مربای هویج 😍😍
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه #فسنجون با پسته❣❣ 1 لیوان پسته آسیاب شده
ران مرغ 3 تیکه(میتونید از 1 عدد سینه مرغ ک تکه تکه کردین استفاده کنید )
کره 50 گرم اگر نبود مقداری روغن مایع
پیاز 1 عدد بزرگ
رب انار 3 ق غ خوری پر
زعفران دم کرده 3 ق غ خوری
شکر در صورت تمایل 1 ق غ خوری
نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم
ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم بعد مرغ رو بهش اضافه کرده و حسابی تفت بدین نمک فلفل سیاه زرد چوبه بهش اضافه کنید بعد پسته آسیاب شده رو اضافه کرده خیلی کم تفت بدین و رب انار شکر و زعفران رو اضافه کرده و 2 لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم تا دو تا 3 ساعت بپزه و خوب جا بیافته و در نهایت در صورت تمایل نیم ساعت آخر چند عدد آلوی خورشتی بهش اضافه کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به_و_بادام😋
به1کیلو
شکر1کیلو
شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ باسس ترییاکی
نمک فلفل سس ترییاکی به مرغ میزنیم سه ساعت میزاریم یخچال مزه داربشه
بعددرفر180درجه حدودا یک ساعت میزاریم تابپزه اخرسرفربالاراروشن میکنیم درحدی که روی مرغ برشته شه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله فالوده
#✍🏼طرز تهیه:
ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید.
بعد یک بسته ژله بلوبری به یکو نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین.
مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فرنی_دو_رنگ🥣
دو قاشق غذا خوری سر پر آرد برنج و چهار قاشق غذاخوری شکر رو در دو لیوان شیر خوب مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز و شکر حل شه.روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا فرنی مون یکدست بشه.کمی که غلیظ شد چهار قاشق غذاخوری گلاب میریزیم و باز هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه.شعله رو خاموش و یک قاشق پر خامه میریزیم و باز مدام هم می زنیم تا یکدست شه. نصف مواد رو با کمی زعفران دمکرده غلیظ مخلوط کردم و نصفش ساده!
🔸توی دو تا سس خوری ریختم و همزمان با هم از دوطرف توی ظرف ریختم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خورشت_ناردون_مرغ_شمالی
🔷مواد لازم
🔹ران مرغ 3 تکه-حدوداً 600 گرم
🔹پیاز 1 عدد بزرگ
🔹سیر تازه 2 حبه
🔹آب انار یک و نیم پیمانه
🔹رب انار 2 قاشق غذاخوری
🔹انار دانه شده نصف پیمانه
🔹 نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
🔆طرزتهیه
🔅ابتدا بعد از شستن مرغ ها اونها رو مزه دار یا به اصطلاح مرینیت می کنیم، به این ترتیب که تکه های مرغ رو داخل یک ظرف مناسب در دار قرار می دیم و به اندازه دلخواه از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقتون همراه با یکی دو قاشق روغن زیتون، به همه جای مرغ مالیده و بعد از گذاشتن درب ظرف اون رو به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار می دیم. من اینجا از پودر پاپریکا و کمی پودر تخم گشنیز هم استفاده کردم.
بعد از گذشتن زمان کافی، مرغ ها همراه مقدار کمی روغن سرخ کردم تا کاور بشه و هنگام پختن متلاشی نشه.
مرغ ها رو از تابه خارج کردم و در همون روغن پیازی رو که به صورت خلالی ریز خرد کرده بودم سرخ کردم و اجازه دادم تا به مرحله کاراملایز برسه. بعد سیر رو اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن و بلند شدن عطر بی نظیرش رب انار اضافه کردم. بهتره بگم که مزه انتهایی غذا رو رب انار٬ اگر شیرین، ملس یا رو به ترش باشه تعیین می کنه. رب انار من طعم میانه ای داشت.
بلافاصله هم میزنیم چون به سرعت میسوزه و آب انار رو اضافه می کنیم.
حالا در تابه یا قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا مخلوط جوش بیاد و بعد تکه های مرغ رو اضافه می کنیم
حرارت رو کم میکنیم تا مرغ ها کاملاً بپزه و خوراک به روغن بیفته. حدوداً یک ربع آخر پخت، دانه های انار رو اضافه می کنیم. در این مرحله درب ظرف رو نمی بندیم چون باعث میشه رنگ دونه های انار سفید بشه.
در پایان باید سس غلیظی داشته باشیم. همچنین می تونیم از چاشنی های متفاوتی برای این غذا استفاده کنیم تا به ذائقمون نزدیک تر بشه. برای مثال اگر غذای ترش دوست دارین از آبغوره یا آب نارنج و اگر شیرین تر می پسندین از شکر یا آلو بخارا استفاده کنین.
نوش جان.
لیموناد هندونه 🍉🍷
✍️ مواد لازم:
هندونه سه پیمانه
آب سه پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
لیمو ترش تازه۳ عدد
🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋
کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕
@ashpazy_irani