7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان پیتا
مواد
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (اگر نه مخمر نیمه تازه)
1 قاشق چایخوری نمک
1 ق چ شکر
تقریبا 5 لیوان آرد
.
توجه: با این اندازه 2 نان پیتا درست میشه
ابتدا آب ولرم و شیر ولرم و مخمر خشک و نمک و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه در جای گرم روش رو میپوشونیم و میذاریم تا عمل بیاد، وبعد آرد الک شده رو به تدریج اضافه کرده (آرد رو تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه زیاد آرد نریزین که بافت نونتون سفت نشه ) ،خمیرو خوب ورز میدیم و به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو در ظرف پیتزا چرب شده میذاریم و روش رو میپوشانیم و در جای گرم دو ساعت میذاریم تا حجمش دو برابر و حجیم شه، و بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و با دست چرب شده شکل میدیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر 200 درجه از قبل گرم شده میپزیم تا قهوه ای مایل به طلایی رنگشه( مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره ولی زیاد طول نمیکشه پختش )و وقتی هنوز داغه دور دستمال میپیچیم تا خشک نشه
نووووش جاان😍
#ذرت خامه ای
مواد لازم:
4 الی 5 عدد بلال تازه (دقت کنین دونه های بلال شیری باشه نه سفت)
1 تا 2 پیمانه شیر
100 گرم کره
2 قاشق غداخوری خامه
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
در ابتدا در یک قابلمه بزرگ رو تا نصفه از آب پر کنین و بذارین جوش بیاد بعد شیر و کره ، خامه رو اضافه کنین حالا بلال های پوست کنده و تمیز رو به آب جوش اضافه کنین و حرارت رو کم کنین اگه بلالتون کاملا شیری باشه بعد از یک ربع تا بیست دقیقه کاملا نرم و پخته میشه ولی بسته به نوع بلال بهتره بعد از بیست دقیقه چک کنین تا زمانیکه بلال ها کاملا لطیف بشن دقت کنین به هیچ وجه به آب نمک اضافه نکنید چون زمان پخت رو طولانی تر میکنه . بعد از پخت به آن کمی نمک و آب لیمو اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید
نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_اسفناج
خمیر یوفکا : 1 بسته
اسفناج : 400 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سیر : 2 حبه
پنیر خامه ای لبنه : 1 بسته
پودر گردو : 4 قغ
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 2 قغ
کره : به مقدار لازم
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد فرانسوی راحت و ساده
که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین😇
مواد لازم
سیب زمینی
گوشت
چغندر پخته
هویج
ذرت
خیار
کلم
همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین
بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین🤗
برای سس👇
روغن
ماست
آبلیمو
ونمک رو مخلوط کنین
#جوجه_با_سس_باربیکیو
ابتدا برای سه نفر 600 تا 700 گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و 4 تا 5 قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن.
پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_بادمجان خوشمزههه🍆
1 بسته گوشت چرخکرده 400 گرمی
500 گرم بادمجان
2 عدد تخم مرغ
5 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه
جعفری یا شوید
روغن
بادمجان هارو رنده میکنیم بهش 1 ق چ نمک میزنیم و 30 دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم ونیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_عدس_پلو
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ 250 گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: 1 عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: 2 عدد
ماست چکیده: 6 ق غ
روغن : 1/4 پیمانه
گلاب : 1 ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو 30 دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
#آشپز_بانو
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ
برای 4 نفر:
سینه مرغ 600 گرم
فلفل دلمهای: 2 عدد (هر رنگی دوست دارید)
هویج: 2 عدد متوسط
کدو سبز: 2 عدد
>>>مرینیت مرغ:
نمک: سلیقهای
فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری
فلفل سفید: 1 قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایی خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری >>>ادویه سیزیجات:
نمک + پودر سیر
سبزیجات 7-8 دقیقه تفت بدید، کافیه.
من با کاهو فرانسوی ساندویج رو درست کردم، شما هم میتونید از کاهو، خیار شور و.... استفاده کنید.
شما میتونید از ادویه های دیگه مثل آویشن، پاپریکا، رازیانه و... هم استفاده کنید. سبزیجات رو هم میشه جایگزین کرد؛ مثل پیاز، بادمجان، کرفس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کرانچی
#فست_فود
شیر 2 پیمانه
کره ذوب شده 1 ق س
سینه مرغ 100 گرم
چیپس 60 گرم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
ابتدا درون یک ظرف 2 پیمانه شیر را با 1 قاشق سوپ خوری کره ذوب شده خوب مخلوط می کنیم سپس 100 گرم سینه مرغ فیله شده را درون مخلوط شیر و کره قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خرد مرغ برود سپس 60 گرم چیپس را آسیاب می کنیم و بعد از آن مرغ را ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ هم زده و بعد درون چیپس خرد شده قرار می دهیم و در سینی فر می چینیم سپس به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و در انتها آن را سرو میکنیم.
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی بَرنده 🤤
تقدیم به همه شما
🔹لایه اول: سیبزمینی سرخ شده
🔹لایه دوم: سس گوشت
روغن: 4 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
گوشت چرخکرده: 200 گرم
زردچوبه، پودرسیر، فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
گوشت رو به مدت 15 الی 20 دقیقه با مقدار کمی آب بپزید.
🔹لایه سوم: سس قارچ
روغن: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
قارچ: 400 گرم
آویشن، تخمگشنیز، فلفل سیاه : نصف قاشقچایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خامه (خامه صبحانه): 2 قاشق غذاخوری
.
در نهایت روی سینی، جعفری تازه بریزید و حالش رو ببرید. سینیِ برنده همه دوستان و مهموناتون و خونوادتون رو میخکوب میکنه. قول میدم.
@
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم
نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه)
بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه
بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم
اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم
بعد سرد شدن شکنندس