eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهيه: يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅سالاد پاستا و کرفس😋 ✍مواد لازم پاستا:نصف بسته برگ اسفناج خرد شده:یک پیمانه ساقه کرفس تازه وترد به صورت خام:یک پیمانه ابلیمو:نصف پیمانه پودر سیر:یک ق م پودر اویشن:یک ق م روغن زیتون:دو ق غ پودرجعفری وگشنیز:از هرکدام دو ق م هویج:یک عدد رنده شده گوجه گیلاسی:به مقدار لازم نمک وفلفل سیاه:به مقدار لازم 🍜طرز تهیه هویجو رنده کنید با ساقه های کرفس تازه که خرد کردید واسفناج های تازه وریز که خرد شده اماده کنیدگوجه ها رو هم افزوده وبعد پاستا رو در اب جوش ریخته بانمک بذارید خوب پخته بشه وابکش کنید وبه موادتون اضافه کنید چاشنی ها را اضافه کرده خوب مخلوط کرده(من دو ق غ سس مایونز اضافه کردم که کاملا اختیاریه) یکی دو ساعت در یخچال بذارید وبعد نوش جان
🍰 😋 پودر بیسکوییت 1 پیمانه ماست 1 پیمانه کره 60 گرم شکر 1 پیمانه ژله کیوی 1 بسته تخم مرغ 2 عدد خامه 160 گرم پنیر خامه ای 210 گرم 🔸پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید
🥗 😋 ▫️کلم برگ سفید نصف یک عدد. ▫️انار ملس دو عدد. ▫️سینه ی مرغ نصف یک عدد. ▫️مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. ▫️سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. ▫️ماست 1 قاشق غذاخوری. ▫️آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم 🔸ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان پودر نارگیل برای کاسترد ۵۰ گرم کره یک لیوان آرد الک شده( لیوان من ۲۵۰ میلیلیتر است) ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۳ ق غ پودر کاکائو ۱ ق چ وانیل ۱ بسته خامه قنادی ابتدا پودر نارگیل رو داخل سینی میریزیم و کره رو درون قابلمه روی حرارت ذوب کرده و بعد آرد و شیر و پودر کاکاعو و شکر رو ریخته و روی حرارت کم هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه و بعد وانیل اضافع میکنیم و وقتی هنوز داغه روی پودر نارگیل ها ریخته و ۴ ساعت در یخچال میذاریم و بعد خامه قنادی ریخته و رول میکنیم و در یخچال قرار میدیم
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب: ۳ عدد آرد: ۲ پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۱ پیمانه روغن مایع: ۱/۲ پیمانه ماست: ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری پودردارچین: به مقدار لازم شکر، وانیل و تخم مرغ ها را انقدر هم می زنیم تا شکر حل شود، ماست و روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم.بکینگ پودر و با آرد مخلوط می کنیم و کم کم به مایه کیک اضافه کرده و هم میزنیم.سیب ها را پوست کنده و به صورت نازک برش می دیم و با مقداری پودردارچین آغشته می کنیم.تابه را با مقداری روغن چرب می کنیم و کاغذ روغنی را کف تابه قرار می دیم.مایه کیک را داخل تابه ریخته و سیب ها را روی مایه کیک به آرامی قرار می دیم و مقداری پودردارچین روی مایه کیک و سیب ها می ریزیم.درب تابه را بسته و تابه را روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن قرار می دیم.کیک ما بعد از سی دقیقه آماده هست.