6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنی_خرما
مواد لازم :
خرما ۱۰ عدد
شیره ی خرما ۱/۴ لیوان
آرد برنج ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
دارچین یا هل نصف ق چ
گلاب ۱ یا ۲ ق غ
کره ۲۰ گرم یا ۱ ق غ
طرز تهیه
پوست و هسته خرما رو جدا کنید
یک مقدار شیر بهش اضافه کتید و داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشکوب برقی پوره ش کنید
یا حتی میتونید با پشت چنگال له کنید
شیر سرد رو داخل قابلمه بریزید و آرد برنج رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا آرد تو شیر حل بشه
خرما پوره شده و شیره ی خرما رو اضافه کنید
روی حرارت ملایم مدام هم بزنید ◀️مدام هم بزنید تا ته نگیره و آرد برنج پخته بشه
وقتی تقریباً غلیظ شد گلاب، دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرنی رو بدون اینکه هم بزنید با شعله خیلی کم به حال خودش بزارید تا جا بیفته
فرتی خوشمزه مون آماده ست
حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله فرنی رو به ظرف سرو منتقل کنید
وقتی کمی از حرارت افتاد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پروتئین_بار👩🍳
خرما ۱۰الی ۱۵عدد(باتوجه با ذائقه)
کره بادام زمینی ۲قاشق غذا خوری
آجیل سویا ۴۰ گرم
آردنخود ۴۰گرم
جودوسر فوری ۳۰گرم
دانه چیا اختیاری
قهوه دمی ۲تا۴قاشق
دارچین
آجیل دلخواه
درمان سیاتیک با زردچوبه❗️
زرد چوبه یکی از درمان های خانگی موثر برای درمان سیاتیک می باشد. به دلیل خاصیت ضد التهابیی که زرد چوبه دارد و به علت وجود کورکومین (curcumin) در زرد چوبه تورم و درد کاهش می یابد.
۱ قاشق چایخوری زرد چوبه را به یک لیوان شیر اضافه کرده و همچنین می توانید چوب دارچین هم به آن اضافه کنید. حال می توانید با استفاده از عسل آن را شیرین کنید. این نوشیدنی را روزی یک الی دو بار بنوشید تا به نتیجه مثبت برسید.
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب😍😋
تخم مرغ یک عدد
شکر۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرد یک لیوان
شیر نصف لیوان
وانیل نصف قاشق مرباخوری
سیب یک عدد
سیب روبه صورت نگینی ریزمیکنیم
همه ی موادروباهم مخلوط کرده ازموادباقاشق برمیداریم و توروغن داغ سرخ میکنیم بعددرشکروپودردارچین میغلتونیم
.
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو یونانی😋
مواد لازم🔻
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
هویج نگینی شده پخته ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته ۱ عدد
قارچ ورقه شده خرد شده ۲۵۰ گرم
ذرت پخته ۱ پیمانه
برنج ۴ پیمانه
نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
عصاره مرغ یا قلم ۴ پیمانه
⚠️نکته ۱ : من فلفل دلمه قرمز نداشتم ، به جاش از یک قاشق غذاخوری پاپریکا که همون فلفل دلمه قرمز خشک شدت هست ، استفاده کردم .
⚠️نکته ۲ : عصاره مرغ برای پخت برنج استفاده میشه ، اگر در دسترس تون نبود از آب استفاده کنید .
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون باگت😋😍
⚠️سه تا نکته مهم راجع به این نوع پیتزا یکم🔻
1_ اول اینکه این پیتزا خشک نیست نرمم نیست، ترده مثل اسنک، و اینکه حتما نون نرم و تازه باشه، خشک و سفت نباشه
2_ حتما همه جای نون حتی کناره هاشو کاملا سس بزنید تا نرم بمونه
3_حتما یه کاسه آب جوش بذارید تو فر تا محیط فر مرطوب بمونه و نونا خشک نشن و فقط پنج دقیقه بذارید تو فر تا فقط پنیر آب بشه و تمام.
مواد پیتزا هر چی که دوست دارید میتونید بریزید، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، ذرت، گوجه، کالباس و...
نون باگت کوچیک رو از وسط برش بزنید با وردنه یه دور بکشید تا صاف بشه، اگه نون بزرگ بود از وسط برش بزنید.
توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم نونها رو میچینیم و روی نون به ترتیب، سس، پنیر، مواد میانی، آویشن، و در آخر پنیر میریزیم.
تو فر از قبل گرم شده با درجه صد و هشتاد به مدت پنج دقیقه در حد آب شدن پنیر میپزم و پنیر گریل نمیشه.
.
#پلو_شوشتری
طرز تهیه
اول یه لیوان لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم،گذاشتمش با نمک و اب بپزه،سه پیمونه برنج هم خیس کردم و سه تا پیازو خلالی کردم برای یه پیاز داغه خوشرنگ ،رفتم سراغ دو تا سینه ی مرغ و مکعبی برش زدم،و وقتی پیازا خوب طلایی شدن مرغواضافه کردم و گذاشتم قشنگ تفت بخوره و تقریبا با ابی که از خودش پس داده بود تقریبا پخت،
بعد نمک ،زردچوبه،فلفل،ادویه کاری،کمی دارچین اضافه کردم و وقتی رنگ زردچوبه باز شد نصف استکان زعفرونی که از قبل دم کرده بودم ریختم تو ظرف و ده دقیقه درشو بستم با حرارت ملایم،وقتی تقریبا ابش جمع شد لوبیاهای پخته شده رو با مرغا مخلوط کردم و کنار گذاشتم،از قبل هم سه تا دسته شویدو وقتی ابشون خشک شد خرد کردم ،برنجو ابکش کردم و کف قابلمه نون لواش انداختم و یه لایه برنج ریختم و یه لایه شوید بعد یه لایه از مخلوط مرغ و لوبیا ریختم و تا اخر این ترتیبو ادامه دادم و گذاشتم دم بکشه،در اخر هم باید روغن یا کره میدادم روش که چون اهل غذای چرب نیستیم ندادم
نوش جان 💖
#سوپ_ذرت_باسبزیجات
ذرت: یک پیمانه
سیر: سه حبه
پیازچه: یک عدد
کره: یک قالب ۵۰ گرمی
هویج نگینی خرد شده: یک پیمانه
لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
آرد ذرت: نصف پیمانه
عصاره مرغ: چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
ذرت را در آسیاب برقی ریخته و حسابی آسیاب کنید.
یک تابه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود. یک قالب کره در تابه بیندازید تا ذوب شود. حالا سیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید تا مقداری در کره سرخ شوند. در این فاصله هویج و لوبیا سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید. ذرت آسیاب شده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید.
در مرحله بعد، هویج و لوبیا را اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید. مقداری ذرت به موادتان اضافه کرده و باز مخلوط کنید. عصاره مرغ را که از قبل آماده کردهاید به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. در این مرحله حدود یک پیمانه آب به سوپ اضافه کنید
نوش جان 💖
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا نخود چی😍😋
آموزش این حلوای خوشمزه و جدیدو از دست ندید 🥰
یک کیلو آرد نخودچی رو نیم ساعت روی حرارت کم تفت بدین.
رنگش نباید تغییر کنه .
نیم کیلو روغن جامد و پنجاه گرم کره اضافه کنین و ده دقیقه دیگه تفت بدین
یه قاشق غذاخوری گلاب،
یه قاشق غذاخوری پودر هل
وقتی کمی از حرارت افتاد،
350 گرم پودر قند اضافه کنین و هم بزنین
کف یه قالب مربعی کاغذروغنی بندازین و حلوا رو داخلش بریزید و روشو پودر پسته بزنید
.
دو ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا منسجم بشه.
میتونید با خطکش راحت برش بزنین
از عطر و طعمش براتون نگم که واقعا محشره.
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون مطمئنم عاشقش میشی.
#کرامبل_آلبالو_با_بستنی_وانیلی
طرز تهیه
ابتدا ۳ پیمانه آلبالو همراه با ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت ، نصف پیمانه شکر و نصف قاشق چ وانیل روی حرارت متوسط به هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت کنار گذاشته تا خنک شود.
حالا بریم سراغ لایه کراست
۲۲۰ گرم کره نسبتا خنک ، ۱ تخم مرغ و ۵۰ گرم شکر رو همراه با مقداری وانیل به هم میزنیم سپس ۲۱۰گرم آرد سفید رو همراه با ۱ ق چ پیکینگ پودر سه مرتبه الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.
سپس در قالب مورد نظیر ابتدا خمیر کراست ریخته سپس آلبالو ها رو اضافه میکنیم.
خب بریم سراغ لایه کرامبلی:
۱۰۰ گرم آرد
۵۰ گرم شکر قهوه ایی
۸۰ گرم جو دوسرپرک
۱ ق چ دارچین
۱۰۰گرم کره نسبتا خنک رو خوب با دست ورز میدهیم و روی آلبالوها اضافه میکنیم به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه میگذاریم. میگذاریم کاملا سرد شود همراه با بستنی وانیلی میل میکنیم
نوش جان💝
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکمپر😍😋
🌺مواد لازم:👇
🥔سیب زمینی:4_5 عدد
🧈روغن
🧂نمک
🌺مواد میانی👇
🧅پیاز:1 عدد
🧄سیر:1 حبه
🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
🍅سس کچاپ
🍥پنیر خامه ای
🥣پودر پاپریکا
🧉فلفل سیاه
🧂نمک
🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
🥦جعفری تازه خرد شده
🌺طرز تهیه:👇
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
🍎