9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_ساندویچ_وافل_با_بستنی
مواد لازم
2عدد تخم مرغ
1استکان شکر
1استکان روغن مایع
1استکان شیر
1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ)
6قاشق غذاخوری سرپر آرد
طرز تهیه
تخم مرغها وشکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کرم
رنگ شود بعد از آن مواد مایع را اضافه کرده و هم زده و بعد از آن آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کنید و
هم بزنید .دستگاه وافل زن را کمی چرب کرده و از مایه
وافل هر بار یک ملاقه روی آن بریزید و بپزید .بستنی
را بین وافل های سرد شده بگذارید و از وسط برش بزنید تا شکل مثلث بدست بیاد و کناره های آن را با
فندق یا پسته آغشته کنید و سرو کنید .نوش جان
نکته بعضی از دستگاهای اسنک ساز قالب وافل هم دارند
در ضمن قالب وافل زن که روی گاز استفاده میشوند هم در
فروشگاهای لوازم قنادی موجود میباشد.
نوش جان 💖
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریتر_ابری😋
مواد لازم🔻
آب ۲۰۰ میلی لیتر یا ۰.۸ پیمانه
(بخونید هشت دهم پیمانه یعنی تقریبا یه پیمانه سر خالی)
شکر ۱ ق چ
مایه خمیر خشک ۱۰ گرم (تقریبا ۱ ق غ)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد همه منظوره ۲۰۰ گرم یا ۱.۶ پیمانه ( یا آرد سفید)
به مدت ۲۰ دقیقه روش رو بپوشونید تا پف کنه.
نمک ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
نصف ۱ عدد هویج
پیازچه به مقدار لازم
ژامبون ۵۰ گرم (قابل حذفه)
🔸آرد همه منظوره: نوعی آرد برای مصارف خانگی که در تولید نان و کیک و بیسکویت و دیگر فراوردههای آردی به کار میرود.آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو با مرغ
مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید من دم کرده نداشتم مقداری ریشه زعفران اضافه کردم آخر سر لوبیای پخته شده ورب رو اضافه کنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته
برنج رو مثل چلو آبکش کرده واماااا کمی زنده تر
ته دیگ مورد نظر رو بزارید کمی برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتی مابین هم کمی پودر دارچین وپودر گل محمدی رو بپاشید. این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
بزارید رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بکشه
شما با چی دوست دارید؟ من با ماست
در لوبیا پلو باید بوی دارچین غالب باشه بر ادویه های دیگه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش كله گنجشكي با پلو شويد .
يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين خورش هايي هست كه ميشناسم ،ميتونيد اندازه ي گوشت رو كوچك تر بگيريد و به جاي پودر غوره از آب ليمو استفاده كنيد .
مواد لازم (٥ نفر )
گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم
پياز ٢ عدد
سيب زميني ١ عدد
رب ٢ قاشق غ خ
نمك و فلفل سياه و زرد چوبه
پودر غوره ١ قاشق چ خ
مواد برنج 👇
برنج ٥ پيمانه
شويد
نخود ٢٠٠ گرم
نمك
روغن .
اين تركيب رو حتما امتحان كنيد ،برنج ايراني رو ٢ الي ٣ ساعت خيس كني كافيه بعد ١٠ دقيقه داخل اب جوش بپزيد و آب كش كنيد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه
۱ لیتر شیر
۳ زرده تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن)
۱ لیوان شکر
۱ بسته وانیل ( ۱/۴ قاشق چایخوری پودری)
۱ بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید)
۱ قاشق مربا خوری نسکافه رو به ۱ پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید .
کیک پایه رو تکه کنید .
برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید .
تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته .
بعد از سرد شدن آماده سرو است .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_مشهدی
#کلیپ
آرد ۳۲۵ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره صبحانه ۲۰۰ گرم
مارمالاد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه حین کار با چاقو توی آشپزخونه، انگشتتون آسیب نبینه، از این ترفند استفاده کنید.🙌😃
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🔷#قرآبیه_پرتقالی_شکلاتی 🥟 😋
۲۵۰گرم مارگارین یا کره گیاهی
۱عدد تخم مرغ
۱لیوان پودر قند
۱فنجان روغن مایع
۳ق غذاخوری نشاسته ذرت
۱عدد پوست پرتقال رنده شده
۱پاکت وانیل ۵گرم
۵ونیم لیوان ارد (حدودأ)
برای روی قرآبیه
۱۲۰گرم شکلات تلخ
۴۰گرم شکلات تخته ای پرتقالی یا شکلات سفید
در کاسه ای گود تمام مواد را مخلوط کنید و خمیری که به دست نمیچسبد درست کنید و ورز دهید .
از خمیر اندازه ی گردوجدا کنید و با دست گرد کنید و کمی از وسط فشار دهید و داخل سینی بچینید ،تمام خمیر را به این صورت شکل دهید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزید، زیاد نپزید این قرآبیه باید سفید رنگ بماند.
وقتی از فر خارج کردید و سرد شد داخل شکلات تلخ بن ماری شده بزنید و ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🔷#مسقطی_پرتقالی 🍊 😋
▫️نشاسته گل : یک و نین پ
▫️شکر : یک و نیم تا دو پ
▫️ آب سرد : یک پ
▫️آب پرتقال : دو پ
▫️کره : پنجاه گرم
▫️رنده پوست پرتقال : دو ق غ
🔸مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین .
منظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔