دسر ماست ژله ای
یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه را در یک لیوان آبجوش حل کرده کنار می گذاریم تا کاملا خنک شده به دمای محیط برسد .
یک لیوان ماست پر چرب را که از قبل از یخچال خارج کرده ایم و به دمای محیط رسیده را با قاشق میزنیم تا یکدست شود .
پودر ژله ی حل شده را که خوب خنک شده ، به ماست افزوده خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود .
داخل قالب مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب بسته شود .
سپس داخل ظرف سرو بر می گردانیم 🌸
سینه مرغ شکم پر(سینه مرغ مغزدار)😋
برای وقتایی که مرغ شکم پر هوس کردین و یدونه مرغ برای خانواده زیاده،😉 میتونید سینه مرغ شکم پر درست کنید که از غذاتونم اضافه نیاد و خورده بشه که خیلیم خوشمزه و خیلیم راحت درست میشه ❤️
ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده از قسمت بالای سینه مرغ شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک و زعفرون و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.
داخل ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دوقاشق جعفری ریز خرد شده، دو قاشق رب انار درصورت تمایل کمی شکر و نمک و فلفل سیاه اضافه و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید و با یک خلال دندون سینه مرغ رو فیکس کنید .
در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو کمی سرخ کنید و با نصف استکان زعفران و یک قاشق رب گوجه تفت بدید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه . (من برای خوش طعم شدن مرغ از هویج و پودر پیاز و گوجه گیلاسی استفاده کردم)
بعد از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس (میتونید سینه های مرغ رو از عرض برش بدید )
این مرغ خوشمزه رو با چلو زعفرانی نوش جان کنید
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر-طالبی
مواد لازم:
طالبی، توت فرنگی، کیوی، انبه، 2 گرم پودر آگار (میتونید از ژلاتین هم استفاده کنید.)
220میلی لیتر یا یه پیمانه شیر نارگیل
1 قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه:وسط طالبی را برش دهید . توت فرنگی خرد شده، کیوی، انبه، را داخل طالبی قرار داده عسل وآ گار را به شیر نارگیل اضافه کنید. بعد از جوشیدن این مخلوط را در طالبی
بریزید. و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین و سپس برش بدین و نوش جان کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براتون #کیک_شیشه_ای یا همون #جارکیک آوردم،،که خیلی راحت و خوشمزس،انگار همون #کیکخامه_ای داری میخوری😋😋😋
⏬⏬⏬مواد لازم:
کیک آماده با طعم دلخواه(از اضافه کیکهای خونگی هم میشه استفاده کرد)
میوه دلخواه
خامه فرم گرفته مقداری
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
#کیک_تخم_خرفه 🥮 😋
▫️تخم مرغ3عدد
▫️شكر 1ليوان
▫️روغن مايع1ليوان
▫️شير1ليوان
▫️رنده پوست ليمو1ق غ
▫️آبليموچند قطره
▫️تخم خرفه3ق غ
▫️آرد2ليوان
▫️بكينگ پودر 1ق م
🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد
اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸هیچ آغازے زیباتر از سلام نیست
🍃دستہ گلے مےسازم بہ نام "سلام"
🌸کہ هر گل دعایے و هر برگش
🍃سلامے براے سلامتے شما
🌸با بوے خوش عشق و زندگے
🍃سلاااام صبح تون زیباااا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک میان وعده وصبحانه
8 تکه نان
3 عدد تخم مرغ
گوجه فرنگی
شوید
چند حبه سیر
نمک، فلفل، ادویه دلخواه
روغن گیاهی برای سرخ کردن
آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
#زرشک_پلو 🍛 😋
10 عدد ران مرغ کامل بدون پوست و جگر گرفته
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 ق غ
برگ بو 2 عدد
فلفل دلمه ای 1/4 یک عدد
هویچ 1/4 یک عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
زعفران (اختیاری) بمقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸ابتدا ران های مرغ را درون روغن سرخ و کنار میگذاریم. حالا باید سس مخصوصشو تهیه کنید. برای این منظور رب گوجه فرنگی و زردچوبه درون روغن ریخته و آنها را تفت میدهیم تا رنگ رب گوجه عوض شود. سپس مقداری آب، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه (زعفران هم در این مرحله) درون رب ریخته و پس از مخلوط شدن از رو حرارت بردارید. سپس 2 عدد گوجه فرنگی و هویچ رنده شده را در کف ظرف ریخته و مرغ ها در ظرف بچینید سپس فلفل دلمه ای را نخودی خرد کرده و لابلای مرغ ها ریخته و 2 لیوان آب در ظرف ریخته و سسی که تهیه کردیم به روی مرغ ها ریخته (برگ بو را درسته در آب مرغ ها قرار بدهید که در انتها پخت از آب خارجش کنید) و بگذارید به آرامی بجوشد.