فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت قیمه فوق العاده 👩🏻🍳👩🏻🍳
۶۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۴۰۰ گرم لپه
۴عدد لیمو عمانی
۲عدد عصاره گوشت
۳عدد پیاز (یکی برای پخت گوشت)(دوتا برای لپه)
۳قاشق غذاخوری رب
۱عدد چوب دارچین
۱عدد گوجه فرنگی بزرگ
۲قاشق چایخوری زردچوبه
زرشک و سیب زمینی به مقدار دلخواه
🥦
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی_تابستانی_عالی
7 عدد لیموی تازه که 2 تا برای رنده کردن پوست آن است.
یک لیوان شکر
یک لیتر آب خنک
لیموها را شسته و بعد مانند کلیپ خرد میکنیم.
پوست روی 2 تا از لیموهای باقی مانده را رنده کرده روی لیموهای خرد شده میریزیم.
شکر را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنیم و بعد 5 تا 10 دقیقه آن را رها میکنیم تا آب بیندازد اگر زمان کافی داشته باشد تا 40 دقیقه لیموها را به حال خود رها کنید.
میتوانید از چند پر سبزی معطر مثل ریحان یا نعنا برای معطر کردن نوشیدنی استفاده کنید.
مخلوط را از صافی رد کنید و یک لیتر آب خنک به آن اضافه کنید.
نوشیدنی ما آماده است.
#چیپس_خوشمزه
سیب زمینی متوسط 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها رو به صورت ورقهای نازک رنده کنید یا برش بدید. سپس با روغن زیتون و چاشنی ها گفته شده مخلوط کنید به مدت 20 دقیقه در دمای 180 روی توری درون فر بگذارید.اگر از سینی فر استفاده میکنید کاغذ روغنی پهن کنید. میتوان در روغن شناور داغ نیز سرخ کرد.
#ماکارونی
دو تا پیاز رو نگینی خورد میکنیم توی روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زردچوبه رو اضافه کرده و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب داخل ماهیتابه باز میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل و زعفرون و کمی پودر دارچین اضافه میکنیم و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم،میزاریم سرخ بشه.دوست داشتین میتونید مقداری فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه. ماکارونی که توی آبجوش میریزین و بعد آبکش میکنیم،یه لایه ماکارونی یه لایه سس میریزیم،میگذارین دم بکشد.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_رستورانی
#ترشی_کلم_قرمز
یکسری رنگ عذا میریزن که خوشرنگ بشه اما همین ابلیمو و نمک رنگشو قشنگ میکنه.از سرکه سیاه هم میشه استفاده کنید.سرکه ولرم باشه بهتره زودتر میرسه اما سرد هم باشه عیبی نداره.
موادلازم
کلم قرمز متوسط یک عدد
سرکه سفید دو لیوان
اب سه چهارم لیوان
نمک دو قاشق
شکر یک قاشق
سیر چند حبه
فلفل تند
کلم رو خرد کنید بعد بگدارید کامل خشک بشه
سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک و سه قاشق آب لیمو روش بریزید ومخلوط کنید تا نمک آب بشه
(آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره)
ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه
تو این فاصله سه چهارم لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوشید خاموشش کنید
بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه بعد بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش سیر و فلفل تند بگدارید.
بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_یونانی
ی ترشی پاییزی فوق العاده😍
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی
برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره.
ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید
و یک سوم ظرف رو از ژله آلورا پر کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه.
برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر، یا آب، یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. برای میوه کاج از شکلات آب شده استفاده کنید. و قسمت زرد هم ژله الورا و اکلیل خوراکی بریزید.
و برای قسمت کاور ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید. نکته. در پستهای قبل و استوری هایلایت طرز تهیه پاناکوتا رو توضیح دادم.
#سالاد_الویه
طرز تهیه:
فیله پخته شده یک مرغ(سینه)
هفت عدد تخم مرغ ابپز شده
حدود پنج عدد سیب زمینی تقریبا درشت ابپز شده
یک عدد هویج ابپز شده
خیارشور ریز خرد شده به اندازه کافی(بسته به ذائقه)
همه مواد رو رنده کرده باهم مخلوط میکنیم
برای سس:
حدود شش قاشق سرپر سس مایونز دو قاشق ابلیمو کمی نمک و فلفل سیاه رو باهم خوب همزده تا روان شود به مخلوطمون اضافه کرد و سس را به خوردش میدیم 💐💐 پ ن:من سالادم رو تو قالب تکسچر درست کردم که عکسشوزیرهمین پست گذاشتم برا تزئین روش هم از پوره سیب زمینی استفاده کرده که فقط نکته مهمش پوره رو اصلا زیاد شل نکنین و قالب یک شب تو یخچال بمونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷#کیک سورپرایز 🍰🍫
❌پارت اول❌
🛒 مواد لازم :
✅ 4 بسته بیسکوییت پتی بور کاکائویی
✅ 1 لیوان خامه صبحانه
✅ 80 گرم شکلات
✅ نصف استکان شکلات قطرهای
👈 برای کرم:
✅ 3 لیوان شیر
✅ 2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
✅ 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
✅ کمی رنده پوست لیمو(در صورت تمایل)
✅ 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
✅ نصف لیوان شکر
✅ 1 پاکت وانیل ترکیه (یا نوک قاشق وانیل ایرانی)