eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذا فوری نیم کیلو تره 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 خمیر 16 خمیر هزارلا
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه شکلاتی بدون فر و همزن
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دارکردن ماهی برای سبزی پلو باماهی برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا: بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چایی‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایی‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛ آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنیدسپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم. حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم 📤فوروارد یادتون نره