هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی 🎥
#سالاد_لبو_و_انار
اول چغندر رو بپزید و نیمه های پخت بهش دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید. بعد که پخت از آب جدا کنید و بذارید خنک بشه.به صورت مکعبی یا ورقه ای نازک برش بزنید در ظرف سرو بریزید انار بهش اضافه کنید یا نعنا یا جعفری اضافه کنید پنیر فتا یا لیقوان برای سس نمک فلفل سیاه سرکه بالزامیک رب انار و روغن زیتون.
روی سالاد بریزید و میل کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کدو_حلوایی_کاراملی
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت)
میتونید زعفران رو حذف کنید.
یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
30.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_آش_سنتی_انار
ویژه شب یلدا
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
28.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کیک_پسته_و_انار
ویژه شب یلدا
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لبو_شکم_پر
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#املت_گل_کلم
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
½ پیمانه شیر
۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم کل کلم
سبزیجات
نمک
روغن گیاهی
طرزتهیه:گلم کلم را بشوئید و ریز ریز کنید و در آب ۷ دقیقه بجوشانید. سبزیجات را خرد کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید و نمک را اضافه کنید. وقتی کلم ها پختند آبکشی کنید. روغن را داغ کنید و کلم ها و سبزیجات را در آن سرخ کنید. سپس شیر و تخم مرغ را اضافه کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. با اضافه کردن پنیر خوشمزه تر هم می شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_سوخاری
ابتدا مرغها رو تكه كرده وبا زعفران دم شده- فلفل سياه-كمي پودرسير-پودر زنجبيل ونمك مزه دار ميكنيم وحداقل يك ساعت استراحت ميدهيم وبعد مرغهارو ابتدادر آرد ميزنيم وبعد در تخم مرغي كه هم زده شده است ميغلطانيم وبعد درپودر سوخاري ميزنيم وبعد در روغن زياد سرخ ميكنيم نكته:پودرسوخاري كه من استفاده كردم پودر پانكو است بعد از اينكه مرغها رو پودر سوخاري زديدبهتر است حداقل نيم ساعت بمونه وبعد سرخ كنيدحرارت را طوري تنظيم كنيد كه سريع رويه مرغها تيره نشود وداخل مرغ خام بمونه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کتلت_مرغ
نصف سینه ی مرغ رو چرخ کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو به درشت رو پوست گرفتم و رنده کردم + یک پیاز متوسط و بعدش ابش رو کشیدم و به مرغ اضافه کردم سه حبه سیر هم اضافه کردم ( من چون با غذا ساز درست کردم یه دور همه رو با هم با دستگاه زدم سیب زمینی ها بیشتر چرخ شد اگر دستگاه ندارید همون رنده کافیه ) بعد توی ظرف ریختم نمک و زردچوبه و کمی شنبلیله خشک و سبزی خشک معطر زدم + یه تخم مرغ (برای مواد من یه دونه کافی بود) بعد خوب مخلوط کردم و تابه رو با روغن گذاشتم داغ شد دستم رو کمی با اب مرطوب کردم و کتلت هارو حالت دادم و یه سوارخ وسطش زدم
@ashpazy_irani
#خورشت_گردو_اسفناج
غذای محلی دامغانی ها
مواد لازم:
گردو: 400 گرم
اسفناج: 1 کیلو
گوشت (خورشتی): نیم کیلو
رب انار: 1 لیوان
پیاز: 1 عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرده کرده یا رنده کنید. سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.
2. مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید.
3. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.
@ashpazy_irani
#مرغ_بریان_بدون_فر
اول یک مرغ یک کیلو نیمی تا دو کیلو رو انتخاب کنید مرغ رو شسته و داخل شکم مرغ رو حسابی تمیز کنید بعد تمام قسمتهای مرغ رو نمک بزنید ودورش پارچه تمیز پیچیده و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار بدین، بعداز این فاصله مرغ رو از یخچال بیرون بیارید و داخل یک قابلمه یا تابه دیواره بلند تمام قسمتهای مرغ رو سرخ و طلایی کنید
🌀نکته: حرارت باید بالا باشه تا مرغ اب نندازه بعد از اینکه تمام قسمتهای مرغ سرخ شد داخل شکم رو با چند برش لیمویی تازه و پیاز و هویج و فلفل دلمه پر میکنیم و داخل قابلمه که روغن اضافه رو خارج کردیم میزاریم یک لیوان مخلوط اب و کره و زعفران و چند قاشق ابلیمو رو روش میریزیم و به مدت دو ساعت با شعله ملایم میزاریم بپزه
🌀نکته: فقط چند بار در قابلمه رو باز میکنیم وبا قاشق از سس داخل قابلمه روی مرغ میریزیم تا هم خوش طعم وهم مغز پخت بشه داخل شکم مرغ سلیقه ای هست شما از هر موادی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، به ازای هر مرغ فقط از یک لیوان آب استفاده کنین چون مرغ در حین پخت اب میندازه
@ashpazy_irani
#خشک_کردن_آلو_خورشتی
آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه .من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
@ashpazy_irani
#قيمه_نثار
یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم.
رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتمجابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم وچند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم.
پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم.
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
@ashpazy_irani
#سوپ_شیر
برای درست کردن سوپ شیر ابتدا جوی پوست کنده رو از شب قبل خیس کردم چند بار آبش رو عوض کردم با یک عدد پیاز بزرگ نگینی شده و نصف سینه ی مرغ گذاشتم بپزه دو قاشق کره اضافه کردم که سر ریز نشه و گازو کثیف نکنه در قابلمه رو نیمه باز بگذاریدبعد دوساعت دو عدد هویج نگینی خورد شده اضافه کردم.سینه ی مرغ رو از سوپ خارج کردم ریش ریش کردم و دوباره با سوپ مخلوط کردم یه لیوان جو پرک رو هم شستم و به سوپ اضافه کردم برای لعاب و کرمی شدن سوپ لازمه.وقتی جو خوب باز شد و آب سوپ کم شد یه لیتر شیر رو گرم کردم و به سوپم اضافه کردم.شیر سرد باعث میشه سوپتون ببره.تواین مرحله قارچ اسلایس شده رو که کمی با کره تفت داده بودم اضافه میکنم.دو قاشق ذرت اب پز شده اضافه کردم. یک عدد خامه کوچیک رو با کمی از سوپ مخلوط کردم و به سوپم اضافه کردم نمک و فلفل سوپ رو میزون میکنم بعداز اینکه چند تا قل زد زیر سوپ رو خاموش میکنم و موقع سرو با گشنیز و جعفری ساتوری شده تزیین کردم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
@ashpazy_irani
#لواشك_چند_ميوه 😋
هسته ميوه ها (توت فرنگى-الو قرمز-زردالو)رو جدا كرده و ميريزم تو قابلمه تا روي ميوه ها اب ميريزم ميزارم بپزه تا هم ابش تقريبا تموم بشه هم ميوه ها كامل نرم و پخته بشن بعد اخرش نمك ميزنم هم ميزنم خاموش مي كنم زيرشو سپس داخل مخلوط كن ميريزم كه تمام پوست ميوه ها ريز ميشه ديگه معلوم نيست روي سيني سليفون مي كشم پارچ مخلوط كنو خالي مي كنيم رو سليفون سپس در هواي آزاد ميزارم تا ٢ روز كاملا خشك ميشه
@ashpazy_irani
✅سالاد خیار و شوید😋
. 🌟اول بگم اين يه سالاده ، نه ماست و خيارو طعمش كاملا با ماست و خيار متفاوته. 🍜طرز تهیه
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت)
پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد.
خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم.
نکته: 👈 اول:سركه اضافه ي پياز رو حتما بگيريد و فقط پياز هاي مزه دار شده رو داخل سالاد استفاده كنيد.
👈 دوم:از ماست يوناني هم مي تونيد استفاده كنيد.
👈 سوم :از روغن زيتون معطر براي روي سالاد غافل نشيد.
👈چهارم : حتما خيارها رسمي و تازه باشن.
@ashpazy_irani
ینی هفت روز هفته هم ساندویچ بخورم بازم تکراری نمیشه برام آی لاو یو ساندویچ🙈🙊😂😘😍
دیدید آخرم کار خودم و کردم من انقد شکموام که هرچی هوس کنم سه سوته درست میکنم هرچیاااا💪😂
ینی من هیچی ندارم بگم دیگه رنگ رخساره خودش داره خبر میده از سر درون من سکووووت🙊😂
بچه ها این ساندویچ نبود که
معجون بود
والا بخدا😋😋
جای همه خالی فوق العاده خوشمزه شد
مواد داخلش پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و مرغ و پنیر گودا و سیب زمینی و خیارشور و گوجه و سس هزارجزیره ست
سیب زمینی رو که خلالی سرخ کردم
مرغ و تیکه تیکه کردم و گذاشتم با پیاز و ادویه پخت بعد داخل روعن خیلی کم سرخ کردم نباید خشک بشن
تا مرغا داغ بودن چنتا ورقه پنیر گودا روشون گذاشتم تا با گرمای مرغ آب بشن
پیاز و فلف دلمه ای رو هم نگینی درشت خورد کردم و سرخ کردم
قارچ رو هم خورد کردم و یه تفت کوچولو تو روغن دادم
همشون و باهم چیدم تو نون باگت و سس هزار جزیره هم روش و نوش جاااان🙈😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_گوشت
@ashpazy_irani
#شامانو
✅مواد لازم:
شیر عسلی نصف قوطی
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
آب سرد نصف پیمانه
پودر ژله شاتوت یا هر طعم دیگه یک بسته .
👩🏻🍳طرز تهیه👩🏻🍳
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنیدو هم بزنید تا حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید کنار بذارید حالا پنیر رو با همزن برقی یکم بزنید تا باز بشه بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیر عسل و بستنی رو اضافه کنید و هم بزنید پودر ژله رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پور ژلاتین حل شده که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید بعد توی قالب بریزید و سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه آماده سرو میشه
من یه کوچولو رنگ بنفش هم بهش اضافه کردم 😉
آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🍮
@ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#ترایفل_کلاسک 😍😍👇👇👇
#ترایفل_کلاسک
1_کيک اسفنجي سه تخم مرغي يک عدد
2 -مارمالاد به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته
3 - پودر ژله دو بسته
4 - خامه ي فرم گرفته 300 گرم
5 - کمپوت هلو يک بسته( یا میوه تازه و دلخواه)
6 - پودر کاستارد 60 گرم
7 - شکر 120 گرم
8 - شير 500 ميلي ليتر
9 - کره 50گرم
طرز تهیه
کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید(من خامه زدم) و لایه دومرا روی ان قرار دهید .
کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید
ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم)
سپس روي کيک ها بریزید ،و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ريخته،شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود.از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود
حال کرم خنک شده را روي ژله ي بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود
در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.
نکته :
1_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازمتکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
2_اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🍮
@ashpazy_irani