eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
☕️رابطه میان مصرف نسکافه تلخ و لاغری ☕️بسیاری از مردم تمایل به نوشیدن نسکافه با شکر دارند که این همان کافی میکس را به دست می دهد. اما باید توجه داشت که در مورد لاغری، صحبت از نسکافه بدون شکر و به صورت تلخ است. یکی از موادی که به وفور در نسکافه یافت می شود کافئین نام دارد که بر میزان سرعت متابولیسم بدن می افزاید و بنابراین سبب چربی سوزی می گردد. در این میان، محققان علم تغذیه بر این باورند حاکثر باید پنج فنجان از نسکافه تلخ و بودن شکر از نسکافه در کنار برنامه غذایی درست و فعالیت بدنی به میزان پنج ساعت در هفته بهره برد.
🧆کباب تابه‌‌ای جگر🧆 🥩این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد. 🥓مواد اولیه: 💭جگر سفید گوسفند یک عدد 💭هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان 💭گوشت چرخ‌کرده 200 گرم 💭پیاز رنده‌شده یک لیوان 💭آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری 💭نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم 🧆طرز تهیه: ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.
🥯یک قرص نان ساده 🥞البته دستور‌العمل بسیار قدیمی به نظر می‌رسد که نان را به جای خرید از بیرون در منزل تهیه کنید. اما هیچ چیز بوی خوش نان تازه و ساده را ندارد، خصوصا وقتی در مصرف پول صرفه‌جویی می‌کنید. 🍞مواد مورد نیاز: مخمر خشک 1 بسته آب ولرم 4/ 1 پیمانه آرد نان 2 فنجان (1/2 فنجان دیگر در صورت نیاز) آرد گندم 1 فنجان شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق چای خوری آب ولرم 1 تا 1/4فنجان روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 🍞طرز تهیه: در یک کاسه آرد و شکر و نمک و مایه خمیر فوری را بریزید و با قاشق مخلوط کنید. سپس روغن را ریخته و کم‌کم آب ولرم را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیری بدست آید که چسبندگی کمی داشته باشد. سپس خمیر را در محیط گرم آشپزخانه قرار داده و نیم ساعت صبر کنید تا حجمش دو برابر شود و بعد مجددا خمیر را ورز دهید.حالا نوبت شکل دادن به خمیرهاست. خمیر را به اندازه‌ی پرتقال بردارید و کف یک سینی چرب شده قرار ‌دهید و با دست کمی روی آنرا فشار داده و به آن شکل دهید. مجددا نیم ساعت دیگر در فضای گرم آشپزخانه قرار دهید. سپس مواد را در دمای 375 درجه فارنهایت و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید.
🥠شوکس پاف ▫️ارد ......150 گرم ▫️شکرپودر .......100گرم ▫️روغن شماره (50).........75گرم ▫️تخم مرغ..........۱عددخیلی کوچیک یا نصف ▫️▫️تخم مرغ بزرگ ▫️کمی وانیل 🥠اول روغن و شکرپودررو داخل دستگاه بریزید یا با همزن بزنید .بعد اردرو اضافه کنید وهم بزنید و در آخر تخم مرغ ورنگ رو اضافه کنید ودر دستگاه غذاساز بزنید تا خمیر لطیفی دست بیاد وبعد روی زمینه کار یا روی پلاستیک باز کنید و قالب بزنید وروی نون خامه ای بذارید و بره داخل فر
🍋بهترین روش برای خوردن پوست لیمو 🍋اکنون اجازه دهید بهترین شیوه برای خوردن پوست لیمو را پیشنهاد کنیم. ابتدا باید لیمو را در فریزر نگهدارید تا فریز شود. سپس آن‌ها را خرد یا رنده کنید. حال می‌توانید این تکه‌ها را در سالاد استفاده کنید و یا مستقیماً با مقداری شکر مخلوط کرده و میل بفرمایید. این بهترین شیوه است تا هم از مزه و هم از خواص مفید پوست لیمو بهره‌مند شوید.☑️
♨️مواد لازم 🔸آرد جو 40 گرم 🔸آب گوشت 2 لیوان 🔸شیر 2 لیوان 🔸خامه‏ 4 قاشق مربا خوری 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار دهید.بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم کنید و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.سپس بگذارید پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید.پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه کنید غذا آماده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : لیدی فینگر (خانگی یا آماده هم میتونین بخرین) خامه قنادی ۵۰۰ گرم(بسته بندی هایپرها دارن،شیرین شده هست نیاز به شکر نداره،مارکش هم که معلومه) پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم پودر کاکائو برای تزیین قهوه فوری یک عدد ماسوره شکوفه بزرگ قیف پلاستیکی طرز تهیه : خامه قنادی و پنیر رو داخل کاسه میریزیم و با همزن دور تند میزنیم تا حسابی فرم بگیره(چون ماسکارپونه توش داره یه خامه فرم دار و عالی درمیاد)،میزاریم نیم ساعت یخچال. میریم سراغ بقیه ، قهوه فوری رو داخل یه لیوان آب جوش میریزیم ، قالب کمربندی رو ورمیداریم و لیدی فینگر هارو داخل قهوه میغلتونیم و از دیواره قالب شروع میکنیم به چیدن،دیواره هارو که چیده شد،از کف قالب لیدی یه لایه فینگر میچینیم یه لایه خامه تااااا بالا ، مرحله آخر خامه میکشیم ، بعد روشو با قیف و ماسوره شکوفه ، شکوفه میزنیم و سرآخر روش پودر کاکائو الک میکنیم و دو سه ساعت میزاریم یخچال،بعد سرو میکنیم. بچه ها جونم اونایی که به کیک پزی و شیرینی و دسرجات خیلی علاقه دارن حتما یدونه از این قالبا تهیه کنن سایز کوچیک هم عالیه،قیمتش هم خیلی مناسبه من ۲ساله دارم و کلی استفاده ازش کردم😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🧄🌶🧂 اسمش به خاطر سادگیش انتخاب شده در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم: مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفل‌دلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما می‌تونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید. توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید. 🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اون‌هارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم) 🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری) . میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید. . تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری . سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان. نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه). . بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 فتوچینی پخته شده سیب زمینی پخته شده خورد شده هویج نگینی خورد شده نخودفرنگی ذرت خیار شور فلفل دلمه ای روغن زیتون سوسیس آب لیمو ترش تازه سس مایونز ماست فلفل سیاه و نمک