eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗🥗🥗 کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده.سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌قورمه سبزی نکته : استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در نقاط مختلف ایران سلیقه ای میباشد. ‌ ●چاشنی مورد استفاده ی من قره قورت میباشد . ●لوبیا از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و به خورشت اضافه میشود. ‌ ● ادویه جات مورد استفاده ی من شامل : زردچوبه،فلفل سیاه ،فلفل قرمز میباشد ‌ ●نمک و چاشنی خورشت در نیم ساعت آخر با خورشت اضافه میشود. ‌
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه 🍅👨🏻‍🍳 . . همه ي ما كم و بيش با اين غذا آشناييم ،اما نكته كجاست !!! خريد گوشت مهمه ،يك اين كه نزاريد گوشتي كه تو فريزر بوده رو براتون چرخ كنن چون آب ميندازه ،دو اينكه از چربي گوشت نترسين چون اونه كه شامي رو خوشمزه ميكنه ،سوم اين كه يكم گوشت دنده گوسفندي هم باهاش چرخ كنيد تا ببينيد تا الان اشتباه ميزديد ❤️ . . مواد لازم ٥ نفر گوشت ٤٠٠ گرم پياز درشت ١ عدد سيب زميني ١ عدد نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري زرده تخم مرغ ١ عدد آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ مواد سس 👇 گوجه ٨ عدد سير ٢ عدد كره ٢٠ گرم نمك و فلفل سياه مواد برنج 👇 برنج ٤ پيمانه نمك ١ قاشق چ خ روغن ٥ قاشق غ خ .
. یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گوجه سالاد زمستونی
🥗 😋 🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید.
‌ دسر سوپانگل 😋 ‌ کرم سوپانگل ‌مواد لازم:👇 ۱ لیتر شیر ۵ ق غ آرد ۴ ق غ پودر کاکائو ۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید) ۱ عدد زرده تخم مرغ ۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری نصف ق چ وانیل نصف لیوان آب سرد ‌‌ طرزتهیه:👇 به جز آب سرد، شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید. شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید. ‌ ‌‌ ‌
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام ما امروز خانوادگی آموزش یه عالی رو براتون ضبط کردیم ، البته زحمتش با بابایی بودا که الحق و الانصاف عالی شد، جاتون خالی ... 😁😁 مواد لازم : فیله مرغ : یک کیلو پیاز : دو تا تخم مرغ : دو تا آرد سوخاری : یک بسته فلفل سیاه : بسته به سلیقه تون فلفل پاپریکا : بسته به سلیقه تون آویشن : نصف قاشق چایخوری نمک : یک قاشق چایخوری سیر رنده شده : دو قاشق چایخوری سینه مرغ رو همراه با پیاز میریزیم داخل چرخ گوشت ، بعد که خوب چرخ شد بقیه مواد رو میریزیم و خوب ورز میدیم تا یکم سفت بشه، بعد به اندازه یه پرتقال کوچیک‌ بردارین و صافش کنین، میتونین هرچقدر دوست داشتین سرخ کنین و بقیه رو فریز کنین که بعداً ازش استفاده کنین. موقع سرو کردن حتما از پنیر ورقه ای هم استفاده کنین که خیلی خوشمزه ترش می‌کنه .... نوش جانتون .... .