eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
170.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه همراه با طرز تهیه شربت بار و گلوکز خانگی ترتیب ویدیو اینطوریه که اول طرز تهیه گلوکز، بعد شربت بار، بعد بامیه س ✿ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ✿ ✔یه نکته ای که اینجا رعایت نشده اینه که بامیه رو وقتی از روغن درآوردید بذارید از داغی بیفته بعد داخل شربت بار بندازید. ✔ نکته دوم هم اینه که بامیه ها رو داخل ظرف گود با روغن زیاد سرخ کنید.
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳دسرپاناکوتا👩‍🍳
_زرشک_پلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍بعد از خوردن ماهی نخوابید! هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او می‌زند. از خوردن ماهی با ناست جدا خودداری کنید، زیرا هر دو طبع سرد دارند. پوست ماهی را نخورید، زیرا اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار می‌گیرد و به دلیل وجود نیترات های زیاد داخل ان موجب بیماری و سنگ‌کلیه می‌شود. 🍃 . . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳خامه شکلاتی👩‍🍳 . . . . . ‌.. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
▫️روغن زیتون یک ق غ ▫️پیاز خرد شده یک پیمانه ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه ▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد ▫️هویج خرد شده سه پیمانه ▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه ▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه ▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه 🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. . . . . .
_سالاد_الویه . . . .
🍗 😋 ▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد ▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت) ▫️قارچ 5 عدد ▫️پنیر لبنه 2 ق غ ▫️سیر 2 حبه ▫️پنیر موزارلا 2 ق غ 🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید. تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه . از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر . . . . .