#فرنچ_تست_رولی 😋
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
رفتم ارایشگاه موهامو رنگ کنم گفت هزینه اش میشه دو میلیون تومن😐😒😒
چند روزی بود که دنبال جای ارزون میگشتم ولی یکی از یکی بدتر!
وقتی ابجیم فهمید یه کانال بهم داد گفت بیا اینجا خودت موهاتو رنگ کن😍
اولش باورم ولی گفتم امتحانش ضرر نداره😁
باورم نمیشد انقد عالی باشه😍😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
شمام بیاین تا خاص باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم
کانال دسر و ژله مدرن
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
کانال دسر و ژله مدرن
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
کانال دسر و ژله مدرن
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيله_نودلي
فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم
بسته نودل را به همراه چاشنيش به مدت 4-3 دقيقه داخل آبجش قرار ميديم و بعد آبكش مي كنيم، بعد فيله هاي مزه دار شده را دو آرد معمولي مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور به حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم( حدود پنج دقيقه)
يكبار هم اين دستور رو با فر امتحان مي كنم و نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم.
و اینکه چرا چند رنگن، یک سری اول را در روغن خالی سرخ کردم، بعد کمی زردچوبه زدم به روغن آخرین سری را هم به روغن پاپریکا اضافه کردم
اين غذا به صورت سرد هم خوشمزه س
يعني مي تونين از قبل آماده كنين و بعدا سرو كنين
اضافه شده: بچه ها فيله مرغ بافت خيلييييييي نازكي داره و در روغن غوطه ور مي پزه، مثل جوجه چيني مثل فيله سوخاري، واينكه نودل ها اصلا خشك به طوري كه نشه خورد نميشن، يه حالتي مثل پفك هندي پيدا مي كنن
کانال دسر و ژله مدرن
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
کانال دسر و ژله مدرن
آیسینگ:👇
یدونه سفیده تخم مرغ رو به همراه نوک ق چ پودر کرم تارتار(برای ثبات )با همزن حسابی بزنید.بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه.
مواد لازم بیسکوییت:👇
تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
پودر شکر یا همون پودر قند100 گرم
آرد 350گرم
کره 150 گرم سرد خرد شده
طرزتهیه:👇
خیلی ساده درست میشه مواد خشک را با کره مخلوط کنید با چنگال.حالا تخم مرغ را اضافه کنید.با نوک دست سعی کنید خمیرو جمع کنید ولی ورز ندهید.چون کره ذوب میشه و بعد از پخت کوکیهاتون سفت میشن.
خمیر که جمع شد بین دوتا کیسه فریزر یا بین دو تا کاغذ روغنی یکم باز کنید یکساعت خمیرو بزارید در یخچال.
بعد خمیر را به قطر دلخواه باز کنید و کاتر بزنید.
در سینی فر چرب نشده بچینید..در فر گرم شده 180 درجه به مدت 10الی15 دقیقه قرار دهید.
حتما بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودینگ توت فرنگی
کانال🍧🍦 هنر آشپزی 🍟🍕
کانال دسر و ژله مدرن
#خورش_سیب_آلبالو
موادلازم:
گوشت خورشی. 400گرم
آلبالو 500 گرم
سیب سبز یا زرد 2عدد
پیاز 1عدد
زعفران 3ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن 4ق غ
زرد چوبه 1/3 ق چ
طرز تهیه:
.1) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
2)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با 2ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
3) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
4)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
5) حالا سیب و آلبالو را در 2ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
6)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید.
.روز خوش دوستان🌹🌹🌹
کانال دسر و ژله مدرن
#همبرگر_خونگی 🍔 😋
گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو
آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد
پیاز یک عدد درشت
سیر 2 حبه
فلفل دلمه رنده شده 1 ق م
جعفری ساطوری شده1 ق
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان صبحتون بخیر😍
#مربای_پوست_هندوانه که قولشوداده بودم
دوستان مربای هندوانه خیلی راحت وخوشمزه است پیشنهادمیکنم درست کنید.
موادلازم هم خیلی راحته
فقط پوست هندوانه،شکر،چندتادونه میخک ومقداری آب
پوست هندوانه وشکر بایدهم اندازه باشه
مثلا هریک کیلوپوست هندوانه یک کیلوشکرمیخواد
واما طرزتهیه
طبق فیلم پوست هندوانه را جدامیکنیم
طوری که کمی ازقرمزی هندوانه هم بمونه وبه دلخواه برش میزنیم بعد بایک لیوان آب میزاریم بپزه درحدی که له نشه به اصطلاح نیم پزبشه
بعدشکر راهم جداگانه بایک لیوان آب وچندعددمیخک میزاریم جوش بیاددرحدی که شکر حل بشه سپس هندوانه های پخته شده راداخل شربت میریزیم وخوب هم میزنیم ودرظرف رومیبندیم ومیزاریم یک شب همینجوری بمونه تاهم آب بکنه هم شهدبه خوردپوست هندوانه بره بعدمیزاریم روحرارت ملایم تا شهد مرباقوام بیاد.
کانال دسر و ژله مدرن