#آش_حلبه 🍲 😋
▫️برنج یک پیمانه
▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ
▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم
برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه
سینه مرغ ۲ تکه
سس مایونز ۱ ق
سس کچاپ ۱ ق
نمک به مقدار لازم
شوید ۱ مشت
سیر درشت ۱ حبه
پاپریکا ۱ ق چ
نان لواش یا تافتون به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
#تهچین_اسفناج
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
برنج ۴ پیمانه
اسفناج نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب یک قاشق
روغن ، نمک، فلفل با میزان لازم
⬅️اول اسفناج ها میشوریم خرد میکنیم میپزیم و کمی سرخ میکنیم
⬅️در یک قابلمه یک پیاز خرد میکنیم کمی سرخ میکنیم اسفناج اضافه میکنیم و کنار میزاریم
⬅️در یک قابلمه دیگه گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم و یک قاشق پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و یک قاشق رب اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم کنار میزاریم
⬅️ برنج که از قبل خیس کردیم رو روی حرارت میزاریم کمی که نرم شد آبکش میکنیم و کنار میزاریم
⬅️حالا کف قابلمه تهدیگ دلخواه میزاریم روش ی لایه برنج میریزیم بک لایه اسفناج یک لایه مواد گوشتی من چند تکه فیله هم اضافه کردم میشه حذفش کرد
⬅️ روی حرارت کم میزاریم روی در قابلمه هم دم کنی میزاریم و حدود دوساعت میپزیم
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#پیراشکی_فیله_مرغ
مواد لازم
فیله سوخاری مرغ 2عدد
خمیر پیراشکی 3عدد
پنیر پیتزا 200گرم
نوش جان 💖
🍎سالادی به طعم سیب😋
🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم.
🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم میشود و هم رنگش تیره نمیشود.
کرفسها را (که اگر با برگهای کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید.
#چیپس_پنیری
مواد لازم
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
۲ پیمانه کراکر پنیری
۱ قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید.
با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید.
کراکرهای پنیری را درون کیسه های زیپ کیپ ریخته و بکوبید تا کاملا پودر شوند.
سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید.
سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند
نوش جان 💖
#ژله_رنگی_رنگی
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید.
که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه.
قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین
نوش جان 💖
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ساندویچ_مرغ_و_ترخون
ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد.
مواد لازم:
مرغ 1 تکه سینه پخته شده
مایونز ½ فنجان
کرفس خرد شده ⅓ فنجان
ماست ساده یونانی ¼فنجان
ترخون تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ½قاشق چایخوری
کاهو 4 برگ بزرگ
نان تست سبوس دار 8 قطعه
گوجه فرنگی 8 برش
طرز تهیه :
7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب هم بزنید.
برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست قرار بدهید، ساندویچ شما آماده است. نوش جان
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼💫الهی با نام و یادت
⚪️💫روزمان را آغاز میکنیم
🌼💫خدایا به اندازه مهربانیت
⚪️💫درکار همه برکت
🌼💫درمشکلشان گشایش
⚪️💫در وجودشان سلامتی
🌼💫در زندگَیشان
⚪️💫خوشبختی قرار بده #آمین
🌼💫بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
⚪️💫الــهـــی بــه امــیــد تـــو
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاپ_کورن_مرغ
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻
که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍
این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋
پ.ن:خدایی پنیر رو هر کاری میکنی جذاب میشه.😅
اصلا کش که میاد هوش از سر من میره