پیتزا
💢نون تست هارو با كاتر حلقه اى زدم و روش رو بدون سس زدن (هميشه سس كچاپ ميزدم)پنير پيتزا ريختم و مرغ پخته و ريش شده رو كه با قارچ و فلفل دلمه اى و ادويه(زردچوبه؛فلفل؛نمك؛اويشن)تفت دادم ريختم و در اخر مقدارى پنير...
روى لايه اخر پنيرى فلفل دلمه و گوجه و قارچ گذاشتم و فرستادم توى فر...
فقط شعله بالا رو روشن كردم و تا زمان اب شدن پنير گذاشتم اون تو بمونن
#بیسکوییت_بستنی_توت_فرنگی
خامه
توت فرنگی 20 عدد (خرد شده)
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بیسکویت 1بسته (ساقه طلایی یا کرمدار)
طرز تهیه:
یک قالب کیک (گرد) 20 سانتیمتری را با کاغذ روغنی یا فویل میپوشانیم و بمدت 10 دقیقه در فریزر میگذاریم تا سرد شود.
بستنی را در یک کاسه با همزن برقی حدودا 2 دقیقه میزنیم تا نرم شود اما همچنان حالت خودش را حفظ کند.
نصف توت فرنگی های خرد شده را به بستنی اضافه میکنیم و حدودا 1 دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ شود. سپس بستنی را با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش را صاف میکنیم. بیسکویت را خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل 2 ساعت در فریزر قرار میدیم تا حالت بگیرد. (اگر بیش از 2 ساعت در فریزر میگذارید باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا یخ نزند
💜
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
#کشک_کدو_کرمانی 😋
کدو سبز 4 عدد
کشک 1 پیمانه
روغن یک ق غ
پیازداغ 3 ق غ
نعناداغ 2 ق غ
سیرداغ 1 ق غ
گردوی خورد شده 2 ق غ
زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، زنجبیل به مقدار دلخواه
نمک به میزان لازم
آبلیموی تازه 2 ق غ
کدوها را شسته و ریز خورد کرده و در ماهیتابه ریخته، روغن و نیمی از پیازداغ، سیرداغ و ادویه ها و نمک و آبلیمو را به کدو اضافه کرده درش را میذاریم و با حرارت پایین میپزیم تا آب کدو کشیده بشه و بپزه. در آخر کشک و نعنا داغ و گردو را روی مواد ریخته و روی حرارت میذاریم تا چند جوش بزنه و زیر گاز و خاموش میکنیم.
اگه کدوهاتون تازه نیست پوست کدو را بگیرید.
کشک کدو طعمی مثل کشک بادمجون داره و میتونه بافتش هم مثل کشک بادمجون باشه اول کدوها را سرخ کنید بعد له کنید و...
میتونید از دو تا گوجه فرنگی هم موقع پخت کدو استفاده کنید.
#کشک_کدو_کرمانی 😋
کدو سبز 4 عدد
کشک 1 پیمانه
روغن یک ق غ
پیازداغ 3 ق غ
نعناداغ 2 ق غ
سیرداغ 1 ق غ
گردوی خورد شده 2 ق غ
زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، زنجبیل به مقدار دلخواه
نمک به میزان لازم
آبلیموی تازه 2 ق غ
کدوها را شسته و ریز خورد کرده و در ماهیتابه ریخته، روغن و نیمی از پیازداغ، سیرداغ و ادویه ها و نمک و آبلیمو را به کدو اضافه کرده درش را میذاریم و با حرارت پایین میپزیم تا آب کدو کشیده بشه و بپزه. در آخر کشک و نعنا داغ و گردو را روی مواد ریخته و روی حرارت میذاریم تا چند جوش بزنه و زیر گاز و خاموش میکنیم.
اگه کدوهاتون تازه نیست پوست کدو را بگیرید.
کشک کدو طعمی مثل کشک بادمجون داره و میتونه بافتش هم مثل کشک بادمجون باشه اول کدوها را سرخ کنید بعد له کنید و...
میتونید از دو تا گوجه فرنگی هم موقع پخت کدو استفاده کنید.
شامي_پوك_رشتي
.
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید.
اين مقدار مواد براي شيش نفره.
#نوشیدنی_لیمو_ورزماری 🍸 😋
🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه
اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه
💜