eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 اول کار ژله خرده شیشه شفاف درست کردم شما برای مغز ژله میتونید هرنوع ژله یا دسری استفاده کنید دو سوم از قالبمو ژله خرده شیشه ریختم گذاشتم تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج کردمش وکذاشتم کنار حالا رفتم سراغ خال هاش تو یه ظرف ژله الوورا وشیر درست کردم گذاشتم کاملا بست حالا قالبم واوردم پیش روم ته ظرف وبا یه قالب گرد دایره های کوچکی از الورا برداشتم وچیدم ته ظرفم راحت ژله به دیواره میچسبه نگران نباشید حالا روشو چند قاشق ژله طالبی باشیر ریختم تا خال خال ها فیکس بشن بعد دوباره مقداری دیگه ژله طالبی ریختم حالا اون ژله خرده شیشه رو اروم گذاشتم داخل قالب واطرافش ودوردیف دیگه خال خال گذاشتم وچند مرحله ژله طالبی ریختم تا به همه جای قالب نفوذ کنه وقالبم پر شه میذاریم مجدد داخل یخچال تا کامل ببنده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
طرز تهیه پست بعد
آشپزی ایرانی🍔
#كوكي_شكلات_و_فندق طرز تهیه پست بعد
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️كره 150گرم ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️نشاسته ذرت 1 پیمانه ▫️بیکینگ پودر 5 گرم ▫️تخم‌مرغ 1 عدد ▫️وانیل ‌ ▫️آرد 3 پیمانه 🔴تزیین🔻🍫 ▫️شکلات 300 گرم ▫️فندق خرد شده 🔴طرز تهیه🔻🍪 🔸فر رو روی حرارت 180 درجه روشن کنید. همه مواد به جز آرد رو با هم مخلوط کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بتونید ازش گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک جدا کنید. 🔸گلوله ها رو توی سینی فر بچینید. سینی رو توی فر قرار بدید تا زمانی که زیر کوکی ها شروع به طلایی شدن کنه. شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنید و فندق های خرد شده رو به شکلات اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. 🔸بعد از این که کوکی ها رو از فر خارج کردید اونها رو با مخلوط شکلات و فندق کاور کنید و بعد به مدت چند دقیقه توی یخچال بگذارید تا شکلات خودش رو بگیره و سپس سرو کنید 💜
🥯 😋 ▫️حدود 5 تا 6 عدد سیب زمینی متوسط ▫️یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ▫️1 ق چ بکینگ پودر ▫️نمک و فلفل کمی ▫️1 تا 2 ق غ روغن زیتون ▫️100 گرم آرد الک کرده ▫️پنیر پارمزان یک پیمانه 🔸سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
🍸 🍓توت فرنگى خرد شده رو له کنین و بعد با آبلیمو، حلقه ليمو،شربت توت فرنگی و یه لیوان آب اضافه کنین و خوب هم بزنین. وپس از خنك شدن سرو كنيد 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم شیر نارگیل 3لیوان شکر 8 ق غ نشاسته ذرت 3ق غ آرد سفید 3ق غ گلاب 3 ق غ کره 25 گرم پودر نارگیل آسیاب شده 2 ق غ هل نصف ق م تو یه قابلمه ای همه‌مواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت 2ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید . به همین راحتی و خوشمزگی ☺️☺️ 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارد سه ليوان سرصاف(منظوراز ليوان ؛ليوان دسته دار ساده فرانسه) روغن جامد نصف ليوان كره 100گرم پودر قنديك ونيم ليوان گردو 150گرم پودر زنجبيل يك ق غ پودر هل يك ق غ گردو رو خوب آسياب كنيد ، ارد رو نيم ساعت با حرارت ملايم تفت بديد مدام هم بزنيد نسوزه وبوى آرد دربياد،بعد كره و روغن رو اضافه كنيد ده دقيقه ديگر تفت بديد،بعد بزاريدخنك بشه ، پودر قند و هل و زنجبيل رو اضافه كنيد. و با دست خوب ورز بدين و پودر گردو رو هم اضافه كنيد.(اندازه ى يه گردو برداشته دردست گرد كنيد داخل دستگاه بيسكويت ساز مثل كليپ قالب بزنيد )حتى ميتونيد داخل قالب سيلكونى بريزيد، حلوا رو حدود يك ساعت تو يخچال بذاريد بعد براحتى ازقالب جدا كنيد. ⭕️ميتونيد به جاى گردو از بادام يا حتى نصف گردو نصف بادام استفاده كنيد. ⭕️ميتونيد كره رو جايگزين روغن جامد كنيد . ⭕️ميتونيد مقاديرو به همون تناسب چندبرابر كنيد. ⭕️اگه ورز دادن براتون سخته وحلوا خوب منسجم نميشه ميتونيد يك يادو بار از چرخ گوشت ردكنيد،(البته من يه چرخ گوشت مخصوص شيرينى دارم از اون استفاده ميكنم)
رول مرغ🍗 سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... نوش جا کانال دسر و ژله مدرن
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهوه مورد علاقه شما کدومه؟😎☕️ . هر سوالی داشتین توی کامنتها بپرسین☕️ . باز هم یک اموزش کوتاه از قهوه هایی که همیشه سوال میکنید چطوری درست کنیم 😋. فوت و فن این قهوه خوشمزه : 🌀 یک قاشق مرباخوری پر قهوه ترک مرغوب 🌀یک فنجان قهوه ترک شیر سرد یا اب سرد ✅ اگر از شیر استفاده میکنید قهوه یونانی میشه ، مثل ما 🌀اگر دوست داشتین 1 ق مرباخوری شکر که ما استفاده نکردیم . . ⚜️ قهوه رو اول در شیر یا اب حل کنید بعد روی شعله کم بزارین ⚜️ از جزوه استفاده کنید که ته ظرف پهن تر از سر ظرف باشه ⚜️ همین که قهوه بالا اومد و حباب هارو دیدین ، گاز رو خاموش کنید تا قهوه نجوشه . . ✳️فوم هارو با قاشق جدا کنید و کف فنجان بریزید و قهوه را به ارامی از گوشه فنجان بریزید
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، 150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد