم پیچ بنفش ▫️کنسرو ذرت ▫️کالباس ▫️سس مایونز ▫️ماست ▫️سرکه یا آبغوره ▫️شکر نصف قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸طرز تهیه: ماست و سس را در یک ظرف بزرگ ریخته، با همزن دستی هم می زنیم سپس نمک، فلفل، شکر و سرکه را اضافه کرده، مخلوط می کنیم و بعد کلم، ذرت و کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود سالاد را در ظروف بستنی خوری می توان کشید و با کالباس خرد شده آن را تزئین کرد. @ashpazy_irani
دیزاین پذیرایی کانال آشپزی ایرانی🍔🍲🍜 @ashpazy_irani
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورِكِ سبزیجات ۳ عدد هویج ۲ عدد کدو ۱ مُشت شويد پاک شده و خورد شده ۱ ورقه خمیر یوفکا ۴-۵ ورق پنیر چِِدار(پنیر ورقه‌ای همبرگر-زرد رو به نارنجی) پودر فلفل قرمز برای سرخ کردن: ۱ تخم مرغ ۳ قاشق غذا خوری آرد سوخاری هويج و كدوهامون رو به صورت مکعب‌های ریز خورد می‌کنیم. اول هویج ها رو تفت میدیم تا از خامی در بیان و بپزن بعد کدوها رو اضافه می‌کنیم (کدو خیلی سریع تر از هویج می پزه) ورقه های پنیر رو به چند تیکه بریده و اضافه می‌کنیم تا کاملاً آب شده و به صورت سس با موادمون مخلوط بشه. در آخر شويد خورد شده رو اضافه كرده و از روي اجاق بر ميداريم.(شويد ها خود به خود با گرمي مخلوط سبزيجات ميپزن) ورقه یوفکا رو روی میز پهن کرده و مثل تصویر به صورت مثلث بلند میبریم. توی هر کدوم یک قاشق غذا خوری از موادمون گذاشته و میپیچیم.رول هامون رو اول تو تخم مرغ زده شده گذاشته و بعد توی آرد سوخاری غلط داده و توی روغن سرخ می‌کنم @ashpazy_irani
#ساندویچ_رولی😋 طرزتهیه : برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم موادی ک‌من زدم: هویج رنده ریز شده کاهوی ریزشده سینه مرغ پخته شده و ریش شده گوجه ی ریز شده خیارشور ریزشده کلم بنفش ریز شده ذرت پخته شده و دوباره همینارو تکرار میکنیم وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره. کانال🌯🌮 آشپزی ایرانی 🌮 @ashpazy_irani
#سبز_فسنجون_گیلانی 😋 یه غذای گیلانی واقعا بینظیر که تو هر محلی یه جور درست میکنن حتما درست کنین لذت ببرین. گوشت بوقلمون  ۸۰۰گرم اگه ندارین مرغ گردوی آسیاب شده و پوره شده ۱۵۰گرم رب انار ترش ۱ ق غ سر خالی سبزی معطر مخصوص این غذا.  ۱تا ۱ونیم لیوان خرد شده جعفری. گشنیز. برگ سیر. اسفناج. چوچاق. اناریجه. بارنگ بو یا بادرنجبویه. خالواش. کوتکوتو یا نعنای محلی گیلان پیاز دو عدد درشت رب گوجه ۲ق غ دلخواهیه میتونین نزنین پیاز ها رو خلالی خرد کرده ریختم تو تابه با روغن و زردچوبه حسابی سرخ و طلایی کردم از روغن کشیدم بیرون گذاشتم کنار گوشت بوقلمون یا مرغ را گذاشتم تو همون روغن تابه دو طرفشو  حسابی سرخ کرده پیاز داغ رو اضافه کردم و رب هم زدم خوب تفت که دادم گردو و سبزی خرد شده هم اضافه کردم بعد از کمی تفت دادن آب ریختم  روی شعله خیلی کم گذاشتم بپزه وقتی گوشت مرغ یا بوقلمون رو بعد چند ساعت چنگال زدم دیدم که پخت رب انار رو با نمک و فلفل  ریختم داخل خورشت. دیگه زمان دادم با شعله خیلی کم خوب جا بیفته داخل ظرف که کشیدم دو سه تا بادمجون سرخ شده هم کنارش گذاشتم کانال 🍱آشپزی ایرانی 🍱 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این سالاد متفاوت و شیک پذیرایی کنید😍😋 کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani