#سوپ_دال_عدس
دال عدس :1 پیمانه
برنج :½ پیمانه
سیب زمینی :1 عدد
کره :1 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده:1 عدد
سیر خرد شده :1 حبه
رب :4 قاشق چای خوری
آبلیمو :2 قاشق چای خوری
برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس دهید .سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند،بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه شسته شده و 4 لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید.اگر آب سوپ کم بود می توانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارونی خوشمزه😋
مواد مورد نیاز
2 عدد سینه مرغ
ماکارونی نصف بسته
اسفناج (اختیاری)
برای سس
1 پیاز
1 گوجه فرنگی
1 فلفل دلمه
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
3 4 حبه سیر
ادویه جات (دلخواه)
نمک
آب گرم
طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ... ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده.. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید ... پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود ... نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد .. وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد ... داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید.
#ژله_بستنی 🍡 😋
▫️ژله دلخواه دو بسته (من آلبالو زدم)
▫️آبجوش 3 لیوان
▫️بستنی وانیلی 2 لیوان
🔸پودر ژله آلبالو رو با سه لیوان آبجوش بنماری کردم (من یک ق م پودر ژلاتین هم بهش زدم چون پودر ژله م نسبت به قالبم کم بود قالبم 5 لیوان آب گنجایش داشت ولی دو بسته ژله داشتم یک لیوان آبجوش ریختم یک ق پودر ژلاتین رو هم با پودر ژله بنماری کردم) گذاشتم کنار تا سرد بشه تا ژله سرد بشه دو لیوان بستنی رو هم گذاشتم بیرون از یخچال نرم شد بعد باهم مخلوط کردم ودر قالب چرب شده ریختم گذاشتم یخچال کامل ببنده قبل از اینکه ژله رو از قالب جدا کنم چند تا آلبالو رو هسته هاش رو جدا کردم دوقاشق شکر ریختم میکس کردم از صافی رد کردم گذاشتم روی حرارت بعد یک ق چ پودر ژلاتین و با کمی آب بنماری کردم بهش اضافه کردم سرد که شد روی قسمت گودی ژله ریختم گذاشتم یخچال دوباره ببنده خیلی خوشمزه شد این سس روی ژله
بعد به دلخواه تزئین میکنیم
#بال_مرغ_تنوری 🍗 😋
▫️پیاز درشت یک عدد
▫️دو حبه سیر رنده شده
▫️سس مایونز دو قاشق غ خ
▫️سس کچاب دو قاشق غ خ
▫️زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
▫️آبلیمو یک قاشق غ خ
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم.
برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌺یکشنبه تون بخیرو شادی
🍃🌺خدایا امروز
🍃🌺درهای رحمتت را
🍃🌺به روی تک تک
🍃🌺دوستانم بازکن
🍃🌺فرصت های عالی
🍃🌺لحظه های ناب
🍃🌺پیشرفتهای پی در پی و
🍃🌺زندگی آرام را نصیبشان کن
.┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯بر روح تمام شیعیان تیغ زدند
🖤بر مردترین مرد جهان تیغ زدند
🕯خورشیدبه سینه، ماه برسر می زد
🖤انگاربه فرق آسمان تیغ زدند
🖤ایام ضربت خوردن امیرالمومنین
علی علیه السلام تسلیت باد.🏴
⭕️دعای روز #نوزدهم ماه مبارک #رمضان
🕋 بسم الله الرحمن الرحیم 🕋
📿اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.
📿خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از بركاتش وآسان كن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نكن ما را از پذیرفتن نیكیهایش اى راهنماى به سوى حـق آشكار
#التماس_دعا
✅
پست آشپزی:
🥒تزيين #باخیار
🙋♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️
🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاپ_کورن_مرغ
مواد لازم:
فیله سینه مرغ دو عدد
تخم مرغ هم زده دو عدد
پودر سوخاری
پودر پونه یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز و نمک یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک و نیم قاشق چایخوری
پوست یا عصاره لیمو یک قاشق چایخوری
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
---
خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره
.
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
.
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان
.
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
.
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
.
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
.
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه🤗