eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ای دوست الهی درهای مهربانی همیشه بروی دل هاتون بازباشه الهی نسیم،عشق نوازشگرلحظه هاتون باشه الهی شکوفه های لبخند روی لبهاتون باشن صبحتون بهـشت
سالاد آمریکایی مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز 4 عدد سیب زمینی آبپز 10 عدد خیارشور 2 حبه سیر اگه دوست داشتید بریزید نصف لیوان ماست نصف لیوان مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری برای تزیین طرز تهیه: هویج و سیب زمینی بگذارید بپزد بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور هویج و سیب زمینی را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم 2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود
سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 300 گرم پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم پیازچه خرد کرده 8 ساقه جعفری ریز خرد کرده 25 گرم سویا 60 گرم تخم مرغ همزده 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری پودر سوخاری 100 گرم روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آن‌گا ه تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود. حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود.
مواد لازم برای۴ نفر گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن گیاهی به مقدار لازم طرز تهیه ۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم نوش جان 💖
شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
▫️٣ تا سيب زميني متوسط ▫️٢ تا پياز متوسط ▫️١ و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️١/٢ پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️١/٢ پ جعفري خورد شده ▫️١ پيمانه قارچ ▫️٢ ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
تعداد: 4 نفر مواد لازم.پیراشکی آماده (ساده): 4 عدد روغن مايع (مخصوص سرخ‌كردن): به مقدار لازم تخم‌مرغ: 4 عدد ژامبون مرغ يا گوشت: 4 عدد پنیر ورقه‌ای گودا: 4 عدد *برای تهیه پیراشکی آماده به سوپرماركت‌هاي معتبر و بزرگ مراجعه كنيد.روش تهیه1. پیراشکی‌ها را با برش‌های افقی به دو نیم تقسیم کنید. به‌وسیله‌ کاتر، یک دایره بزرگ وسط یک سمت از برش‌ها ایجاد کنید.2. در تابه‌ای نسوز، مقداری روغن بریزید و روی حرارت زغال قرار دهید تا گرم شود، سپس پیراشکی‌های خالی‌شده رادر تابه قرار دهید و داخل هریک از آن‌ها، یک عدد تخم‌مرغ بشکنید. درِ تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها به‌مدت 5 دقیقه بپزند.3. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از تابه خارج کرده و روی تخم‌مرغ‌ها، یک عدد ژامبون و پنیرورقه‌ای را بگذارید. سمتِ دیگر پیراشکی‌ها را روی مواد قرار دهید و سرو کنید
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم دال عدس یک لیوان فرانسوی پیاز یک عدد جوپرک یا ورمیشل نصف لیوان ادویه ها(نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر لیمو عمانی و پودر کاری) طرز تهیه ابتدا پیاز رو داخل روغن سرخ کنید و ادویه ها رو اضافه کنید و عدس هایی که از قبل خیس دادید رو بریزید و کمی تفت بدید و آب جوش رو بریزید و اجازه بدید عدس ها کاملا بپزن! عدس ها که پختن ورمیشل یا جوپرک بریزید و بذارید خوب جا بیفته سوپتون آماده است و میتونید با لیمو ترش تازه میل کنید نوش جان😋😋
تزیین ساده با چوب دارچین سیب اویشن که ،میتونید کنار نوشیدنی های خنک و گرمتون قرار بدید 👌🍺
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک بدون فر😋 مواد لازم: ۲عدد تخم مرغ ۸قاشق غذاخوری آرد ۸قاشق غذاخوری شکر ۱۰قاشق غذاخوری شیر ۶قاشق غذاخوری روغن ۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد کمی وانیل عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید 💕واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون 💕میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس 💕فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین 💕بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست 💕وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین