فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_طالبی 😍😍
#میوه_آرایی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_فوری
تخم مرغ، وانیل، ماست، آرد، بکینگ پودر، روغن مایع، قاشق رو حتما به روغن آغشته کنید، وقتی پیراشکی ها آماده شد روش پودر قند بپاشید
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_تابستونی
#رژیمی
ذرت 1 فنجان
سیر 2 حبه
خرفه 1 بوته
خیار 2 عدد
ماست تازه 5 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
شوید نصف 1 بوته
نمک کمی
همه موادو با هم مخلوط کنید و در ظرف دلخواهتون سرو کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#نان👉🏻
#نان_قندی👉🏻
موادلازم:
شکر ۱۵۰گ
روغن مایع ۹۰گ
اب ۸۵ میلی لیتر
ارد ۴۰۰ گ
نمک میوه ۱/۲ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
طرزتهیه:
شکر،روغن,اب,نمک میوه را مخلوط کرده با همزن دستی می زنیم تا شکر حل شود. سپس ارد را کم کم اضافه می کنیم.
تا جایی ارد میریزیم که یکدست شود و به دست نچسبد . سپس ۲۰ دقیقه استراحت داده و خمیر را سه قسمت می کنیم
هر قسمت را روی نایلون نازک باز کرده بعد در سینی فر گذاشته وباچنگال سوراخ میکنیم .یک عددد تخم مرغ را میزنیم و رومال میکنیم. و کنجد پاشیده در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم
مواد لازم:
پوره زردالو ۲ و نیم لیوان حدودا نیم کیلو (زردآلو هارو هسته گرفته با مخلوط کن با شکر پوره کنید)
پودر ژلاتین ۳ ق.غ
اب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف بسته
شکریک پیمانه کمتر
مواد کرم :: شیر ۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
پودر کاستارد ۲ق.غ (در صورت نبود همون نشاسته ذرت)
نشاسته ذرت ۲ق.غ سر پر
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل ۱/۴ ق.چ
گلوکز ۱ ق.غ (برای براق شدن دسر، نبود هم مشکلی نیست )
طرز تهیه:
اول کرم رو درست میکنم همه مواد کرم رو با هم مخلوط میکنم و هم زده تا یکدست شه،اگه یکدست نبود میتونید از ی صافی رد کنید، بعد بزارید رو حرارت و مرتب هم زده تا مثل فرنی غلیظ شه، بعد خاموش کرده وانیل رو هم اضافه
پودر ژلاتین روی اب سرد پاشیده تا نرم شه بعد بن ماری میکنیم ، ب همراه پورع زردالو، خامه صبحانه ب مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ترکیب شن، من قالبم سیلیکونی بود چرب کردم و مقداری شکر پاشیدم، مایه رو توش ریختم گزاشتم یخچال تا خودشو بگیره، بعد توی ظرف سرو بر گردونید و آمادست.
#دسر_زردآلو
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#سالاد_مرغ
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده، یه پیمونه کرفس خورد شده، نصف پیمونه گشنیز خورد شده، همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅
#دسر_ليوانى
یک بسته پودر کرم کارامل را با ١/٥ ليوان شیر حرارت دهید تا پودر کاملا حل شود، حدود یک دقیقه ٢ق م ژلاتین را با چهار ق غ آب رو بخار کتری حل کنین به کارامل اضافه کنید، سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و یک بسته بیسکوییت پتی بور را خرد کنید و به داخل مخلوط کن بریزین وخوب هم بزنید، بعد یک پاكت خامه و یک ق م پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و تزئین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#آبنبات_پنیری_نعنایی
مواد لازم:
پنیر خامه ای (نرم شود) ۸۵ گرم
کره نرم شده ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۳ پیمانه
رنگ خوراکی (اختیاری) به مقدار لازم
درون کاسه بزرگی، پنیر خامهای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید. مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده، سپس آنها را درون پودر قند بغلطانید. آب نباتها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آنها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید. بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آنها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید.
🌀آب نبات پنیری نعنایی را میتوانید درون قالبهای مختلف به اشکال گوناگون درآورید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#خوراک_کدو
✍️مواد لازم:
کدو سبز 2 عدد
گوجه زیتونی 10 عدد (یا 2 عدد گوجه معمولی)
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
سیب زمینی سرخ کرده دلخواه
📝طرز تهیه:
1- کدوها را پاک کنید و حلقه حلقه کنید. کمی آنها را جلوی آفتاب بگذارید و بعد سرخ کنید.
2- گوجه ها را پوست بکنید، حلقه حلقه و سرخ کنید.
3- گوشت چرخکرده را همراه با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدهید تا پخته شود.
میتوانید گوجه و کدو را با گوشت مخلوط کنید یا آنها را روی گوشت بچینید و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید. با ریختن کمی آبغوره روی کدو غذا بسیار خوش طعم تر میشود. نوش جان!😋
🆔 @ashpazy_irani
#دوپیازه رولتی
سیب زمینی آبپز
پیاز
گوشت چرخ کرده
نخود سبز
ذرت
هویج
زردچوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کردم وله کردم و توی پیاز داغ و نمک و زردچوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گذاشتم (مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) و به کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گذاشتم
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#سالاد_نخود_با_گشنيز_و_نعناع 😋
🔸حبوبات و سبزيجات رو بيشتر در برنامه غذايي خانواده قرار بديد و از تنوع و خواصشون لذت ببريد.
♦️طرز تهيه:دو ليوان نخود پخته+سه چهارم ليوان گشنيز+يك سوم ليوان نعناع تازه+ آبليموي تازه دو تا سه ق غ+روغن زيتون يك ق غ+نمك و فلفل سياه+زيره سياه كمي+پياز خرد شده يك و نيم ق غ :همه مخلوط بشن و سِرو بفرماييد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
#تزئین_دمی_گوجه
#استانبولی
وقتی خوشمزه آماده شد ریختم تو استکان با پشت قاشق فشرده کردم نیازی به چرب کردن استکان هم نیست
وقتی داخل ظرف سرو برگردوندم روی سر مبارکش ماست چکیده شمال😍روباقیف شکوفه زدم وتکه های خیار رو پروانه ای گذاشتم روش مابینشم هم نعنا خشک شده پاشیدم، کف ظرف هم جعفری ساطوریه😎 . . .
🌀2تا پیاز رو خلالی کردم و داخل روغن با فلفل تازه قرمز چرخ شده تفت دادم وگوشت قیمه ای (ریز ریز کات شده) روبهش اضافه کردم وخوب تفت دادم و یه دونه گوجه رنده ریز اضافه و در ادامه کمی رب گوجه ونمک و کمی آب ریختم گذاشتم خوب بپزه و در آخر برنج رو باهاش مخلوط و دمی(کته) درست کردم 😊
کانال آشپزی ایرانی ❤️❤️
@ashpazy_irani
#سالاد_لوبیا_چیتی
با دستور سوزان عزیز
به نظرم مثل سالاد الویه میتونه خودش یه وعده کامل باشه
2لیوان سیب زمینی آبپز نگینی
1لیوان لوبیا چیتی پخته(از بیست و چهار ساعت قبل خیس کرده چند بار آبش رو عوض کنید سپس بپزید)
1عدد هویج آبپز نگینی
نصف لیوان خیار شور نگینی
مقداری پیازچه خرد شده
رو باهم مخلوط کنید
برای سس سالاد از مخلوط سس مایونز +نمک +فلفل +کمی سرکه سفید استفاده کنید، سعی کنید بعد از اضافه کردن سس به سالاد خوب مخلوط کنید و یکی دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
@ashpazy_irani