#سالاد_گندم_ترکیه_ای 🍲
🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم.
@ashpazy_irani
#سالاد_خیار_و_شوید 🥒 🥗 😋
🔸خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت)
پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد.
خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم.
@ashpazy_irani
#سالاد_ماکارونی_با_جامبوشلز
🔴طرز تهیه
🔸نصف یک کلم سفید متوسط رو خرد کردم و شستم و آبکش کردم،دوتا هویج متوسط رو با رنده خرد کردم،پنج ورق ژامبون رو نگینی خرد کردم و ۳ عدد خیارشور رو هم نگینی خرد کردم،نصف بسته جامبو شلز رو مثل ماکارونی معمولی جوشوندم ،
🔸به اینصورت که توی قابلمه ای آب ریختم و گذاشتم بجوشه وبعد بهش یک قاشق چایخوری روغن و یک عصاره مرغ اضافه کردم و پاستاهای صدفی رو حدود یه ربع توش جوشوندم و بعد ابکش کردم و کمی روش آب ریختم،
🔸دو قاشق ذرت کنسروی و دوقاشق نخودفرنگی هم بهش اضافه کردم و درآخر همه ی موادو مخلوط کردم و بهش سس زدم ،مقدار همه ی مواد بستگی به سلیقه خودتون داره.بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردم داخل جامبو شلزها رو با مواد سالاد پر کردم.
@ashpazy_irani
#پای_سیب_زمینی
🔴طرز تهیه🔻🍲
🔸یک عدد پیاز رو نگینیخرد کرده و سرخ کردم بعد صد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم و خوب تفت دادم ذرت پخته شده هم اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه همزدم در اخر یک ق رب گوجه زدم و دو دقیقه بعد خاموش کردم قارچ هم بریزید عالیه من نداشتم
🔸سه تا چهار عدد سیب زمینی متوسط اب پز شده رو رنده کردم و ادویه زدم و کمی جعفری خرد شده + دو ق غ کره و باهم مخلوط کردم
قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و سیب زمینی رو کفش پهن کردم مواد گوشتی رو روی اون ریختم و صاف کردم بعد کمی کالباس رنده شده(قابل حذف) در آخر کمی آویشن روش ریختم و با پنیر پیتزا روش رو پوشوندم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم در آخر هم گریل زدم
هم ساده اس هم راحت آماده میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
@ashpazy_irani
#سوپ_هويج_زنجبيل 🍜 😋
🔸روغن داغ كنيد،پياز،سير و هويج ١٠ دقيقه تفت بديد.
زنجبيل و آب سبزيجات أضافه كنيد.وقتي جوش اومد حرارت كم كنيد و درب قابلمه رو ببنديد تا هويج نرم بشن.(حدود ٣٠ دقيقه)
شعله رو خاموش كنيد و با گوشت كوب برقي بزنيد.
نمك و فلفل أضافه كنيد.سوپ داخل سوپ خوري بريزيد و با پيازچه و كنجد تزئين كنيد.
اگر دوست داشتيد مي تونيد برگهاي سبز رنگ پيازچه رو بعد از نرم كردن سوپ داخلش بريزيد.تا چند دقيقه بجوشد.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #دسر_شامانو 🍮 😋👆
@ashpazy_irani
#مربای_به_و_سيب
به یک کیلو، سیب متوسط یک کیلو، شکر دو کیلو، آبلیمو يك قاشق، دانه های به یک قاشق، گلاب سه قاشق، هل چند دونه، زعفرون دم كرده دو قاشق( دلبخواهى)، آب به مقدار لازم .
پوست به و سیب رو گرفته و برش می زنیم هر دو رو به یک شکل برش ميديم.به ها رو داخل قابلمه مى ريزيم و بهش آب اضافه ميكنيم تا جايى كه روى به ها رو بگيره.بعد رو قابلمه دمكنى ميزاريم تا يه مقدار بپزه اما له نشه.بعد شکر رو اضافه می کنیم. تو این مرحله سیب هایی که برش داديم رو به مواد اضافه می کنیم و بعد هل و گلاب رو اضافه ميكنيم حرارت رو کم ميكنيم تا مربای ما قوام بیاد..حالا دونه هاى به رو جداگونه ميزاريم با آب بجوشه و بعد از صافى ردش كنيد تا دونه ها گرفته بشه و بعد ميريزيم داخل مربا تا لعاب بده. در آخر هم يك قاشق آبليمو اضافه ميكنيم براى جلوگيرى از شكرك. وقتی غلظت مربا به حد نصاب رسید حرارت رو خاموش کنيد اما دم کنی رو از روی قابلمه برنداريد تا قابلمه خنک بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_خرده_شیشه_شیر_کاکائو
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani