فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_فانتزی
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی!
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
26.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه☝️☝️
#بورک_سیب_زمینی🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
#آژله_معلق 😋
👈 دسر مورد علاقه تون رو تو لیوان ریخته و میزارید تو یخچال تا ببنده بعدش یک لایه نازک ژله آلوورا آروم روش میریزید و دوباره میزارید یخچال و بعد میوه ی دلخواهتون رو به شکلی که دوست دارید میزارید روش و یه کوچولو ژله دورش میریزید و دوباره یخچال بعدش یه بار دیگه هم از یخچال در میارید و ژله ی آلوورا رو میریزید دور میوه و میزارید یخچال تا جای میوه تون محکم بشه و دوباره که از یخچال اومد بیرون کل ژله رو میریزید و میره تو یخچال و در آخر بقیه ی دسر رو میریزید روش و باز هم یخچال و بعد میل کنید 😋
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_کنجدی 😋 🌸🍃
مواد لازم:
1 لیوان کنجد
1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید)
1 قاشق چایخوری کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلات و موز😋
اگر دوست داشته باشید می تونید کمی گردوی نگینی هم اضافه کنید ولی به نظر من دیگه خیلی سنگین میشه و برای یه کیک عصرونه در بهار مناسب نیست.
مواد لازم🔻
آرد قنادی دو پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق سوپخوری
موز دو عدد متوسط(با پوست تقریبا سیصد تا سیصد و پنجاه گرم وزن دو عدد باشه)
#ترشی_گوجه_گیلاسی
خیلیاتون خواستید آموزش این ترشی جذاب رو بزارم
درست کردنش خیلی آسونه ، قبل از هرکاری گوجه گیلاسی ها رو بشورین و بزارین تا آبش بره و خشک بشه،
با خلال دندون پایین و بالای گوجه رو سوراخ کنین،
این کار مانع آب رفتن داخل گوجه میشه،
گوجه ها رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید به طوری که لا به لاش سبزی های معطر (جعفری ، شوید ، ترخون و قره کروویز "جعفری برگ پهن" ) سیر خلال شده و فلفل تند هم بریزین،
همینجور تا لایه آخر ادامه میدیم و در آخر به میزان لازم نمک بریزید و ظرفتون رو پر از سرکه کنید (نسبت سرکه : دو سوم پیمانه سرکه و یک سوم پیمانه آب جوشیده سرد شده)
من از سرکه خونگی استفاده کردم ولی فکر میکنم فرقی نداره از هر سرکه ای که استفاده کنید.
*سبزی ها رو مثل سبزی خوردن خُرد می کنیم.
#ترشی
#گوجه_گیلاسی
#ترشی_گوجه_فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای لذیذ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و زیره و پودر سیر هر کدوم یک قاشق چای خوری
سیب زمینی ۳ عدد
مواد سس
ماست ۵ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من عاشق غذاهاي پلويي هستم ، شما چطور ؟
اين هم از قنبر پلوي شيرازي .
مواد لازم براي ٤ نفر
برنج سه پیمانه
گوشت چرخ کرده ٣٥٠ گرم
مغز گردو (خرد شده) ١٠٠ گرم
کشمش پلويي ۵۰ گرم
رب انار سه قاشق غذاخوری
ارد نخودچي ٣٥ گرم
پیاز درشت یک عدد
نمک ١ ق غ
فلفل ١ ق چ
زردچوبه ١ ق چ
دارچين ١ ق چ
شیره انگور یکونیم قاشق غذاخوری
زعفران دم شده به مقدار لازم
مراحل پخت رو هم كامل توضيح دادم 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_مرغ_مجلسی
طرزتهیه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا ۱/۵ ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه)
در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پیاز داغ رو اماده میکنیم💢
مقداری روغن در تابه ای مناسب میریزیم و یک عدد پیاز رو خلالی کرده تفت داده تا سرخ و طلایی بشه و بعد سیر خرد شده هم باهاش تفت میدیم رب و هویج پخته هم اضافه و تفت میدیم و کنار میزاریم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به پیاز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقیقه میزاریم بجوشه و بعد مرغای سرخ شده هم بهش اضافه و یک ربع تا ۲۰ دقیقه میزاریم جابیفته و بعد خاموش
نوش جان
؛
من مرغا رو خام دوست ندارم باید حتما سرخ کنم و البته خوشمزه تر هم میشه ؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پنيري خوردين تا حالا ؟ 🌶🥔🧀😋
اگه از اين ويديو خوشتون اومد با دوستاتون به اشتراك بزاريد كه منم انرژي بيشتري براي ويديوهاي اموزشي بگيرم 😍❤️
.
مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه:
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
.
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. .
#کرم_کاپوچینو 🍮 😋
▫️کاپوچینو ۴بسته
▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۲/۳ پیمانه
▫️خامه صبحانه ۱۶۰ گرم
▫️پودر ژلاتین ۳/۵ ق غ
▫️آب سرد نصف پیمانه
🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت ۶ ساعت میذاریم
#خورشت_مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم
یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم
حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم
حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه
آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار
حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم
وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم
حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم
برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم
مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم
حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته و نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 #بابا_قنوش 🌷
❌پارت اول❌
مواد لازم
بادمجان کبابی ۳۰۰-۲۵۰ گرم
حدود ۴-۳ عدد بادمجان
ارده ۲ق غ
جعفری ۲ ق غ
آبلیمو ۱/۵ ق غ
روغن زیتون ۲ق غ
نمک
فلفل
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_لوبیا_سبز
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی.
لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست.
الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکممیبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالممیمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه.
اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست.
نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه.
#کنسرو_لوبیا_سبز #آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رز
مواد لازم
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
نوش جان! ️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_لوبیا_سبز
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی.
لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست.
الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکممیبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالممیمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه.
اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست.
نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه.
#کنسرو_لوبیا_سبز #آشپزی