#شرتبرد_كارامل
ابتدا225g كره،3/4🥛پودر شكرنوک ق.چ وانيل و1/2ق.چ هل را خوب بزنيد تا كرم رنگ شود و1عددزرده تخم مرغ را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شود سپس2تا2/5🥛 ارد1ق.چ بكينگ پودر و 1ق.چ پودر كاسترد رو باهم مخلوط كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بياد و كف سيني رو كمي چرب كنيد خمير رو يكدست پهن كنيد با وردنه قلتكي روي خمير بكشيد و به مدت ١٥ تا٢٠ دقيقه داخل فر از قبل گرم شده بذاريد،براي كارامل روي شيريني ابتدا100g كره و1/2🥛 شكر قهوه اي را روي حرارت بذاريد و مرتب هم بزنيد تا شكر حل شود و بعد2ق.غ عسل و1/2🥛 شيرعسل را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم،از روي حرارت برداشته قالب را از فر بيرون بياريد و كمي كه از حرارت افتاد كارامل رو روي خمير بريزيد و به مدت ده دقيقه داخل فر بذاريد و بعد از فر خارج كرده بذاريد فريزر خوب خودشو بگيره،200gشكلات رو به روش بن ماري حل كنيد2ق.غ روغن رو بهش اضافه كنيد و روي لايه ي كاراملي بريزيد و بذاريد در يخچال كمي خودشو بگيره و سپس با تيغ و خطكش برش بزنيد
#کیک_آپ_ساید_داون_آناناس
کیک های آپ ساید داون یا وارونه به کیک هایی گفته میشه که کف قالب میوه گذاشته میشه و بعد از برگردوندن قالب میوه ها روی کیک قرار میگیرن.
مواد لازم:
کره 50 گرم
شکر قهوه ای 1 پیمانه
کمپوت آناناس حلقه ای
کمپوت گیلاس یا آلبالو
طرز تهیه:
برای تهیه این کیک از هر کیک دلخواه میتوانید استفاده کنید. #کیک_کره ای گزینه مناسبی است.
کره را داخل قالب دلخواه ریخته داخل فر قراردهید تا کره ذوب شود. سپس شکر قهوه ای را به طور یکنواخت روی کره داخل قالب بریزید. آناناس را کف قالب چیده وسط هر کدام از آناناس ها یک عدد گیلاس یا آلبالو قرار دهید. در صورتی که به گیلاس و آلبالو دسترسی ندارید به سادگی آن را حذف کنید. مواد کیک مورد نظر خود را آماده کنید. میتوانید داخل کیک خود از اسانس آناناس استفاده کنید. مواد کیک را داخل قالب روی آناناس ها ریخته داخل فر قراردهید تا بپزد. پس از پخت قالب را از فر خارج کرده دور کیک را با چاقو آزاد کنید . تا کیک داغ است ظرفی را روی قالب قرارداده قالب را برگردانید و به مدت 5 دقیقه به حال خود رها کنید . پس از 5 دقیقه میتوانید قالب را از کیک جدا کنید.
#کیک_موج_دار
اگه دوست دارید کیک چند لایه با رنگهای مختلف درست کنید ولی رنگهاشون با هم مخلوط نشن میتونید از این تکنیک استفاده کنید.
مایه کیک رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به رنگ هایی که دوست دارید در بیارید. مثلا میشه کیک دو رنگ سفید و شکلاتی درست کرد یا سه رنگ مختلف.
لایه اول رو توی قالب بریزید. روی لایه اول با الک پودر کاکائو بریزید طوری که کاملا لایه اول پوشیده بشه. حالا لایه دوم رو بریزید طوری که با لایه اول مخلوط نشه و همینطور لایه های بعدی. بعد از پخت میبینید که لایه های رنگی کیک با هم مخلوط نشدن. از هر دستور کیکی میتونید استفاده کنید ولی کیک هایی که موادشون کمی سفت باشه بهتر جواب میده مثل کیک_کره_ای.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
#کیک_پنبه_ای
طرز تهیه:
آرد دولیوان
شکر یک لیوان
ماست یک لیوان
تخم مرغ 1عدد
روغن نصف لیوان
وانیل 1ق م
بکینگ پ:1ق م
ابتدا مواد خشک را سه بار الک میکنیم و میزاریم کنار و بعدتخم مرغ و شکر را هم میزنیم تا کرمی رنگ شود و بعد بترتیب روغن و ماست رااضافه و بعد آروم آروم مخلوط آرد را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و بعد داخل قالب ک چرب و کمی ارد پاشیدیم میریزیم وداخل فر از قبل روشن شده. ۴۰ دقیقه با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد میزاریم.
#کیک_آلبالویی_پنیری
تخم مرغ ۳عدد
شکر دانه ریز۱لیوان
آرد ۱لیوان و نیم
ماست۳/۴لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
برای رویه کیک👇
پنیر خامه ایی و آلبالو به مقدار دلخواه
ابتدا تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.بعد روغن را اضافه میکنیم و کمی مخلوط کرده. بعد ماست را افزوده و هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود بعد مایه کیک رو در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و روی مواد کیک را با آلبالو که از قبل هسته ی آن را درآورده و پنیر خامه ایی گذاشته و در فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت۴۵دقیقه قرار داده.
#دسر_شكلات_فندقي
فوق خوشمزه
شير كاكائو پرچرب ٣ ليوان
خامه ٢٠٠ گرم ( يك بسته )
شكلات تخته اي ٢٠٠ گرم
فندق خام پودر شده١٠٠ گرم
پودر ژلاتين ٢/٥قاشق غذاخوري
شكر نصف ليوان
ابتدا شيركاكائو رو روي گاز گرم ميكنيم شكلات تخته اي و شكر و شكلات تخته اي رو بهش اضافه ميكنيم مدام هم ميزنيم تا حل بشه بايد شعله گاز خيلي كم باشه تا شير نجوشه بعد حل شدن خامه و پودر فندق رو اضافه ميكنيم
بعد كه خامه حل شد چون دون دون ميمونه از روي شعله بر ميداريم و با هم زن يا گوشكوب برقي ميزنيم تا يكدست بشه
پودر ژلاتين رو با يك سوم ليوان اب به روش بن ماري حل ميكنيم
بهش اضافه ميكنيم و با قاشق هم ميزنيم داخل قالب ميريزيم ٦ ساعت داخل يخچال ميزاريم بعد برميگردونيم
#کیک شکلاتی با فلینگ پنیر شکلاتی
1پ ارد و2ق.چ بکینگ پودر و1/3پ پودر کاکائو وکمی نمک را الک کرده در ظرف گودی ریخته1/5پ شکر را هم در همان ظرف ریخته همه مواد خشک را ترکیب کنید.
در ظرف دیگر2عدد تخم مرغ را به همراه وانیل1پ شیر و1پ قهوه دم کرده با ویسک هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن روغن است بعد از مخلوط شدن کامل مواد تر را به خشک اضافه کنید با همون ویسک یا همزن دستی خوب موادویکسان میکنیم
مواد را داخل قالب اماده شده ریخته و در فر 180 به مدت تقریبی 45الی 55قرارمیدهیم.
و برای فلینگ شکلات پنیری باید یک بسته 250گرمی پنیر خامه را به همراه گاناش برابر درست شده و کامل سرد شده مخلوط کرده و خوب باهمزن بزنید تا یکم سبک و حجم بگیره و بعد از سرد شدن کیک بین لایه های کیک کشیده مقدار گاناش اضافه شده به میل خودتونه
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوکوم کوکوش شکلاتی
1لیترشیر ،1🥛 شکر ،2ق.غ آرد، 2ق.غ نشاسته و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید (قبلش کاسه ها را با آب خیس کنید و آب را بیرون بریزید با اینکار راحت تر از کاسه جدا میشود) بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید. نوش جان
#نكته ى كليدى درباره ى ژله
بعضى از دوستان خواستن بدونن كه چرا نميتونن سالم ژله رو از ظرف برگردونن ؟
روش تهيه ى ژله رو همه ى دوستان ميدونين ولى مجدداً توضيح ميدم .
به ازاى هر بيته پودر ژله يك ليوان اب را در ظرفى ريخته و بگذاريد تا جوس بيايد سپس پودر ژله را داخل ان ريخته و خوب هم بزنيد تا كاملاً حل شود و خوب هم بزنيد بعد نصف ليوان اب سرد را به ان اضافه كنين و خوب مخلوط كنيد ⚜و نكته ى كليدى ⚜اينجاست كه بايد ١ قاشق غذاخورى پودر ژلاتين را در ١/٢پيمانه اب معمولى بريزيد و بعد در مايكرو به مدت چند ثانيه قرار دهيد تا محلول اب و ژلاتين خوب حل شود و بعد به ظرف محتوى ژله اضافه مى كنيم و خوب هم ميزنيم و داخل ظرف مورد نظر منتقل ميكنيم
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷#چیکن برگر 🌷
.
.
مواد لازم برای ۶ عدد
۲ عدد ران مرغ
۲ عدد سینه مرغ
نان برگر ۷ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پیاز قرمز ۱ عدد
ادویه ها شامل
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و پودر سیر و اورگانو که از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
این قطعا ابدار ترین برگر مرغی هست که تا الان امتحان میکنید