#چیز_کیک_نسکافه
ردیف اول
چهار بسته بسکویت اوریو که ایرانیش هم دربازار بابهترین کیفت موجوده
دوبسته بسکویت پتی بور شکلاتی
۵۰ گرم کره اب شده
سه ق غ خامه
مواد باهم مخلوط
ته قالب چرب شده فشرده میکنیم وحدود ده دقیقه ای در فر۱۶۵ درجه میزاریم یا مواد مخلوط وفشرده کنید در فریرز میزاریم بعد
ردیف دوم
در میکسر
ماست شیرین پرچرب کم نمک نصف پیمانه
دو ق غ پودر کاکائو
یک ق غ نسکافه
هفت عدد پنیر کیبی یا پنیر ماسکار پونه ۱۵۰گرم
چهار فنجان قهوه خوری شکر
شش فنجان قهوه خوری شیر خشک
تمام مواد باهم مخلوط کنید در اخر یک قاشق غذاخوری ژلاتین رو باسه ق غ اب بن ماری کنید باز بمواد داخل میکسر اضافه کنید
روی بسکویت ریخته بعد چندین ساعت دریخچال میزاریم تا چیز کیکمون ببنده ودر اخر با نوتلا تزیین میکنیم
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یخ_فانتزی
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی!
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
26.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه☝️☝️
#بورک_سیب_زمینی🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
#آژله_معلق 😋
👈 دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم بشه و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش و باز هم یخچال و بعد میل کنید 😋
💜
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی 😋 🌸🍃
مواد لازم:
1 لیوان کنجد
1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید)
1 قاشق چایخوری کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلات و موز😋
اگر دوست داشته باشید می تونید کمی گردوی نگینی هم اضافه کنید ولی به نظر من دیگه خیلی سنگین میشه و برای یه کیک عصرونه در بهار مناسب نیست.
مواد لازم🔻
آرد قنادی دو پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق سوپخوری
موز دو عدد متوسط(با پوست تقریبا سیصد تا سیصد و پنجاه گرم وزن دو عدد باشه)
#ترشی_گوجه_گیلاسی
خیلیاتون خواستید آموزش این ترشی جذاب رو بزارم
درست کردنش خیلی آسونه ، قبل از هرکاری گوجه گیلاسی ها رو بشورین و بزارین تا آبش بره و خشک بشه،
با خلال دندون پایین و بالای گوجه رو سوراخ کنین،
این کار مانع آب رفتن داخل گوجه میشه،
گوجه ها رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید به طوری که لا به لاش سبزی های معطر (جعفری ، شوید ، ترخون و قره کروویز "جعفری برگ پهن" ) سیر خلال شده و فلفل تند هم بریزین،
همینجور تا لایه آخر ادامه میدیم و در آخر به میزان لازم نمک بریزید و ظرفتون رو پر از سرکه کنید (نسبت سرکه : دو سوم پیمانه سرکه و یک سوم پیمانه آب جوشیده سرد شده)
من از سرکه خونگی استفاده کردم ولی فکر میکنم فرقی نداره از هر سرکه ای که استفاده کنید.
*سبزی ها رو مثل سبزی خوردن خُرد می کنیم.
#ترشی
#گوجه_گیلاسی
#ترشی_گوجه_فرنگی
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای لذیذ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و زیره و پودر سیر هر کدوم یک قاشق چای خوری
سیب زمینی ۳ عدد
مواد سس
ماست ۵ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من عاشق غذاهاي پلويي هستم ، شما چطور ؟
اين هم از قنبر پلوي شيرازي .
مواد لازم براي ٤ نفر
برنج سه پیمانه
گوشت چرخ کرده ٣٥٠ گرم
مغز گردو (خرد شده) ١٠٠ گرم
کشمش پلويي ۵۰ گرم
رب انار سه قاشق غذاخوری
ارد نخودچي ٣٥ گرم
پیاز درشت یک عدد
نمک ١ ق غ
فلفل ١ ق چ
زردچوبه ١ ق چ
دارچين ١ ق چ
شیره انگور یکونیم قاشق غذاخوری
زعفران دم شده به مقدار لازم
مراحل پخت رو هم كامل توضيح دادم 😍
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_مرغ_مجلسی
طرزتهیه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا ۱/۵ ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه)
در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پیاز داغ رو اماده میکنیم💢
مقداری روغن در تابه ای مناسب میریزیم و یک عدد پیاز رو خلالی کرده تفت داده تا سرخ و طلایی بشه و بعد سیر خرد شده هم باهاش تفت میدیم رب و هویج پخته هم اضافه و تفت میدیم و کنار میزاریم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به پیاز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقیقه میزاریم بجوشه و بعد مرغای سرخ شده هم بهش اضافه و یک ربع تا ۲۰ دقیقه میزاریم جابیفته و بعد خاموش
نوش جان
؛
من مرغا رو خام دوست ندارم باید حتما سرخ کنم و البته خوشمزه تر هم میشه ؛