10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالادیونانی
موادلازم
خیار_گوجه_فلفل دلمه_پیاز_کاهو_زیتون سیاه_پنیرروغن زیتون_آبلیمو_نمک وسویاسس
باماباشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان
بلغورگندم1ليوان
يك ماهيچه گوسفندى با استخوان
زردچوبه كمى
نمك به ميزان دلخواه
آب 8ليوان
بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای سس خانگی
:
گوجه :2 کیلو
سیر : 3 حبه
روغن مایع : 3/5 ق غ خ
شکر سفید و قهوه ای از هر کدام : 2 ق غ خ
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام 1 ق چ خ
پودر سیر و پاپریکا : 1 ق چ خ
سرکه نصف فنجان: 3/4 ق غ خ
طرزتهیه
گوجه ها رو پوست گرفته و خرد و میکس کرده و در قابلمه ای بزرگ رو شعله با حرارت رو به بالا گذاشته و هر وقت جوش خورد حرارت رو به متوسط تا به ارامی جوش و اب اضافی تبخیر
اول کار روغن زده تا اب گوجه زیاد نپاشه و حبه سیر هم اضافه ، شکر هم اضافه و زمان داده تا بجوشه
و در اخر که به غلظت کافی رسید تمام ادویه ها اضافه و جوش بیاد و هر وقت به غلظت دلخواه رسید خاموش و داغ داغ از صافی رد کرده و در یخچال نگهداری کنید
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_برنجی
خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین
آرد برنج ...... 250 گرم (یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
پودر شکر ..... 90 گرم (نیم پیمانه + دو ق غ
گلاب...... یک چهارم پیمانه
کره .......صد گرم
پودر هل ......نصف ق چ
زرده تخم مرغ ..... یک عدد
سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد
توضیحات روی ویدئو هست
فر از یک ربع قبل با دمای 175 درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده، بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید
این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده
در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید.
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکم_پر
4 عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم 1عدد پياز خرد شده و 200 گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زردچوبه را اضافه مي كنيم و ميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم.
بادمجانها را از آب نمك خارج كرده و خشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. و با چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم
از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته.
كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم.
سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم و کمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر 180 درجه 60 دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم.
#پای_چوپان
🔹️مواد میانی:
🔸️مرغ 2 عدد سینه
🔸️قارچ 400 گرم
🔸️فلفل دلمه ای 2 عدد
🔸️سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
🔸️پنیر پیتزا 500 گرم
🔸️پودر سوخاری به مقدار لازم
🔹️مواد پوره:
🔸️سیب زمینی آب پز 4 عدد
🔸️شیر 2/3 لیوان
🔸️کره 100 گرم
🔸️خامه کاله 100 گرم
🔸️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹️مرغ پخته را ریش ریش کنید، سس بزنید و کف ظرف مناسب فر بریزید.سپس قارچ و فلفل دلمه ای را نگینی خورد کنید و مقداری با ادویه و نمک و فلفل تفت دهید.روی لایه مرغ پنیر پیتزا بریزید، سپس مواد تفت داده شده و دوباره پنیر پیتزا بریزید.درون یک تابه سیب زمینی رنده شده، شیر، نمک و فلفل و کره تفت بدهید و بعد از خاموش کردن خامه را اضافه کنید.سیب زمینی ها را روی لایه قبلی در ظرف ریخته و در نهایت پودر سوخاری بریزید.ابتدا ظرف را در فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 بگذارید و سپس 10 دقیقه گریل کنید.در تابه هم میتوانید انجام دهید ولی قسمت رویی آن گریل نمیشود.