#دسر_شکلاتی اندونزی
👈مواد لازم
🍁پوشش شکلاتی
پودر آگار آگار: ۷ گرم
شکر دانه ریز: ۱۳۰ گرم
شیر مایع: ۶۰۰ میلیلیتر
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
👈طرز تهیه:
شیر مایع، آگارآگار، پودر کاکائو و شکر را بجوشانید تا جوش بیاید، مرتباً هم بزنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید، مخلوط را روی حرارت بپزید تا جوش بیاید و قهوهای رنگ شود. مخلوط را صاف کنید و نصف آن را درون قالب بریزید. بقیه را کنار بگذارید
🍁لایه بیسکوئیتی OREO
پودر آگار آگار: ۷ گرم
شکر: ۷۵ گرم
شیر ۳۰۰ میلیلیتر
سفیده: ۳ عدد
بیسکویت اوریو : ۱ بسته ؛ خرد شده
👈طرز تهیه:
شیر مایع، آگار آگار و شکر را حرارت دهید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کاهش دهید،
سفیده را بزنید تا سفت شود. در حالی که سفیده را با سرعت کم هم میزنید کم کم مخلوط آگار آگار را وارد کنید. بیسکویت اوریو را خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مخلوط را روی لایه شکلاتی در قالب بریزید و به یخچال منتقل کنید. در انتها بقیه خمیر شکلات را داخل پودینگ بریزید و بگذارید پودینگ خنک شود
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش برای پخت سینه مرغ 👌
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
#ویدیو_لیمو_عمانی_خانگی_نازگل🍋
کامل با تمام نکات و فوت 👌😍
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دسر شکلاتی بدون فر و همزن😋
🍩 🍩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سوپ شیر و پنیر چدار🤪
🧀 🧀
طلوع هر صبح هدیه ای
از جانب خداست
شاد و پرنشاط باشید
روزتون پراز موفقیت و برکت
#سلام_صبحتون_بخیر