رفتم ارایشگاه موهامو رنگ کنم گفت هزینه اش میشه دو میلیون تومن😐😒😒
چند روزی بود که دنبال جای ارزون میگشتم ولی یکی از یکی بدتر!
وقتی ابجیم فهمید یه کانال بهم داد گفت بیا اینجا خودت موهاتو رنگ کن😍
اولش باورم ولی گفتم امتحانش ضرر نداره😁
باورم نمیشد انقد عالی باشه😍😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
شمام بیاین تا خاص باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
کانال دسر و ژله مدرن
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيله_نودلي
فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم
بسته نودل را به همراه چاشنيش به مدت 4-3 دقيقه داخل آبجش قرار ميديم و بعد آبكش مي كنيم، بعد فيله هاي مزه دار شده را دو آرد معمولي مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور به حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم( حدود پنج دقيقه)
يكبار هم اين دستور رو با فر امتحان مي كنم و نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم.
و اینکه چرا چند رنگن، یک سری اول را در روغن خالی سرخ کردم، بعد کمی زردچوبه زدم به روغن آخرین سری را هم به روغن پاپریکا اضافه کردم
اين غذا به صورت سرد هم خوشمزه س
يعني مي تونين از قبل آماده كنين و بعدا سرو كنين
اضافه شده: بچه ها فيله مرغ بافت خيلييييييي نازكي داره و در روغن غوطه ور مي پزه، مثل جوجه چيني مثل فيله سوخاري، واينكه نودل ها اصلا خشك به طوري كه نشه خورد نميشن، يه حالتي مثل پفك هندي پيدا مي كنن
کانال دسر و ژله مدرن
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
کانال دسر و ژله مدرن
آیسینگ:👇
یدونه سفیده تخم مرغ رو به همراه نوک ق چ پودر کرم تارتار(برای ثبات )با همزن حسابی بزنید.بعد قاشق قاشق پودر قند اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه.
مواد لازم بیسکوییت:👇
تخم مرغ 1 عدد
وانیل کمی
پودر شکر یا همون پودر قند100 گرم
آرد 350گرم
کره 150 گرم سرد خرد شده
طرزتهیه:👇
خیلی ساده درست میشه مواد خشک را با کره مخلوط کنید با چنگال.حالا تخم مرغ را اضافه کنید.با نوک دست سعی کنید خمیرو جمع کنید ولی ورز ندهید.چون کره ذوب میشه و بعد از پخت کوکیهاتون سفت میشن.
خمیر که جمع شد بین دوتا کیسه فریزر یا بین دو تا کاغذ روغنی یکم باز کنید یکساعت خمیرو بزارید در یخچال.
بعد خمیر را به قطر دلخواه باز کنید و کاتر بزنید.
در سینی فر چرب نشده بچینید..در فر گرم شده 180 درجه به مدت 10الی15 دقیقه قرار دهید.
حتما بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ توت فرنگی
کانال🍧🍦 هنر آشپزی 🍟🍕
کانال دسر و ژله مدرن
#خورش_سیب_آلبالو
موادلازم:
گوشت خورشی. 400گرم
آلبالو 500 گرم
سیب سبز یا زرد 2عدد
پیاز 1عدد
زعفران 3ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن 4ق غ
زرد چوبه 1/3 ق چ
طرز تهیه:
.1) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
2)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با 2ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
3) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
4)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
5) حالا سیب و آلبالو را در 2ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
6)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید.
.روز خوش دوستان🌹🌹🌹
کانال دسر و ژله مدرن
#همبرگر_خونگی 🍔 😋
گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو
آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد
پیاز یک عدد درشت
سیر 2 حبه
فلفل دلمه رنده شده 1 ق م
جعفری ساطوری شده1 ق
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان صبحتون بخیر😍
#مربای_پوست_هندوانه که قولشوداده بودم
دوستان مربای هندوانه خیلی راحت وخوشمزه است پیشنهادمیکنم درست کنید.
موادلازم هم خیلی راحته
فقط پوست هندوانه،شکر،چندتادونه میخک ومقداری آب
پوست هندوانه وشکر بایدهم اندازه باشه
مثلا هریک کیلوپوست هندوانه یک کیلوشکرمیخواد
واما طرزتهیه
طبق فیلم پوست هندوانه را جدامیکنیم
طوری که کمی ازقرمزی هندوانه هم بمونه وبه دلخواه برش میزنیم بعد بایک لیوان آب میزاریم بپزه درحدی که له نشه به اصطلاح نیم پزبشه
بعدشکر راهم جداگانه بایک لیوان آب وچندعددمیخک میزاریم جوش بیاددرحدی که شکر حل بشه سپس هندوانه های پخته شده راداخل شربت میریزیم وخوب هم میزنیم ودرظرف رومیبندیم ومیزاریم یک شب همینجوری بمونه تاهم آب بکنه هم شهدبه خوردپوست هندوانه بره بعدمیزاریم روحرارت ملایم تا شهد مرباقوام بیاد.
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورمای مرغ
دستور تهیه :👇
سینه مرغ را بصورت اریب مثل فیلم یا نواری خرد کنید بعد اب یه پرتقال با رنده پوستش که عطری زیادی داره وابلیموی تازه وزردچوبه وپودر زنجبیل و پودر سیر و فلفل سیاه ونصف قاشق چایخوری پودر میخک همه را اضافه ودوقاشق ماست و مخلوط کنید بهتره یک شب توی این مواد مرغ مزه دار بشه ولی اگر این زمان فرصت ندارید حداقل چهار وپنج ساعت بمونه بعد توی صافی بریزید تا سس اضافه خارج وبعد چند قاشق روغن با مرغ مخلوط کنید وتوی تابه بدون روغن تفت دهید اولش کمی اب می اندازه ولی بعدش شروع به سرخ شدن می کنه و طلایی که شد از روی حرارت بردارید زیاد سرخ نکنید که خشک بشه
یه گوجه سفت را فیله کرده وخرد کنید ومرغ سرخ شده را هم کمی خرد وبا هم مخلوط کنید
نحوه سرو :👇
نان عربی را هم میتونید مثل فیلم دولایه را باز کتبد هم روی دولای نان باشه یا اگر نبود از نان باگت استفاده کنید سس سیر بزنید بعد مرغ وگوجه وخیار شور وسیب زمینی سرخ شده و کمی کاهو بذاربد وطبق فیلم رول کنبد شما میتونید بعد رول کردن توی دستگاه گریل بذارید تا پرس بشه وطلایی
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانيا_سيب_زمينى
سيب زميني:3-4عدد
گوشت چرخ كرده: 250-300گرم
پياز:1-2عدد
فلفل سبز:1عدد
فلفل قرمز:1عدد
گوجه فرنگي:1-2عدد
رب گوجه فرنگي:1 ق غ
رب فلفل:1 ق چ
سير:1-2حبه
نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
✍🏻طرز تهيه
ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد.
سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد.
و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_تابستانی_عالی
مواد لازم:
7 عدد لیموی تازه که 2 تا برای رنده کردن پوست آن است.
یک لیوان شکر
یک لیتر آب خنک
روش تهیه:
لیموها را شسته و بعد مانند کلیپ خرد میکنیم.
پوست روی 2 تا از لیموهای باقی مانده را رنده کرده روی لیموهای خرد شده میریزیم.
شکر را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنیم و بعد 5 تا 10 دقیقه آن را رها میکنیم تا آب بیندازد اگر زمان کافی داشته باشد تا 40 دقیقه لیموها را به حال خود رها کنید.
میتوانید از چند پر سبزی معطر مثل ریحان یا نعنا برای معطر کردن نوشیدنی استفاده کنید.
مخلوط را از صافی رد کنید و یک لیتر آب خنک به آن اضافه کنید.
نوشیدنی ما آماده است. .
کانال دسر و ژله مدرن
#شامي_پوك_رشتي
.
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید.
اين مقدار مواد براي شيش نفره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ رول_سبزیجات
یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست
سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه)
سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیبزمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول میشود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻♂️
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه
2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه
3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه
4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.
5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دوستداران بادمجان😋😍
مواد لازم
3 عدد فلفل سبز
پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری (پاپریکا) پودر فلفل دلمه ای
فلفل سیاه، نمک، روغن
1-2 حبه سیر
مراحل تهیه در کلیپ
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_حلزونی
سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه.
بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه.
و با غذا سرو کنید.
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه خوشمزه دیگه با #اردک
دوستان همونطورکه توی فیلم مشخص هست اردک را تمیزشسته وبادستمال آشپزخونه تمیزکرده و بانمک مزه دارمیکنیم ازداخل وبیرون خوب نمک را به اردک میمالیم شمامیتونید ادویه های موردعلاقه خودتونم بااین روش به اردک بزنیدبعدمطابق فیلم اردک رادرلایه های کاغذروغنی وفویل میپیچیم ودرفر140درجه بمدت سه ساعت میزاریم بپزه
بعد فویل وکاغذروغنی راازاردک جداکرده ونیم ساعت دیگه درفر180درجه میزاریم بمونه بعدنوش جان میکنیم
به همین راحتی وخوشمزگی
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه خوشمزه دیگه با #اردک
دوستان همونطورکه توی فیلم مشخص هست اردک را تمیزشسته وبادستمال آشپزخونه تمیزکرده و بانمک مزه دارمیکنیم ازداخل وبیرون خوب نمک را به اردک میمالیم شمامیتونید ادویه های موردعلاقه خودتونم بااین روش به اردک بزنیدبعدمطابق فیلم اردک رادرلایه های کاغذروغنی وفویل میپیچیم ودرفر140درجه بمدت سه ساعت میزاریم بپزه
بعد فویل وکاغذروغنی راازاردک جداکرده ونیم ساعت دیگه درفر180درجه میزاریم بمونه بعدنوش جان میکنیم
به همین راحتی وخوشمزگی
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه
▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه
▫️پکینگ پودر 1 ق غ
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2پیمانه
▫️آب 1/4پیمانه
▫️وانیل 1/4ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
#ژله_خالخالی😍😍
اول کار ژله خرده شیشه شفاف درست کردم شما برای مغز ژله میتونید هرنوع ژله یا دسری استفاده کنید دو سوم از قالبمو ژله خرده شیشه ریختم گذاشتم تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج کردمش وکذاشتم کنار حالا رفتم سراغ خال هاش تو یه ظرف ژله الوورا وشیر درست کردم گذاشتم کاملا بست
حالا قالبم واوردم پیش روم ته ظرف وبا یه قالب گرد دایره های کوچکی از الورا برداشتم وچیدم ته ظرفم راحت ژله به دیواره میچسبه نگران نباشید حالا روشو چند قاشق ژله طالبی باشیر ریختم تا خال خال ها فیکس بشن بعد دوباره مقداری دیگه ژله طالبی ریختم حالا اون ژله خرده شیشه رو اروم گذاشتم داخل قالب واطرافش ودوردیف دیگه خال خال گذاشتم وچند مرحله ژله طالبی ریختم تا به همه جای قالب نفوذ کنه وقالبم پر شه میذاریم مجدد داخل یخچال تا کامل ببنده
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬