eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی سه رنگ اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه... میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید. میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید. یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید. اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه... برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید. بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم... بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید. از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه ای دیگر از کیک طرحدار کره یک دوم لیوان شکر سه چهارم لیوان سفیده تخم مرغ یک عدد آرد یک لیوان نکته: وقتی طرحتونو کشیدین یک الی دو دقیقه داخل فر بزارین تا مواد خودشونو بگیرن بعد بقیه موادتونو روی طرح بریزین تخم مرغ 6 عدد کرم تارتار یک دوم ق غذاخوری نمک یک چهارم ق غذاخوری شکر یک لیوان آب یک چهارم لیوان آرد یک لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم یه ته چین خفن 😋😋 ته چین: یک عدد سینه مرغ را با اب کم پیاز زعفرون نمک وفلفل پخته وریش ریش کنید(مرغ کمتر هم میشه)بعد با زرشک و خلال بادام وپسته وکره کمی تفت بدید سه پیمانه برنج را چند ساعت خیس کرده ودر اب درحال جوش ریخته وبعد ابکش کنید(خیلی احتیاج نیست بجوشه که شفته بشه زنده تر برنج را ابکش کنید) یک عدد تخم مرغ کامل ویک زرده را زده ونصف لیوان ماست پر چرب(شل نباشه) ونصف لیوان روغن مایع ونمک وفلفل وکمی پودر هل وزعفران زیاد اضافه کرده وخوب مخلوط کنیدو این مواد را با برنج ابکش شده مخلکط کنید در یک قالب مناسب سه چهار قاشق روغن ریخته بعد نصف برنج را در قالب ریخته و و کامل در قالب فشرده کرده وبرنج را اطراف قالب به طرف بالا کمی بکشید بعد مواد مخلوط مرغ را روی برنج ریخته وسپس نصف دیگر برنح را روی ان ریخته فشرده کرده کاغذ الومینیوم روی ان کشیده وبا چنگال روی ان را چندین سوراخ ایجاد کرده ودر فر با دمای دویست درجه یک ساعت وسی دقیقه بگذارید بعد از یک ساعت حتما ته چین را نگاه کنید اطراف قالب برنج ها که سرخ رنگ شده بود از فر خارج کنید بذارید قالب خنک بشه بعد در ظرف مناسب برگردانید. 💜
غوره ها رو شسته و روی پارچه پهن کرده تا خشک بشه بعد از صافی چن بار رد میکنیم و برای جلوگیری از کپک روی حرارت میگزاریم تا به جوش بیاد بعد میزاریم خنک بشه در ظرف مورد نظر ریخته و ولی آن رو محکم میبندیم💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
تزیین خلاقانه گیلاس آلبالو 🍒 فقط با ی تکه فویل واای خیلی خوشگل شدن ... ظرف میوه خیلی شیک ومجلسی میشه😍😍 💜
رفع شوری غذا دور ریختن آب شور غذا بسته به نوع غذایی که می پزید، می توانید از روش های مختلفی برای از بین بردن شوری غذا استفاده کنید. اما اگر غذایی که پخته اید حاوی آب است مانند سوپ، آبگوشت، آش و یا حتی انواع خورش ها می توانید مقداری از آب آن را دور ریخته و بر حسب نوع غذا، مقداری آب و یا شیر به آن اضافه کنید. در این صورت مقداری از آب شور با آب شیرین جایگزین شده و از شوری غذا کم خواهد شد 💜
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزای دلم اومدم با ☘🍀☘ ببینید من خودم اول که برگ‌تازه هستن و ضمخت نشدن میچینم داخل ظرفهای شیشه ای نه پلاستیکی رو هم‌فشرده میزارم که بینشون هوا نباش راستی برگهاتون خشک خشک باشه ها😱😱😱اگر شستید بزارید خوب ابش در بیاد وگرنه کپک میزنه اب حوشیده و نمک که هم‌دیرتر خراب بشه هم‌طعمش خوشمزه میشه ولی موقع استفاده اگر خیلی شور میتونید ی چند ساعتی بزارید داخل اب معمولی بعد استفاده کنید فرق ظرف پلاستیکی و شیشه ای اینه که برگها عمرشون کمتر میشه در ظرف پلاستیکی چون حالت اسیدی میشن بهتر شیشه باشه درشم خوب ببندید که هوا نگیره بهترین تایم هم برای جمع اوری و کنسر و کردن اواخر اردیبهشت ماه که برکه تازس اگر نمک براتون ضرر داره بدون نمک کنسرو کنید💜